X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kooniczynce biednej nie wspomnę tak się to robi ??

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Doczytalas Multi wszystko? Czy po lebkach? To nie jest licytacja. To jest lekcja czytania ze zrozumieniem i wyrozumialoscia. Znowu wybuchasz podczas, gdy ja pisze tylko o sobie. Choroba, nawet psychiczna, nie jest powodem do wstydu , droga Multi.
    Rozumiem że masz ciężko i bardzo współczuję ale nie daje ci to prawa wyżywania się na innych i ich obrażanie. Jeśli sobie nie radzisz to idź na terapię. Daj spokój Multi i innym dziewczynom. Jeśli nie masz do powiedzenia nic miłego to nie mów nic. Jeśli nas nie lubisz uważasz że ci nie dorastamy do pięt to nie rozmawiaj z nami. Nikt cię do tego nie zmusza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 21:53

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Czuję się dobrze chociaż mam bardzo mało siły. Słabo mi się robi po wejściu na trzecie piętro i jeść muszę co 3 godziny bo żołądek mnie boli. Czasem pobolewa brzuch. Ale poza tym jest super.
    Ooo 3 latka to już faktycznie może być diabełkiem.

Na początku ciąży może to normalne,ja w ciąży z Hania to już podkoniec byłam strasznie zmęczona i nogi mu puchły strasznie bo upał wtedy był ;)

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja niestety dziś cały dzień w pracy. Jeszcze o 20:00 jechałam odebrać małą i szybko do domu. Trochę zabawy, czytanie kilku bajek i dziecię śpi.

Koniczynka nie miałam nawet czasu napisać na priv, ale jutro może dam radę.

@ jeszcze brak, ale tempka już spada więc będzie lada chwila. Niestety. Dziewczyny tak wam Zazdroszczę ciąży. Tęsknię za tym. To fantastyczne uczucie mimo dolegliwości ;-)
    Dziś miałam znowu chwile zwątpienia ale jak zobaczyłam tą moją core biegnącą do mnie z uśmiechem od ucha do ucha, rozwianymi blond lokami i świechem na cały dom to pomyślałam, że mam mimo wszystko cholerne szczęście, że ją mam.

Evell, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U każdego inaczej. Moja siostra nie miała żadnych objawów. Mama tylko śledzie jadła. Ja zachcianki mam co chwila inne.

Lavende86 lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendo ja mam tak samo,kocham to moje dziecię nad życie;) i też tęsknię za tym stanem ciążowym jeszcze jak mi w brzuszku się wierciła i kopała mnie po żebrach:)

Lavende86 lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wysyłamy wiruski. Też się wam uda.

Evell lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Lavendo ja mam tak samo,kocham to moje dziecię nad życie;) i też tęsknię za tym stanem ciążowym jeszcze jak mi w brzuszku się wierciła i kopała mnie po żebrach:)
    No właśnie :-D Kochamy je najbardziej na świecie mimo, że czasem doprowadzają nas do szału :-P ;-)

Jak to jest, że mimo to mamy czasem smutki, że nie możemy mieć drugiego? Instynkt macierzyński jest aż tak silny? Może ciąża uzależnia :-D hehe

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie rozumiem jednego...
    Krycha sie nie stara...
    To czego tu szuka?

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 17:18

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Na pewno nie pieniedzy na invitro

Pieniądze to nie wszystko Krysiu...szczególnie na obczyźnie.

Jak bede miec taki kaprys to będę zbierać- kto mi zabroni?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Z Toba grzecznie na razie pisze, wiec sie nie wtracaj.
    Jak chcesz prywatnej rozmowy to pisz na priv a nie na forum. A w tym wątku ust nikomu zamykać nie masz prawa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 23:21

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty nie wiesz co znaczy szacunek...
    Udowodniłas to nie raz...
    Raz placzesz ze ivf sie nie powiodlo...a za chwilę sie cieszysz ze nie masz dzieci- bo Twoj stary sie na ojca nie nadaje...ba nawet psem sie nie umie zająć..sama nie wiesz czego chcesz...
    Nie ładnie kopać lezącego....ale wybaczam Ci bo nie wiesz co czynisz Krystyno

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Jadem to od ciebie wali. I nie tylko jadem. Twoj stary mowil mi, ze sie nie myjesz.
    Proszę o większą kulturę wypowiedzi.

Evell, Znowu.ta.kryska, czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 08:10 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lipca 2018, 12:29

KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zabieg trwal od 9 do 9.30.
    Obudzilam sie i juz nie zasnelam.
    Takie to dziwne?
    Po zabiegu poprzednim mialam identycznie...
    Nie kazdy musi odsypiac...kazdy inaczej reaguje...ja nie chcialam po wszystkim nic na sen, na ból czy na cokolwiek...chcialam szybko wrocic do domu. Dzieki temu nie spedzam weekendu w szpitalu.

o 17 sama wstalam i prosilam o wyjecie cewnika...a o 18 pozwolili mi zjesc flipsy..
    Lekarz powiedzial ze skoro nic mi nie robili takiego to szybko dojdę do siebie..i tak sie stało.
    Pooperacyjna niczym sie nie różniła od zwyklej sali.
    Bylam jako jedyna. Nawet meza wpuscili. Telefon moglam miec ale wyciszony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 00:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Miałam dwie laparoskopie i po żadnej nie dostałam tel przez 12 h póki byłam na pooperacyjnej. Ledwo na oczy widziałam. Ba na łóżku przekręcić się nie mogłam bo wszystko ciągnęło.
    Dopiero o 5 rano kolejnego dnia pani położne we dwie pomagały wstać i pójść umyć buzię i zęby. Po obchodzi i wyjęciu cewnika, poszłam z pomocą męża pod prysznic. Narkozą to nie cukierki owocowe.
    Fakt U mnie środki nasenne i przeciwbólowe dawali jak cukierki dzieciom.

Hipi słonko,to że u Ciebie tak było,to nic nie znaczy przecież nie w każdym szpitalu jest tak samo uwierz !!

hipisiątko lubi tę wiadomość

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ