Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adry ślicznie. Ja termin porodu wg. miesiączki 10.03, wg. ostatniego USG 04.03.
Ja dziś miałam ciężką noc, najpierw wieczorem aura migrenowa i pół twarzy mi zdrętwiało, potem o 1 pęczerz obudził i pogonił do toalety, o 3 to samo zrobił żołądek, godzinę później obudził mnie odgłosy świetnej freciej zabawy (one gdaczą jak kury jak są podekscytowane).Adry lubi tę wiadomość
-
Ja już odliczam do wieczora. Mała zmęczona i marudna. Jęczy i jęczy. Oby wytrwać chociaż do 19:00 i może iść spać. Choć znając życie wtedy jej się odechce Spryciula. Ja fantazjuje o położeniu się i relaksie, ale nie dla psa kiełbasa Mąż będzie dopiero po 22:00 więc nie mogę liczyć na pomoc.
Jeśli chodzi o testy to ja zawsze miałam grube krechy. Pierwszym razem jeszcze grubsze niż teraz. Nie wiem o czym to świadczy. Moja siostra z synem miała taką ledwo ledwo i faktycznie zarodek się pokazał trochę później. Myślę, że to o niczym nie świadczy.Evell lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Adry fajnie , spokojnie się zrobi z czasem.
Czekamy ja myślę że Ci się owu przesuneła, ostatnio tak dość o tym myślałaś? Może organizm czeka aż zabierzesz ochoty z powrotem? Na . Daje Ci taki sygnał: spoko stara poczekamy, najpierw niech Ci zły humor ucieknie.
Co do kresek ja teraz przy becie 273 miałam o to może ciemniejsze, jak Adry pokazała. A w cb , przy 109. 2siarczyste krechy ciemne. Więc nie ma reguły
My w łóżku cały dzień dziś...leniwie. deszcz leje chłodno żeśko i przyjemnie. Przed chwila kawusia. Rano tylko sobie pogarnialam i niedziela. Hihi
Mycha ja szyjki nie badam - nie potrafię nie czuję jej i jakoś tak niezbyt mam ochotę codziennie rano sobie wkładać paluchy tam... także zostanę przy samej temperaturzePrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Arienka spełnienia marzeń!Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Arienko i ja dołączam się do życzeń, 100 latek! ja jakoś mam kiepski humor w ten weekend, bardzo nerwowa i płaczliwa zrobiłam się od tych pigułek anty...
Super wygląda lista "podsumowująca nas" i życzę każdej z nas "awansu to grupy wyżej"Lavende86, Adry lubią tę wiadomość
Ok. 2 lata starań o pierwsze dziecko
Niedoczynność tarczycy
PCO
08.12.2018 pozytywny test ciążowy -nasz mały-wielki CUD❤ -
Adry - ja to muszę jeszcze trochę na usg poczekać
Ciężarne dziewczyny czy miałyście problem z zasypianiem na początku? U mnie zauważyłam że ciężko mi zasnąć. Z objawów to muli czasem brzuch, piersi pobolewają tylko nocą i rano, lekkie zawroty głowy i zauważyłam dziś, że strasznie dużo wody piję. Jakieś rekordy biję. Suszy mnie non stop. Powiem Wam, że te symptomy sprawiają mi frajdę Obiecałam sobie, że jak zajdę to nie będę na nic narzekać dlatego biorę co dają i do przoduczekamynadzidzie, Beatrix_, Multiwitamina lubią tę wiadomość