Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:Jak sie ich nie ma wcale od początku to raczej soko Hihi Ty już daleko jesteś więc nie ma co sie stresować
Wrobelku a Ty kiedy prenatalne?Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Ojej biedny mąż. Przez chwilę poczuł się jak kobieta w ciąży
Dziewczyny czy castagnus może przesuwać cykl? Dziś 14dc do tej pory było już po owulacji, a ja dopiero śluz płodny zobaczyłam dzisiaj no i temperatura dziwnie niska cały czas (albo coś z tym nowym termometrem nie tak albo to castagnus tak wpłynął) co myślicie?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Witajcie w niedzielę Ja dziś mam dobry humorek. W końcu trochę się wyspałam Te nocki ostatnio były ciężkie. No, ale dziś relaks.
Arienkas83 - na usg umówiłam się na 6.09. I tak musiała mnie wcisnąć bo nie było już żadnych terminów do 18. przez to, że moja pani dr jest na urlopie i po jej powrocie wszystkie pacjentki sie pozapisywały. To już będzie połowa 7. tygodnia. No, ale ja owulacje miałam później więc chciałam iść później żeby już na 100% coś było widoczne.
Czekamynadzidzie - castagnus raczej nie przesunie owulacji, ale może się opóźniła przez różne normalne sytuacje jak zmęczenie czy stresy. Mi też w tym cyklu się opóźniła Późno dostałam śluzu płodnego. Jajo poczekało na powrót męża z delegacji haha -
Raczej stresu nie mam ale zmęczenie - owszem. Brakuje mi urlopu
Może się jutro pokuszę o pójście do gin na podgląd czy owu już była czy nie :p a może po prostu ten nowy termometr oszukuje :pPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Czekamy na dzidzie jak śluz się pokazał to pewnie na dniach owu będzie. Więc cały czas z mężem się bzykajcie (moja ginka też używa tego określenia )
Ty w życiu też jesteś tak uśmiechnięta jak ta emotikonka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 10:43
-
Sprawdziłam z innym termometrem: ten drugi też pokazuje 36,3 wiec to nie wina nowego termometru. A może mi się trafił cykl bezowulacyjny? Też tak może być. No nic, zobaczymy najgorsze jest to że jak owulka bedzie później to cały cykl sie wydłuży i będzie dłuższe czekanie na @...Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
malutka_mycha wrote:Czekamy na dzidzie jak śluz się pokazał to pewnie na dniach owu będzie. Więc cały czas z mężem się bzykajcie (moja ginka też używa tego określenia )Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
malutka_mycha wrote:Ty w życiu też jesteś tak uśmiechnięta jak ta emotikonka?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Sprawdziłam z innym termometrem: ten drugi też pokazuje 36,3 wiec to nie wina nowego termometru. A może mi się trafił cykl bezowulacyjny? Też tak może być. No nic, zobaczymy najgorsze jest to że jak owulka bedzie później to cały cykl sie wydłuży i będzie dłuższe czekanie na @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:00
-
Lavende86 wrote:Ja zawsze taką niską temperaturę miałam 2 dni lub 1 dzień przed owulacją... Myślę, że to normalne przed owu. Zresztą zerknij na mój wykres. Też tak było przed owu.
Tylko, że mnie martwi to, że nie ma owulki jeszcze a już późno jest a i ja w całej fazie folikularnej mam (w tym cyklu akurat) temperaturę w okolicach 36,3 , wykres temperaturowy póki co na pewno nie wskazuje na owulację:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ec402324900.png
PS. wiedziałyście ze na komórce można zrobić printscreena? właśnie to odkryłamLavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
To jeszcze nie jest późno, wiem że zawsze do tego czasu miałaś już owulke ale na nas tak dużo rzeczy ma wpływ że nie jest trudno przesunąć owulacje czy @ o kilka dni. I niestety nie mamy na to wpływu. A szyjke badasz? Bo u mnie mega się otwierała tuż przed owulacja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00eecd4b31e9.jpg
Mój wykres też do idealnych nie należał, zwłaszcza że wg usg owulacja była przed tą pierwszą wyższa temperatura. Więc 2 dni wcześniej. I nie wiem skąd te dwie niższe temperatury kiedy już powinna szybowac do góry.
A ja printscreena odkryłam jak przez przypadek nacisnelam dwa przyciski narazWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:44
Lavende86, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Czekamynadzidzie - nie jest późno. Ja od czasu mierzenia to często owu mam w 16-18dc. Nie ma w tym nic nieprawidłowego. Regularne cykle mogą się wahać o nawet 5 dni.
Malutka mycha - ładny wykres. Widać że pod koniec tempka rosła. U mnie spadała, co wydaje mi się dziwne.
Adry - super!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 13:20
Adry lubi tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:Czekamynadzidzie - nie jest późno. Ja od czasu mierzenia to często owu mam w 16-18dc. Nie ma w tym nic nieprawidłowego. Regularne cykle mogą się wahać o nawet 5 dni.
Malutka mycha - ładny wykres. Widać że pod koniec tempka rosła. U mnie spadała, co wydaje mi się dziwne.
Adry - super!!!