Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienkas trzymam kciuki za mega pozytywna betę i wysoki progesteron27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arienkas83 wrote:Dziewczyny właśnie zrobiłam...nie wierzę to chyba sen... nieśmiało się cieszę.
spóźniał Ci się okres czy zrobiłaś przed czasem?
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Arienkas83 wrote:No zobaczymy co z tego będzie. Na razie z dystansem,rano skoczę betę zrobić. Ten mój chłop to takie strzały jedne robi że szok.
Tak jak z synem, raz a dobrze a 4 razy po pięć razy nie wychodziło tyle miesięcy.
Jestem wrażliwa na zapachy i tyle z objawów.może nasienie dzięki temu jest lepsze niż jak tak co 2 dni się serduszkuje :> już sama nie wiem
ale super Arienkas!
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Która następna co? Nawet i dziś? Za ciosem gnać. Brzuszki pompować, mężów męczyć, nawet rekreacyjnie już jużPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Dziękuję laski, czekam właśnie w laboratorium.
czekamynadzidzie wrote:Arienka trzymam kciuki mocno mocniusieńko, żeby tym razem było wszystko w porządku i żeby fasolka była zdrowa i została z Tobą 9 miesięcyspóźniał Ci się okres czy zrobiłaś przed czasem?
Spóźniał się, wg 27 dni to miałam mieć @ w poniedziałek, wg ovufriend w środę. Dziś 32dc.
Powiem Ci że co drugi dzień w płodne to nam nie wychodziło przez 6 m-cy. W 7mym cyklu było 2 razy: 1 raz chyba w jakąś sobotę, drugi raz dopiero w środę i wyszło. Teraz było raz, miałam płodny śluz rozciągliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 09:29
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:ja chce! ja chce! ale nie mogę się załapać
oj chyba trzeba nam Ci łapki taśmą pokleić , tym razem na te wiruski. Załapiesz, kiedy najmniej będziesz się spodziewać , zobaczysz.czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
U mnie w tym cyklu brak sluzu . Zero nic rozsciagliwgo. Jedynie w okolicachu pwu jeden dzien wodniaty. Co do serduszkownaia to w biochemicznej tylko 3 razy bylp na caly cykl. Teraz wiecej . Korzystam z testow clearblur ale tych zwyklych i allegro . To moj bierzacy wykres https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80d37f4e52b5.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 10:58
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arienka, Czarnulka - gratulacje!
Mam nadzieję, że tym razem będzie u Was wszystko ok.
Ja ostatnio zastanawiam się czy nie bywać tutaj trochę rzadziej. Tematy ciążowe ostatnio zaczynają mnie dołować. Nie wiem czemu. Z jednej strony mi szkoda, a z drugiej... powoli większość tutaj to ciężarówki i to jest trochę dołujące. Chyba nie służy mi siedzenie w tych tematach.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
A ten progesteron?? Ostatnio miałam 8ng/ml. Te 24 to spoko jak na ciąże??
Lavende - dziękuję. I powiem Ci - daj sobie czas a wszystkie odczucia dojdą do normy. Zobacz na 1 stronie ile jest niezaciążonych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 17:34
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Beatrix Ty już prawie w połowie
jak się czujesz, widać brzuszek? Wyprawkę powoli szykujesz?
Adry lubi tę wiadomość