Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a może ktoras z was ma na sprzedaz duphason ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Podwyższony 17-OH-progesteron u kobiet może wiązać się z hirsutyzmem, zaburzeniami miesiączkowania czy niepłodnością.Powstaje z niego kortyzol – hormon stresu. Kortyzol ma działanie korzystne na organizm – motywuje go do działania. Jednakże, należy mieć na uwadze stan, kiedy poziom tego hormonu nie przekracza górną granicę normy. Za wysoki poziom 17-hydroksyprogesteronu, z którego powstaje zbyt duża ilość kortyzolu może negatywnie odbijać się na kondycji organizmu.
Tyle się dowiedziałam, czyli w sumie nic nowegoKolejny zaburzony hormon do całego kompletu.
Oo Nefre to jak na święta normalnieJa tez nie przepadam za takimi imprezkami hehe... I siedzenie przy stole i te rozmowy
-
malutka_mycha wrote:Frida ja nie pomogę, pierwszy raz słyszę. A kiedy masz lekarza żeby to skonsultować?
Czarnulka ja mam 2,5 opakowania
Napisz mi na priv ile bys chciala za to27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre no to super że prolaktyna spadła. Może faktycznie te zioła zrobiły swoje. W końcu to nie jakieś czary, tylko mają działanie
Z tym progesteronem to nie wiem niestety...
A piwo źle działa na prolaktynę?Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:0 zamiast - wlecialo
Ale się ciesze, że ta prolaktyna spadła.. Mega
Naturalnie w dodatku bez żadnych leków..
Tylko niepokalanek, zioła ojca sroki, brak piwa i takie tam
tylko ten progesteron.. niski. Ale ten cykl był dziwny..
W sumie jak się zastanowie, to nie wiem ile po owu zobiłam to badanie:PNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Plamisz?
Juz tak bylo po drugiej stracie .. a lece do Pl koncem grudnia to wtedy wezme sobie zapas i powiem w rodzinie jak bedzie ok
Ale jak nie skonbinuje dupka to bede musiala kogos niestety wyslac do lekarza27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
U mnie ten cykl po poronieniu jest dziwny. Nie mam w ogóle śluzu płodnego, a to już 18dc. Przypuszczam, że będzie to długi cykl. Pewnie bezowulacyjny. Raz tylko nie miałam śluzu i był to właśnie cykl bez owu. Wtedy widziałam to po wykresie. Teraz nie mierzę temperatury bo i tak się nie staramy i mi się nie chce.
-
Nefre ja też miałam dużo za wysoki poziom prolaktyny, a stosowałam się do wszystkich zaleceń przed badaniem. Wystraszylam się, gin nie pomógł bo o gruczolakach przypadki zaczął mówić i rezonansie a endokrynolozka mnie uspokoiła i powiedziała że to mógł być jednorazowy wyskok i po dwóch miesiącach powtórzyć. I wtedy wszystko było w normie. Więc czasami lekarze maja rację
-
Dziewczyny to skoro pozbywam się duphaston to oficjalnie nie biorę inne opcji pod uwagę, niż że wszystko się uda. Chcę któraś miovarian za free? Zamówiłam ale nie zdążyłam nic z tego zużyć. Opakowanie jest sfatygowane, ale takie do mnie niestety przyszło.
-
Nefre_ ms wrote:Tylko progesteron - 5,2 .. i to oznacza, że jest chujowy poziom czy że nie było owu w ogóle?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱