X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Evell pewnie, że Cię pamiętamy :) Myślałam, że już do nas nie wrócisz, że Ci się tu u nas nie podobało. Ale ogromnie się cieszę? Wróciłaś już na zawsze? Co u Ciebie słychać? Wysyłam Ci gorący uścisk i buziaka!

Oczywiście,że wróciłam tęskniłam za wami strasznie ;* Lubie z wami pisać,poza tym to forum daje mi jakąś tam nadzieję na ciążę. .. U mnie po staremu dalej się stymuluje, @ mam regularne niestety tylko przy luteinie.Ale ciąży jak nie było tak nie ma :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Masz bardzo ładny avatar. a męża sprawdzaliście?

Nie,ale skoro już zachodziłam w ciążę to znaczy,że problem leży po mojej stronie chyba,rozmawiałam wczoraj z moim ginem o drożności jajowodów,wiesz zasugerowałam mu,że mogą być zapchane albo coś ;) noi nie wykluczył takiej możliwości,ale też powiedział ze skoro ciąża była to jest bez sensu...Mam nadzieję że się zgodzi jak dalej nici z tego.

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Kochana, my sobie też zazdrościmy. To nasze pierwsze wspólne wyjście z mężem do kina od marca tego roku ;) nadal nie mogę uwierzyć, że udało się wyskoczyć i mile spędzić czas. Niech mnie ktoś uszczypnie :) Doceniamy takie wspólne chwile, bo jest ich drastycznie mało, choć z drugiej strony chyba dobrze, bo nasz portfel mógłby nie wytrzymać :P

Hehe

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Kochana staraczka, czy staraczka i mateczka? :)

Staraczka i mateczka:)

Adry lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Wróbel, Koniczynki już tutaj dawno nie było. A o co kaman z tymi dziećmi?

Multi - taki tam żarcik. No ale nie jest wykluczone, że tak będzie :-P
    Tak z ciekawości chciałam wiedzieć. Dość zróżnicowaną grupę stanowimy...

Lavende86 lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell...przebadaj męża. Wiesz że puste jajo mogło być wynikiem bakterii w nasieniu? Tym samym słabe nasienie może być przez to. Też się zastanawiałam nad tym jakby nam dalej nie wychodziło.

Adry tętno coś 146 :)
    Co do sytuacji na drodze to miałam tydzień temu akcję. Zaczęłam mijać sobie tira lewym pasem bo jechał środkowym debil. Dość szybko jechałam ponad 140 i nagle mi drugi debil wyskakuje z prawej strony tuż przed tyłkiem tira i sie wcisnął przede mnie aż go zarzuciło, ledwo zdążył debil a mi serce do gardła podeszło.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem oglądam filmiki z wypadów, masakra co ludzie wyczyniają.

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam sono HSG ono jest delikatniejsze ale i tak trochę krzyczałam z bólu ale jestem bardzo wrażliwa a było przytkane (odetkali mnie).

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Jane Austen i Agatha Christie. Właśnie czytam jej kryminałek (Agathy)

Lavende86 lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staraczki niedzielnie:). Szykuje się do pracy (pracuje w sklepie). Nie cierpię niedziel w pracy, całe szczęście że tylko jedna w miesiącu... Chłopaki obiad będą gotować a ja do 18 praca...:(. Widzę że tu same moliki książkowy? Ja też lubię czytać ale raczej współczesna literaturę obyczajowa a najlepiej polską:)

Adry lubi tę wiadomość

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak,ja pracuję w sklepie osiedlowym. Malutki sklep ale głównie z alkoholami ;). Kiedy jest niedziela wolna, dosłownie jest szał. Nawet u nas. Kupują alkohol,fajki,napoje,pieczywo jak na rok... Ogólnie mnie to nie przeszkadza,bo jak już tu jestem to niech chodzący, przynajmniej mi się nie nudzi;) ale współczuję dziewczynom z marketów....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w niedzielę.

ancyk miłej pracy życzę.

Nefre może przed @boli ?jak bolą jajniki to znaczy,że pracują :)

Adry kochana fajna biblioteczka ja też mam,ale bez romansów bardziej takie z dreszczykiem i historia itp.

Adry lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 szafki (regały) z książkami i niestety brak miejsca i kasy na kolejne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 09:26

Evell lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam jak tu wkleić zdjęcie?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ancyk88 wrote:
    A ja się zastanawiam jak tu wkleić zdjęcie?:)
    Na fotosik:) dodaj i wrzuc na forum.

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 19:47

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my dziś o północy mieliśmy niezłą akcję pt. "Bolące ucho". Mała obudziła się z płaczem, że ucho ją boli. Ciężko było się z nią dogadać bo zaspana i ryk straszny. Jak usłyszała o lekarzu to płacz, że już jej nie boli i ona nie chce iść do pana doktora, a za chwile płacz, że jednak boli. Zestresowałam się bo nie wiedziałam co robić. Jechać do szpitala czy co? Mąż twierdził, że poczekamy. Nosiliśmy ją na rękach i raz spała, a raz płakała, że boli. W końcu dałam jej kidofen i zakropiłam dicortineff, który o dziwo miałam w domu. W końcu zasnęła. Cała sprawa była podejrzana bo ani nie ma kataru, ani gorączki. No okaz zdrowia. Poszliśmy spać, ale ze stresu nie mogłam zasnąć. Myślałam, że lada moment obudzi się z rykiem i trzeba będzie jechać. Było już po 1. Przespała noc i rano gdy poszłam do jej pokoju a ona uśmiech od ucha do ucha i mówi, że już jej uszko nie boli. No a matka jak zombie musiała iść do pracy na 8:00. I tak to jest jak się ma dziecko. Ciągle coś. Teraz piję kawkę w robocie i staram się wykrzesać energię. Mąż mówi, że mała radosna i okaz zdrowia. Nie wiem co to było...

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    A zęby jej jakieś kolejne nie idą?
    Ma wszystkie do piątek.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 to widzę że nie tylko ja w robocie dzisiaj:)

• ancyk88 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 a nie wyskoczyło jej coś,jakas krosta w środku? Albo sobie przygniotła...niech ją mąż obserwuje tylko, może obejdzie się bez lekarza:).

My mamy akcje wiersz do nauczenia na czwartek;). Pierwsza klasa...:)

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ