X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Evell pewnie, że Cię pamiętamy :) Myślałam, że już do nas nie wrócisz, że Ci się tu u nas nie podobało. Ale ogromnie się cieszę? Wróciłaś już na zawsze? Co u Ciebie słychać? Wysyłam Ci gorący uścisk i buziaka!

Oczywiście,że wróciłam tęskniłam za wami strasznie ;* Lubie z wami pisać,poza tym to forum daje mi jakąś tam nadzieję na ciążę. .. U mnie po staremu dalej się stymuluje, @ mam regularne niestety tylko przy luteinie.Ale ciąży jak nie było tak nie ma :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Masz bardzo ładny avatar. a męża sprawdzaliście?

Nie,ale skoro już zachodziłam w ciążę to znaczy,że problem leży po mojej stronie chyba,rozmawiałam wczoraj z moim ginem o drożności jajowodów,wiesz zasugerowałam mu,że mogą być zapchane albo coś ;) noi nie wykluczył takiej możliwości,ale też powiedział ze skoro ciąża była to jest bez sensu...Mam nadzieję że się zgodzi jak dalej nici z tego.

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Kochana, my sobie też zazdrościmy. To nasze pierwsze wspólne wyjście z mężem do kina od marca tego roku ;) nadal nie mogę uwierzyć, że udało się wyskoczyć i mile spędzić czas. Niech mnie ktoś uszczypnie :) Doceniamy takie wspólne chwile, bo jest ich drastycznie mało, choć z drugiej strony chyba dobrze, bo nasz portfel mógłby nie wytrzymać :P

Hehe

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Kochana staraczka, czy staraczka i mateczka? :)

Staraczka i mateczka:)

Adry lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Wróbel, Koniczynki już tutaj dawno nie było. A o co kaman z tymi dziećmi?

Multi - taki tam żarcik. No ale nie jest wykluczone, że tak będzie :-P
    Tak z ciekawości chciałam wiedzieć. Dość zróżnicowaną grupę stanowimy...

Lavende86 lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell...przebadaj męża. Wiesz że puste jajo mogło być wynikiem bakterii w nasieniu? Tym samym słabe nasienie może być przez to. Też się zastanawiałam nad tym jakby nam dalej nie wychodziło.

Adry tętno coś 146 :)
    Co do sytuacji na drodze to miałam tydzień temu akcję. Zaczęłam mijać sobie tira lewym pasem bo jechał środkowym debil. Dość szybko jechałam ponad 140 i nagle mi drugi debil wyskakuje z prawej strony tuż przed tyłkiem tira i sie wcisnął przede mnie aż go zarzuciło, ledwo zdążył debil a mi serce do gardła podeszło.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem oglądam filmiki z wypadów, masakra co ludzie wyczyniają.

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam sono HSG ono jest delikatniejsze ale i tak trochę krzyczałam z bólu ale jestem bardzo wrażliwa a było przytkane (odetkali mnie).

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Jane Austen i Agatha Christie. Właśnie czytam jej kryminałek (Agathy)

Lavende86 lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staraczki niedzielnie:). Szykuje się do pracy (pracuje w sklepie). Nie cierpię niedziel w pracy, całe szczęście że tylko jedna w miesiącu... Chłopaki obiad będą gotować a ja do 18 praca...:(. Widzę że tu same moliki książkowy? Ja też lubię czytać ale raczej współczesna literaturę obyczajowa a najlepiej polską:)

Adry lubi tę wiadomość

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak,ja pracuję w sklepie osiedlowym. Malutki sklep ale głównie z alkoholami ;). Kiedy jest niedziela wolna, dosłownie jest szał. Nawet u nas. Kupują alkohol,fajki,napoje,pieczywo jak na rok... Ogólnie mnie to nie przeszkadza,bo jak już tu jestem to niech chodzący, przynajmniej mi się nie nudzi;) ale współczuję dziewczynom z marketów....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w niedzielę.

ancyk miłej pracy życzę.

Nefre może przed @boli ?jak bolą jajniki to znaczy,że pracują :)

Adry kochana fajna biblioteczka ja też mam,ale bez romansów bardziej takie z dreszczykiem i historia itp.

Adry lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 szafki (regały) z książkami i niestety brak miejsca i kasy na kolejne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 09:26

Evell lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam jak tu wkleić zdjęcie?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ancyk88 wrote:
    A ja się zastanawiam jak tu wkleić zdjęcie?:)
    Na fotosik:) dodaj i wrzuc na forum.

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 19:47

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my dziś o północy mieliśmy niezłą akcję pt. "Bolące ucho". Mała obudziła się z płaczem, że ucho ją boli. Ciężko było się z nią dogadać bo zaspana i ryk straszny. Jak usłyszała o lekarzu to płacz, że już jej nie boli i ona nie chce iść do pana doktora, a za chwile płacz, że jednak boli. Zestresowałam się bo nie wiedziałam co robić. Jechać do szpitala czy co? Mąż twierdził, że poczekamy. Nosiliśmy ją na rękach i raz spała, a raz płakała, że boli. W końcu dałam jej kidofen i zakropiłam dicortineff, który o dziwo miałam w domu. W końcu zasnęła. Cała sprawa była podejrzana bo ani nie ma kataru, ani gorączki. No okaz zdrowia. Poszliśmy spać, ale ze stresu nie mogłam zasnąć. Myślałam, że lada moment obudzi się z rykiem i trzeba będzie jechać. Było już po 1. Przespała noc i rano gdy poszłam do jej pokoju a ona uśmiech od ucha do ucha i mówi, że już jej uszko nie boli. No a matka jak zombie musiała iść do pracy na 8:00. I tak to jest jak się ma dziecko. Ciągle coś. Teraz piję kawkę w robocie i staram się wykrzesać energię. Mąż mówi, że mała radosna i okaz zdrowia. Nie wiem co to było...

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    A zęby jej jakieś kolejne nie idą?
    Ma wszystkie do piątek.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 to widzę że nie tylko ja w robocie dzisiaj:)

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 a nie wyskoczyło jej coś,jakas krosta w środku? Albo sobie przygniotła...niech ją mąż obserwuje tylko, może obejdzie się bez lekarza:).

My mamy akcje wiersz do nauczenia na czwartek;). Pierwsza klasa...:)

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ