Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tak okresowy brzuch boli i krzyż że po pracy grałam z synkiem w Minecraft. Tzn nie boli jakoś tam mocno, tak normalnie. Mąż niedawno wrócił z roweru i chyba pooglądamy jakiś film.
To Was zdziwię bo ja w ciąży miałam seks chyba tylko 3 razy. Baliśmy się że coś się stanie, a mąż to w ogóle miał schizy i czuł się nie komfortowo.
-
Multiwitamina wrote:Haloooo śpią? Co taka cisza ? Wszystkie mężów obracają? A mój spierniczył na noc do pracy ... A mnie ostatnimi czasy łapie coraz więcej chcica ...ah
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Wróbel wrote:Mi sex od początku ciąży pomagał na bóle brzucha więc się nie ograniczamy. Dyskomfortu nigdy nie było. Z resztą ja się nerwowa robię przy zbyt długiej abstynencji hi hi hiPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
no to przynajmniej jeden mit obalonyPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:Jeśli chodzi o starania o kolejne dziecko po to, żeby miało rodzeństwo, to moim zdaniem to troche głupie.
Ja się nie staram tylko dla synka, żeby miało rodzeństwo. Po prostu chcę znowu to wszystko przeżyć, opiekować się maluszkiem i pokazywać mu świat. To jest silniejsze ode mnie. Adry może inaczej pomyślisz w kategorii "rodzeństwa" jeśli mała zacznie się pytać dlaczego ich nie ma. Mój się tak pytał jak miał 3,4 lata, teraz już trochę mniej. Za każdym razem miałam świeczki w oczach.
Dobrze że dziś piątek, jestem lekko przeziębiona, do tego okres i padam na pysk. Synka zaczyna boleć gardło także nieciekawie się weekend zacznie. Mieliśmy iść jutro na grzyby a w niedziele jechać w góry do rodziny. No zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:30
Nefre_ ms, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Nie tak całkiem wysokie góry, w Cieszynie mam - kuzyn mojej mamy z rodziną. Mieszkają na górze gdzie jak się wyjdzie z domu to wokół hale i barany pasące się. W ogóle taki wiejski klimat tam jest.
Multi - dasz radę. Pamiętam jak przyjechaliśmy z synkiem ze szpitala po porodzie. Spał w foteliku, a mąż poszedł do auta po rzeczy a ja się rozbeczałam. Nie wiedziałam co teraz zrobić - jak go rozebrać żeby nie obudzić, nakarmić go czy nie, a co jak się obudzi i będzie płakał itd. Wszystko przyjdzie z czasem i się dopasujecie do siebie, będziesz wiedziała potem dlaczego to dziecko płacze. Będziecie się uczyć od siebie nawzajem.Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:O przewijanie kompanie się jakoś nie boję. Może temu że miałam styczność z dziećmi, mam brata 8 lat młodszego i jako 9latka sama się nim opiekowałam ( tak i teraz nie mamy kontaktu niego jak siema na SMS..)
Bardziej jak zapewnie tej istotce wszystko czego potrzebuje i co trzeba jej dać...Multiwitamina, Adry, Paula83, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość