Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Mięta to był mój drugi typ
ale jednak zostałam przy ciepłym żółtym. Ale pięknie wygląda połączenie szarego z zoltym
taki piasek bardziej niż żółty i wygląda to tak cudownie, że nawet sama jestem zaskoczona
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
ja też nie mam talentu do takich prac jeśli chodzi o modelowaniePrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
W ogóle w tym roku mam zamiar postawić na takie prezenty dla małej, które można zużyć. Np. są takie rzepy z których się buduje stworki albo takie jakby kolorowe klocki-chrupki z których się też się lepi. Nie chcę nic co mi zagraci dom bo zabawek to mamy już dużo. Nawet w sumie nie mam pomysłu co by jej kupić.
-
Arienkas83 wrote:Ja też z netu pomysły
Ale Lavende Tobie to jakoś lepiej wychodzi, mi to takie koślawe to wszystko.
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Ja potrafię coś narysować jak patrzę na wzór. Właśnie teraz tworzę mamie ozdoby do pracy, takie stojące postaci z bajek w odsłonie zimowej
Ja dzisiaj miałam ważenie i niestety już mam 3,5 kg na plusie. Niby w normie ale wiem że cześć jest z jedzenia słodyczy
Czekamy to my mamy słoneczny zolty, uznałam że dla maluszka taki żywy jest lepszy -
nick nieaktualnyNefre Ja testuję we czwartek bo do środy biorę luteine jeszcze,ale powiem Ci,ze boli mnie brzuch często jak na @bardziej taki silniejszy nie wiem czy od tego cło, czy może od tego zastrzyku.I chodze taka podenerwowana i wszystko mnie drażni nawet mąż...pewnie @ do soboty się pojawi.To jest standard
A ty jak się czujesz ból już ustał który masz dc ? -
malutka_mycha wrote:Ja potrafię coś narysować jak patrzę na wzór. Właśnie teraz tworzę mamie ozdoby do pracy, takie stojące postaci z bajek w odsłonie zimowej
Ja dzisiaj miałam ważenie i niestety już mam 3,5 kg na plusie. Niby w normie ale wiem że cześć jest z jedzenia słodyczy
Czekamy to my mamy słoneczny zolty, uznałam że dla maluszka taki żywy jest lepszymoże dlatego
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Dziewczyny a ja z kolei dostałam ataku śluzu o kilka dni za wcześnie! jestem w szoku, bo ledwie mi sie okres skończył a tu już taki śluz!
przesunie mi sie @ to dobrze, bo lecimy do Grecji, więc jak sie przesunie o kilka dni to bedzie przed urlopem
Czytałyście, że obama ma dwójkę dzieci z in vitro? i że starała się 10 lat? OMGja nie dam rady czekać 10 lat...
własnie pokłóciłam się z bratem, nie chciał nam pomóc w przeprowadzcedziad jeden, sam to chce zeby mu pomagac i nigdy nie odmawiamy, ale jak my od niego coś potrzebujemy to jego nie ma, nie po drodze mu, nie pasuje, jest zajety i wszystkie kary boskie na niego
Lavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Lavende86 wrote:Ja z głowy też nie, ale jak znajdę coś w necie to odgapić umię tak pi razy oko
Lavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny a ja z kolei dostałam ataku śluzu o kilka dni za wcześnie! jestem w szoku, bo ledwie mi sie okres skończył a tu już taki śluz!
przesunie mi sie @ to dobrze, bo lecimy do Grecji, więc jak sie przesunie o kilka dni to bedzie przed urlopem
Czytałyście, że obama ma dwójkę dzieci z in vitro? i że starała się 10 lat? OMGja nie dam rady czekać 10 lat...
własnie pokłóciłam się z bratem, nie chciał nam pomóc w przeprowadzcedziad jeden, sam to chce zeby mu pomagac i nigdy nie odmawiamy, ale jak my od niego coś potrzebujemy to jego nie ma, nie po drodze mu, nie pasuje, jest zajety i wszystkie kary boskie na niego
ale Wam fajnie, na ile lecicie?