Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Koniczynka o to chodziło Świetny pomysł na utrwalenie tutaj tych cudnych wpisów, które niedługo pewnie znikną Niech ludzie widzą i osadza sami
Multi dzięki Wam też miłego dnia
Zycze Ci milego dnia. @ szybko pojdzie i działasz dalejLavende86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 11:34 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lipca 2018, 11:57
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo . Lavendo współczuję ci @wrednejeszcze
u mnie przyjdzie w przyszłym tyg w piątek się jej spodziewam bu tule...
Wróbelku odpoczywaj sobie u mnie ciepło ale słońce się schowało...
Multi jak się czujesz ?Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Dziewczyny witam się w 1. dniu kolejnego cyklu. Nic mi się nie chce, a muszę iść dziś na rodzinny obiad. Mąż z dzieckiem już wybył z domu na spacer i plac zabaw, a ja trochę pospałam.
Proponuje ignorować wpisy Kryski. Po co się jej tłumaczycie i wdajecie w gadki. Jej to sprawia frajdę. Lubi siać ferment. To musi być bardzo sfrustrowana osoba, a takiej nie zrozumiecie. Nie odpisujcie na zaczepki bo inaczej to nie będzie miało końca.
Dokładnie tak jak mówisz ona została zablokowana ale nowe konto znów zrobiła,brak mi słów już nie mam naprawdę nic do powiedzenia w tej sprawie,bo już zostało powiedziane... to jest zwykły troll albo myślę że to jakiś dzieciak się bawi serio:/Ika83, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ooo Adry witaj. Fajnie że wypoczełaś. Mała też zadowolona? Grzeczna była? Stron było więcej ale zostały pousówane posty. Mieliśmy tu mikrowojenkę. Także nie zdziwi się że czasem nie ma logiki w postach (części brak).
Evell, Adry, czekamynadzidzie, Paula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Matko jedyna 30 stron prawie
Tak, odpoczęłam i to bardzo. Pogoda była super, dwa dni gorsze, ale tak to codziennie plażing i smażing. Jedzenie w hotelu przepyszne, więc dokupiliśmy od razu obiadokolacje, bo nie było sensu szukać po knajpach, ludzie też super, do plazy mieliśmy 150 m, łagodne podejście z matą do połowy plaży więc chodziliśmy z wózkiem, dookoła pełno Grażyn i Januszów z parawanami więc wystarczał tylko namiot, bo jak się wszyscy założyli bazy to nie wiało Łeba mega dostosowana do turystów, na każdym kroku sklepiki, delikatesy, nawet takie 24h, mnóstwo atrakcji dla dzieci (jak ktos ma dziecko 3+, a najlepiej 6+ to jest co robić), wszędzie blisko i choć byliśmy na uboczu to 90% czasu chodziliśmy pieszo. W dwa pogodowo gorsze dni odwiedziliśmy Ustkę i kilka atrakcji na Kaszubach. Z rocznym dzieckiem da się odpocząć . Oczywiście nie jest to taki wypoczynek jak we dwoje, ale i zdecydowanie wolimy we trójkę. Z pewnością jeszcze tam wrócimy może na jakiś dłuższy weekend. Teraz czekają nas jeszcze 3 krótsze wyjazdy i powoli zaczynamy planować październik
Rety jak mi się teraz nic nie chce
Zazdraszczam wyjazdów i udanych wakacji,my jedziemy po koniec Śierpnia
do Zakopanego,już nie mogę się doczekać a tu jeszcze ponad miesiącMultiwitamina lubi tę wiadomość