Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
może Twoja teściowa to po prostu trudny przypadek? To chyba sie zdarza rzadko takie powikłanie no nie? nigdy nie słyszałam, żeby po rozruszniku bateria się przyplątała ale co ja tam wiem jakieś dalekie wujki mają rozruszniki w mojej rodzinie, więc może temu nic nie slyszałam kurcze współczuję CI, też bym się denerwowała.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Oj Multi współczucia. Nieciekawie. Moja babcia ma rozrusznik już kilka lat i jest spoko. Zabieg wg. niej nie był zły. Nic jej się później nie działo. Teraz mieli wymieniać coś ale okazało się że nie trzeba. Babcia twierdzi, że musi umrzeć niedługo bo nie chce za rok nic wymieniać Tak sobie żartuje. Ja tam myślę, że jeszcze pożyje
Dziewczyny ja umęczona po całym dniu z małą jestem na nocce Babcia śpi u nas z małą. Dziś spędziłyśmy pół dnia z siostrą i jej małym. Byli u nas w odwiedzinach. Słodziak cioci ma już 2,5 miesiąca. No ale stało się to czego się obawiałam. Mała im dłużej go zna tym bardziej go nie toleruje. Ciągle mówi żeby on nie przychodził Broń boże żeby go położyć na jej kocu lub poduszce. Mówi że go nie kocha i go nie chce. Do tego potrafi iść po przedpokoju i tam siedzieć mówiąc że chce być samotna. Ostatnio ją upomniałam bo mu nakrywała głowę to uderzyła go z pięści. Próbowałam jej tłumaczyć na 100 sposobów i nic nie pomaga. Jest mądra ale tutaj zawzięła się. Czasami ma przebłyski że jest dla niego miła coś mu pokazuje a po chwili znowu to samo. I nie jest tak że jest pomijana odkąd on jest bo specjalnie gdy są razem skupiamy się wszyscy bardziej na niej i ją zabawiamy żeby czuła się ważna, ale i tak nie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 22:30
-
Lavende może taki wiek po prostu? Myślę że byłoby też inaczej gdyby to był jej brat czy siostra. Poza tym na rodzeństwo się starsze dziecko z reguły przygotowuje żeby traumy nie było później więc dzieci też to inaczej przyjmują
Lavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Lavende może taki wiek po prostu? Myślę że byłoby też inaczej gdyby to był jej brat czy siostra. Poza tym na rodzeństwo się starsze dziecko z reguły przygotowuje żeby traumy nie było później więc dzieci też to inaczej przyjmują
-
Lavende86 wrote:Ja z siostrą jestem bardzo blisko i często się spotykamy. Mieszkamy w jednym mieście. Przez całą ciążę ją przygotowywałyśmy do tego. Były opowieści o dzidzi itd. Ona wtedy jakoś się tym nie interesowała. Teraz też z nią rozmawiamy, ale jak tylko zaczynam to ona chce zmienic temat Mam nadzieję, że jej przejdzie z czasem.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:Ja od dzisiaj dieta. Odstawiłam dziecko od cycka,a jem tak samo jak karmiłam i czuje, że rośnie mi druga dupa. Byłam rano na zakupach i mam pełno zdrowego jedzenia i ani jednego batonika Boże, żebym wytrwała.
Powodzenia w takim razie Spróbuj się przerzucić na naturalne słodkości, tj owoce itd Ciężko tak zmienić nawyki. Ja 2 mce temu robiłam testy na nietolerancje i okazało się, że mam na nabiał i jaja... A bardzo lubię jedno i drugie. Od tamtej pory jestem na diecie, co prawda nie odchudzającej, ale też na początku było mi mega ciężko! Teraz już coraz lepiej.Adry lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Hehe no cukier niestety uzależnia im częściej się je tym ciężej odstawić, bo ciągle się chce. Dopiero po jakimś czasie "odwyku" przechodzi. No i najgorzej to nie jeść śniadania, robić parogodzinne przerwy w jedzeniu a potem się rzucić wieczorem na żarcie
Krystyna123, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja całkiem przez przypadek dostałam wsparcie, endo jak dała glucophage na owulacje to okazało się, że to hamuje chęć na słodkie. I jak ręką odjął Więc teraz mi trochę łatwiej. Po wakacjach jestem drugi dzien na diecie o niskim ig i no problem. Wczoraj wszyscy dookoła wcinali lody i ciastka a ja popijałam wytrawne i nie kusiło.
Adry trzymam mocno kciuki, najgorszy będzie początek. A wieczorem najlepiej lodówka na kluczyk i zero dostępuAdry lubi tę wiadomość