Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:To naprawdę lekarz odpisuje, tam w pomocy medycznej? Ten z Lublina? Kurczę jeśli tak to jestem pod wrażeniem. Może szukają chętnych na statystyki, a może naprawdę lekarz z powołania? W końcu nie każdemu chce się siedzieć na forum. Ale jeśli to prawda, a odpowiedzi ma w miarę fachowe, to miło. Naprawdę miło wiedzieć że na świecie są jeszcze ludzie którzy mają...Nie wiem powołanie? Jak to można nazwać. Czy robienie reklamy? Co myślicie?
Tak on napisal teraz na tamtym watku. tez sie zdziwilam.
Mam nadzieje ze to nie jest tylko nabijanie sobie pacjentów.
Generalnie na ich temat sa super opinie..lecz wiadomo ze wiekszosc kobiet boryka sie jeszcze z innymi problemami..dziwie sie ze nigdzie sie nie mowi o tym..
pozyjemy zobaczymy -
Znowu.ta.kryska wrote:Wrobelku, ale Koniczynka pisze o "nie swoim watku". Nie jest milo, gdy narzuca sie tego typu podzialy. Tu wszystkie na jednym wozku jedziemy i wszystkie watki sa nasze. Myle sie?
-
nick nieaktualny
Co do Lublina to za wiele w necie o tym nie ma..na yt jest filmik jak to wyglada
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:44
-
nick nieaktualnyMulti podobnie jest np z protonami w Krakowie.
Mało kto o tym wie...
Ktos ode mnie tam byl i wygral walke z rakiem.
Tez porabane to bylo by sie tam dostac bo tylko kilku tzw.konsultantow moze tam skierowac...
Mozna powiedziec ze stoi i sie kurzy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czuję się dobrze chociaż mam bardzo mało siły. Słabo mi się robi po wejściu na trzecie piętro i jeść muszę co 3 godziny bo żołądek mnie boli. Czasem pobolewa brzuch. Ale poza tym jest super.
Ooo 3 latka to już faktycznie może być diabełkiem.Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny