Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy w dyskusji zamiast argumentów zaczynają pojawiać się epitety najlepiej zignorować oponenta a koleżanka z tekstem o głupich w innym wątku pisała coś o obalenia butelki wina... Także nowe koleżanki nie przejmujcie się tym.
Evell przykro mi ale ja też słyszałam dobre rzeczy o tej witaminę.
U mnie też straszny upał, wczoraj o mało co nie że mdlałam podczas zakupów.Adry, czekamynadzidzie, Dome17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelisia wrote:Tak samo glupie? To co juz nie mozna nic napisac, nic spytac? Czyjeś problemy uwazasz za głupie?
Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:Tylko dlaczego akurat tutaj przylaza? Jest 100 innych wątków. Ja już wolę odpowiadać na "głupie" pytania, niż czytać ubliżające komentarze.ja na inne wątki już dawno przestałam wchodzić. Tu mam spoko atmosferę i nie czuję potrzeby szukania wrażeń gdzie indziej. Zresztą nie mam czasu.
Evell my jedziemy z Krakowa do Warszawy i burza i opady lecą za nami. Jestem na wysokości Jędrzejowa i tu też już pada. Nie pamiętam skąd jesteś
Multi jak gardziolko?Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyAdry wrote:Tylko dlaczego akurat tutaj przylaza? Jest 100 innych wątków. Ja już wolę odpowiadać na "głupie" pytania, niż czytać ubliżające komentarze.ja na inne wątki już dawno przestałam wchodzić. Tu mam spoko atmosferę i nie czuję potrzeby szukania wrażeń gdzie indziej. Zresztą nie mam czasu.
Evell my jedziemy z Krakowa do Warszawy i burza i opady lecą za nami. Jestem na wysokości Jędrzejowa i tu też już pada. Nie pamiętam skąd jesteś
Multi jak gardziolko?
Adry było wpaść na kawę miałaś rzut beretem -
U mnie cały czas pada ale mimo to upał nie odpuszczaPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:Zależy jaka przyczyna braku tego jajeczkowania. Ja jeszcze rok temu również nie miałam owulacji. U mnie problemem było skaczące tsh, raz 4, raz 3, raz 2,75, raz 2,3 aż w końcu dostałam letrox i... Zaczęłam mieć owulki jeśli masz pco to trzeba stymulację włączyć. Zbyt wysoka prolaktyna też powodowac może brak owu. Powodów może być mnóstwo. Nie oszukujmy się tutaj na tym forum większość z dziewczyn ma problemy z owulacjami.
Wydaje mi sie ze tsh nie ma tutaj z tym nic wspolnego bo wyniki mialam zawsze w normie. @ przyszła punktualnie, aż dziwne, i teraz czekam aby we wtorek zrobic kolejne badania. Gin znowu chce dać mi jakąś kurację na 3 miesiace a pozniej cos na jajeczkowanie. Tylko to czekanie mnie dobija juz -
No rozumiem, mnie to czekanie też załamuje, ale co możemy począć? długo leczysz się u tego gina? Może trzeba poszukać innego? A tsh masz poniżej 2? przy staraniach o dziecko musi byc poniżej 2. Ja miałam też niby w normnie, ale jednak było więcej niż 2. Sprawdz sobie to. Czemu o tym piszę? Bo po zmianie ginekologa pierwsze co to moja ginka właśnie naciskała na to tsh! a dopiero potem zaczęłyśmy sprawdzać resztę hormonów i monitoring. Jakie miałaś badania hormonów? A co podejrzewa lekarz? Czemu nie masz owulacji? PCOS? czy jeszcze coś innego?
Polecam spojrz sobie jakie badania sa potrzebne do wykonania:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19WVqgOZrF-abnW6BdpntISprEBIbIxl5raD-TwtPxqs/edit#gid=382249119Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 19:17
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Dziewczyny jaki mam dzisiaj wnerw na męża, chyba go wezmę i uduszęęęęęę.......!!!!!!!Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱