Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:Dzisiaj rano wstałam z opuchniętym dużym palcem u stopy...nie wrasta mi się paznokieć, a mam wrażenie, że podeszło ropą. Co na to przyłożyć?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Dzień dobry laseczki. My dziś na wolnych obrotach mimo zmiany czasu. Śniadanie wieki jedliśmy i gadaliśmy z naszą żabką. Rozmowy przy stole z trzylatką są bardzo ciekawe
Teraz trzeba się wyszykować na obiad do teściów. Lubię takie leniwe dni
Miłego Wam życzę!
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
No właśnie trochę lipa sytuacja, koleś ma brata który mu odmówił i jakby mu jeszcze mąż odmówił to niefajnie by było. No mamy dwie babcie obok ale to taki maluszek będzie.
to swiadkowanie to tak wstępnie na razie, może jednak się coś zmieni. Będziemy mieć pokój zapewniony, tak myślałam żeby dziecko z babcią w pokoju zakwaterowac. Ja tam będę chodzić karmić itd. I się po 12 zmyjemy. Będzie po oczepinach to już wszystko jedno kto się jeszcze bawi. -
Ja raz byłam na weselu gdzie mieli takiego berbecia. Był w nosidełko takim do samochodu. Nie wiem czy miał słuchawki . Ona była na brzegu stołu i wychodziła tyle co pokarmić. Zmyli się po 12.
Z kolei teraz byliśmy na weselu to dzieci odwiezione po 20. Ale starsze. Takibmaluszekk raczej się męczy:/ chyba że ma w dupce hałas.♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Ja w ogóle nie chce go na salę brać. Dlatego mi ten pomysł z pokojem i Babcia pasuje. Teściowa całymi dniami czyta książki, kładzie się spać koło 3 więc nie powinna mieć z tym problemu. Męża problem niech się martwi
Właśnie Nefre wiem, my możemy dużo planować a nie wiadomo jak ja się będę czuła, jakie dziecko będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 14:29
-
Nefre_ ms wrote:Mycha chyba nie ma sensu Jest niepełny bo jak w pewnym momencie nie było skoku to olalam i w sumie nic mi nie powie=/
A jeszcze mnie wkurza bo ja mam wizytę u innego lekarza 2 listopada i miałam już być 8 dni po @ a jak tak dalej pójdzie będzie podczas @
W ciążę słabo wierzę Oczywiście cistam sobie roje ale mało prawdopodobne...
Ja nie wiem czy w tym tygodniu fitnes złapie przez cmentarze -
Ja w zeszlej ciazy z bliznikami mialam w dniu @ lekkie krwawienie ..potem plamilam do 9tc27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity