X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    U mnie nie było znaczenia czy ktoś chce tabletki czy nie bo okresu pobytu w szpitalu to nie skróci.

Mi lekarz powuedzial ze jak sama wstane wieczorem to mnie wypusci nastepnego dnia.
    Lekow nie potrzebowalam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem co powie na to adry jak wroci z wczasów i to przeczyta jak myślisz krycha? ?

Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lipca 2018, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    I wyszłaś na drugi dzień ?
    Ja byłam przyjęta w poniedziałek, zabieg we wtorek, Środa 5 rano pionizacja i czwartek do domu.
    Dodam, że miałam laparo w klinice a najwyższym stopniu re..... Czegoś tam. Tam się zjeżdżają babki z całej Polski.

No przeciez wczoraj wyszlam.
    W srode mnie przyjeli. Czwartek rano zabieg. Piatek o 12 wyszlam.
    Po zabiegu wieczorem pozwolily mi sue nawet wykąpać.
    ake mi tam nic nie robili procz droznosci.
    Poza tym anastezjolog wzial do serca moje slowa i zmienil leki i chyba sama narkoze przed zabiegiem.
    Nawet gardlo nie bolalo po intubacji.

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co was obchodzi ile ona dochodziła do siebie po laparo? Ja też po takim zabiegu doszłam szybko do siebie. Nie aż tak jak Koniczynka ale o wiele szybciej niż hipi. Po 2 godzinach byłam w pełni przytomna a następnego dnia po wyjęciu cewnika i drenu z brzucha nie potrzebowałam żadnej pomocy.

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lipca 2018, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drenow nie mialam bo i po co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:44

Ika83, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Zazdroszczę naprawdę.
    Wiesz bywają też tacy co po narkozie rzygają jak koty przez cały dzień. Oni z kolei pewnie zazdroszczą tobie.

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dreny bo to było usówanie dużej torbieli. Z drenami jest gorzej, bardziej boli. Po wyjęciu ich była ogromna poprawa komfortu.

hipisiątko, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po usunieciu pęcherzyka rzygalam i wstalam dopiero nastepnego dnia ledwo...ale nie spalam nic a nic.
    Teraz pomogla szczegolowa rozmowa z anastezjologiem...sam był w szoku tego co mowilam..jak np.wybudzanie na sali operacyjnej i usuwanie rury na żywca. Zapewnil mnie ze nic takiego mnie nie spotka i poda leki przeciwwymiotne...i tak sie tez stalo. Z wybudzania nic nie pamietam. Obudzilam sie przy przenoszeniu na łóżko, a diagnoza postawila mnie do pionu.

Dobranoc miłe Panie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    U mnie pooperacyjne to sala z prawdziwego zdarzenia. Ekrany. Urządzenia wszelakie. Monitoring. A dodatkowo kącik dla położnej.

Ja byłam tam sama.
    zadnych urządzeń ani dzwonków.
    Dzrzwi uchylone by polozne mnie wydziały z korytarza..
    Moj maz wyjal mi telefon jak go wpuscili.
    To co potrzebne polozyl mi na łóżku...
    Potem nawet 2kobiety do mnie weszly ktore ze mna leżały..
    Minitorowana bylam chyba tylko godzinke - serce i cisnienie. Potem to odlaczyli i wywiezli.
    Z drugiej strony jakbym zdychala to bylby koszmar nie móc jak zawołać położne

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam się w 1. dniu kolejnego cyklu. Nic mi się nie chce, a muszę iść dziś na rodzinny obiad. Mąż z dzieckiem już wybył z domu na spacer i plac zabaw, a ja trochę pospałam.

Proponuje ignorować wpisy Kryski. Po co się jej tłumaczycie i wdajecie w gadki. Nie odpisujcie na zaczepki bo inaczej to nie będzie miało końca.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:44

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lipca 2018, 11:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lipca 2018, 11:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lipca 2018, 11:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka o to chodziło :-) Świetny pomysł na utrwalenie tutaj tych cudnych wpisów, które niedługo pewnie znikną :-D Niech ludzie widzą i osadza sami :-)

Multi dzięki :-) Wam też miłego dnia :-)

KoniczynkaNaSzczęście, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Koniczynka o to chodziło :-) Świetny pomysł na utrwalenie tutaj tych cudnych wpisów, które niedługo pewnie znikną :-D Niech ludzie widzą i osadza sami :-)

Multi dzięki :-) Wam też miłego dnia :-)
    Brawo Koniczynka! Geniusz nam sie wyklul na forum! Bedziemy sie modlic teraz do ciebie. A Lavende, ciebie to ja znam. Jak sama pisalas, nigdy nie wiesz, z kim w sieci gadasz.

hipisiątko lubi tę wiadomość

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ