Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Fajnie mieć takie objawy i moc poznać po tym owulację. Ja nieraz widywalam u siebie taki śluz mimo braku owulacji i braku nawet dominującego pęcherzyka. Teraz z kolei są pęcherzyki, bolą mnie jajniki a śluzu brak. Chyba nie mogę sobie ufać
No a jestem w ciazy.
Jesli chcesz poprawic jednak troche sluzu polecam olej z wiesiolka firmy oeparol.. czasem sa efekty w pierwszym mies a czasem w trzecim cyklu ..bierze się go od @ do owuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 08:31
Frida91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry wrote:ps. moj mąż opierdziela codziennie po 22 chipsy, czekoladki, rurki z kremem, wczoraj byly grane lody czekoladowe z mascarpone i bita smietana, "nażre się" i idzie spać. Ma 185 cm wzrostu, waży 70 kg... ciągle kur...a 70 kg..!!! ja tylko wezmę cukierka do ręki i już waga idzie o 500 g w góre....
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre może i są różne przyczyny ale chyba efekt jest taki sam. Warto zbadać glukoze i insulinę czy to nie io,schudnąć jeśli n
Ma sie nadwage. Ale jesli to geny czy stany zapalne... A u mnie chyba tak jest... To co ja mogę? Staram się tylko trzymać dietę eliminacyjna na nietolerancje, zeby nie zaostrzac stanu zapalnego w organizmie bo widze, że kiedys jak jadlam byle co to bylo dużo gorzej.
A książka ma tytuł wlasnie "Wylecz pcos", autorki nie pamietam. Pewnie przyjdzie we wtorek. Ale przegladalam juz ja w empiku, bo bylam sceptyczna ale tam nie ma zadnych cudownych sposobow ani rad typu "schudnij a wróci owulacja" co u mnie kompletnie sie nie sprawdza. Tam bardziej jest jak z tym dziadostwem żyć, ze duzo tu robi zdrowa dieta bez nietolerancji, rownowaga psychiczna, unikanie stresu, takie tam. Zaciekawiło mnie to.
Ale Ty kochana nawet nie masz pcos tylko jakies tam torbielki male na jajnikach, nawet nie pamietasz ile. A do 12 to jeszcze żadne pcoHormony masz w normiw. Nie doszukuj się na siłę
-
Dziewczyny a ja nadal sie stresuje ciagleczekam na list z data usg .. i na wyniki bhcg mam nadzieję ze przyjda do domu jak nie to okolo srody pojade sie zapytac czy podadza mi wynik bez wizyty bo bez senus mi wizyta u rodzinnego zeby tylko powiedzial jaki jest wynik.. jeju tak starasznie sie stresuje27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyWitajcie.Co słychać?
U mnie dziś 9 dpo,24 dc.We środe odstawiam luteine i czekam na @
ostanio coś mnie brzuch boli najczęsciej wieczorem jak leże i jajniki ostatnio czuje ciągle mnie kłują... @ się zbliża do niedzieli powinnam dostać .W tym tygodniu jade zrobić badania na IO. -
Multi z tym kolorem pokoju to zastanów się od której strony jest pokoik. Czy jest tam słońce z rana czy popołudniu. U mojej małej mieliśmy błękitne ściany i było mega ponuro i "zimno" bo w jej pokoju popołudniu już nie ma słońca. Teraz ma jasnoszary połączony z jasnym różem i jest bardzo przytulnie.
Mi się dla chłopca podobają pokoiki w stylu marynarskim. Kolory: błękit, biel i czerwony. Super to wygląda i nie jest tak smętnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ef1ec7141fa.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38ea1fffe15e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86539cc7bf8d.jpgMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Ja dziś miałam fajny leniwy dzień . Dobry dzień. Potrzebny taki był. Odstresowana się czuje na Maxa, chociaż nic takiego nadzwyczajnego nie robiłam.
Evell bolą Cię jajniki bo clo działa. Spokojnie ja też czułam w trakcie brania, po , podczas owulacji lub jej braku , oraz po. Taki lek. Nie martw się. Nie licz . Nie analizuj. Daj sobie kilka cykli na tym leku. Wiem , pamiętam jak ja swirowqlam chciałam inny lek. Łatwo nie jest. Ale może akurat musisz dobrać dobra dawkę clo? Ile tabletek bierzesz , po 2?
Czarnulka . Masakra ,żeby internetowo nie wprowadzić.. chyba tylko to im pocztę angielską utrzymuje ...
Multi,biore clo 2x1 a ty jak brałaś ?ja mysle,że 2x1 to jest max boinni biorą przeważnie jedną tabletkę...jeszcze tą glukoze i insuline zamierzam zrobić we czwartek. -
My mamy 2 ściany bardzo jasny szary, a dwie taki bardzo jasny, pudrowy róż. Meble to drewno połączone z bielą. Efekt spoko.
Kurde słucham rozmów, które dochodzą z łazienki:
"Tato, nie martw się. Masz siusiaka bo jesteś chłopcem, a dziewczynki mają pipciuszki"
A za chwilę słyszę: "Mama jest puszysta, a ty masz gruby brzuchol" (Nic z tego nie jest prawdą)
Masakra
Evell, malutka_mycha, Adry, Multiwitamina, Zozo, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość