Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, remont raczej nie może się odbyć bez wpadek i przygód
Multi a szary ie musi być ponury, ciemny owszem ale są takie delikatne odcienie, (bez domieszki niebieskiego, fioletowego) które są neutralne. Krem jest ciepły i też można pokombinować z resztą.Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Czekasz na list z datą USG? Tam za granicą? Wyniki też tam?
A wyniki zazwyczaj rodzinny wysylal poczta a jak nie to wizyta u niego27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry wrote:Multi, jeśli chodzi o pokoj dla młodego to ja poszłabym w miętę. Do mięty pasuje wszystko. I meble białe i naturalne drewno, czy takie mieszane (trochę naturalnego drewna i troche bieli). Można walnąć ściany na jasno szary i dodatki w mięcie typu zasłony, pościel, może dywanik, a można jedną scianę na miętowo i dodatki mieszane....
ale jednak zostałam przy ciepłym żółtym. Ale pięknie wygląda połączenie szarego z zoltym
Adry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:dla dziewczynki chyba lepiej żółty, właśnie dla chłopca idealnie pasuje mi mięta
nie wiem czemu
Lavende całkowicie Cie rozumiem. I nie mam takich upodobań bo to jest modne, tylko po prostu taki styl najbardziej mi pasuja. -
Czarnulka nawet nie wyobrażan sobie jak się stresujesz, ale musisz dać radę. Musi być dobrze, masz leki które ostatnio pomogły i teraz też pomogą.
Ja też się stresuję i czekam na kolejne USG 26.11. Wsłuchuję się w objawy i patrzę czy brzuch się zaokrągla-no chyba tak, tydzień temu miałam bardziej płaski pod pępkiem.
W ogóle z dnia na dzień jestem bardziej senna. Dziś prawie do 10tej spałam choć mogłabym jezzcze a o 16 i tak godzina drzemki. Do tego doszła zgaga wieczorami (ostatnio miałam zgagę w ciąży z synem a tak to nie miewam) oraz zawroty głowy lekkie jakbym była lekko pijana. Cieszę się z każdego objawu.
Wczoraj zabraliśmy się za glinę. Synek zrobił miseczkę a ja resztę. Jak wyschnie to pomalujemy.
Multiwitamina, Lavende86, czekamynadzidzie, malutka_mycha lubią tę wiadomość