Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:Jak sie ich nie ma wcale od początku to raczej soko
Hihi Ty już daleko jesteś więc nie ma co sie stresować
Wrobelku a Ty kiedy prenatalne?Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Ojej biedny mąż. Przez chwilę poczuł się jak kobieta w ciąży
Dziewczyny czy castagnus może przesuwać cykl? Dziś 14dc do tej pory było już po owulacji, a ja dopiero śluz płodny zobaczyłam dzisiaj no i temperatura dziwnie niska cały czas (albo coś z tym nowym termometrem nie tak albo to castagnus tak wpłynął)co myślicie?
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Witajcie w niedzielę
Ja dziś mam dobry humorek. W końcu trochę się wyspałam
Te nocki ostatnio były ciężkie. No, ale dziś relaks.
Arienkas83 - na usg umówiłam się na 6.09. I tak musiała mnie wcisnąć bo nie było już żadnych terminów do 18. przez to, że moja pani dr jest na urlopie i po jej powrocie wszystkie pacjentki sie pozapisywały. To już będzie połowa 7. tygodnia. No, ale ja owulacje miałam później więc chciałam iść później żeby już na 100% coś było widoczne.
Czekamynadzidzie - castagnus raczej nie przesunie owulacji, ale może się opóźniła przez różne normalne sytuacje jak zmęczenie czy stresy. Mi też w tym cyklu się opóźniłaPóźno dostałam śluzu płodnego. Jajo poczekało na powrót męża z delegacji
haha
-
Raczej stresu nie mam ale zmęczenie - owszem. Brakuje mi urlopu
Może się jutro pokuszę o pójście do gin na podgląd czy owu już była czy nie :p a może po prostu ten nowy termometr oszukuje :pPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Czekamy na dzidzie jak śluz się pokazał to pewnie na dniach owu będzie. Więc cały czas z mężem się bzykajcie (moja ginka też używa tego określenia
)
Ty w życiu też jesteś tak uśmiechnięta jak ta emotikonka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 10:43
-
Sprawdziłam z innym termometrem: ten drugi też pokazuje 36,3 wiec to nie wina nowego termometru. A może mi się trafił cykl bezowulacyjny? Też tak może być. No nic, zobaczymy
najgorsze jest to że jak owulka bedzie później to cały cykl sie wydłuży i będzie dłuższe czekanie na @...
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
malutka_mycha wrote:Czekamy na dzidzie jak śluz się pokazał to pewnie na dniach owu będzie. Więc cały czas z mężem się bzykajcie (moja ginka też używa tego określenia
)
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
malutka_mycha wrote:Ty w życiu też jesteś tak uśmiechnięta jak ta emotikonka?
ale wczesniej tak
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Sprawdziłam z innym termometrem: ten drugi też pokazuje 36,3 wiec to nie wina nowego termometru. A może mi się trafił cykl bezowulacyjny? Też tak może być. No nic, zobaczymy
najgorsze jest to że jak owulka bedzie później to cały cykl sie wydłuży i będzie dłuższe czekanie na @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:00
-
Lavende86 wrote:Ja zawsze taką niską temperaturę miałam 2 dni lub 1 dzień przed owulacją... Myślę, że to normalne przed owu. Zresztą zerknij na mój wykres. Też tak było przed owu.
ja zawsze myslalam, że jak ciąża to zaraz po owu tempka jest na poziomie 37,0 lub powyżej a tu nieprawda
Tylko, że mnie martwi to, że nie ma owulki jeszczea już późno jest
a i ja w całej fazie folikularnej mam (w tym cyklu akurat) temperaturę w okolicach 36,3 , wykres temperaturowy póki co na pewno nie wskazuje na owulację:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ec402324900.png
PS. wiedziałyście ze na komórce można zrobić printscreena? właśnie to odkryłamLavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
To jeszcze nie jest późno, wiem że zawsze do tego czasu miałaś już owulke ale na nas tak dużo rzeczy ma wpływ że nie jest trudno przesunąć owulacje czy @ o kilka dni. I niestety nie mamy na to wpływu. A szyjke badasz? Bo u mnie mega się otwierała tuż przed owulacja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00eecd4b31e9.jpg
Mój wykres też do idealnych nie należał, zwłaszcza że wg usg owulacja była przed tą pierwszą wyższa temperatura. Więc 2 dni wcześniej. I nie wiem skąd te dwie niższe temperatury kiedy już powinna szybowac do góry.
A ja printscreena odkryłam jak przez przypadek nacisnelam dwa przyciski narazWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:44
Lavende86, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Czekamynadzidzie - nie jest późno. Ja od czasu mierzenia to często owu mam w 16-18dc. Nie ma w tym nic nieprawidłowego. Regularne cykle mogą się wahać o nawet 5 dni.
Malutka mycha - ładny wykres. Widać że pod koniec tempka rosła. U mnie spadała, co wydaje mi się dziwne.
Adry - super!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 13:20
Adry lubi tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:Czekamynadzidzie - nie jest późno. Ja od czasu mierzenia to często owu mam w 16-18dc. Nie ma w tym nic nieprawidłowego. Regularne cykle mogą się wahać o nawet 5 dni.
Malutka mycha - ładny wykres. Widać że pod koniec tempka rosła. U mnie spadała, co wydaje mi się dziwne.
Adry - super!!!