Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskawkowa15 wrote:A to jeżeli kreska nie jest aż tak mocna to mogła być owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 12:54
-
Nefre_ ms wrote:Frida,
a czemu teraz masz luteine a nie duphaston? Lepiej to na Ciebie działa?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Bo zmieniłam lekarza i on mi przepisał luteinę. Wcześniej mi dawali duphaston. Nie wiem w sumie czemu tak a nie inaczej
A czym się różni duphaston od luteiny ?przecież to to samo,no chyba,że ja czegoś nie wiem.Teraz też biorę luteinę bo po duphastonie coś zle się czułam... -
Z tego co czytałam to różnica jest chyba we wchłanialności i w luteinie jest jakby bardziej naturalny progesteron a w duphastonie sztuczny. Ale ogólnie to nie ma większego znaczenia. No może w cenie jeszcze jest różnica, bo luteina tańsza
i ma mniejszą zawartość w jednej tabletce.
Evell lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Dupek jest sztuczny, nie wychodzi we krwi i nie podwyższa temperatury. Luteina na pewno podwyższa i jest wykrywalna we krwi, po za tym jest chyba naturalna czy coś
Czyli jak zrobię progesteron w piątek to mi zafałszuje wynik po luteinie ? kurde chciałam sprawdzić czy miałam tą owulację hmmm...w piątek będe miała 8 dpo. -
Evell wrote:A czym się różni duphaston od luteiny ?przecież to to samo,no chyba,że ja czegoś nie wiem.Teraz też biorę luteinę bo po duphastonie coś zle się czułam...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czesc dziewczyny. Nie udzielam sie duzo ale was czytam
Taka krotka historia:
Moja sis mi napisala, ze jest w ciazy. Bardzo sie ucieszylam i pogratulowalam. Po jakims czasie pytam ile jej to zajelo i w ogole czy ma jakies rady, no wiecie. A ona na to: ale ze co? No odstawilam tabletki, uprawialam z mezem seks i jestem w ciazy. Ze jak ile sie staralam i jakie chcesz rady?
Koniec -
No wiem
Tylko mnie to mega rozwalilo. Ona serio nie jarzyla o co ja pytam.
W sumie pamietam jak to bylo na poczatku jak ja podjelam decyzje, ze chce dziecko. Tez myslalam, ze raz seks w polowie cyklu i bach ciaza. Jakze bylam podjarana po takim seksie bo myslalam, ze zaraz bede w ciazyJakby sie wtedy udalo, to tez bym nie rozumiala takich pytan o rady i dlugosc staran.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 18:34