X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi - to się nue dziwię, że go nie lubisz. To inhalator antyk :-D Teraz są takie fajne, że wlewasz lek lub sól i w maseczce masz taką chłodną mgiełkę. Te starego typu to tylko do parówki twarzy się nadają.

Multiwitamina lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gładki bez brody choć czasem ma zarost ale nierówny to się goli.

Synek miał inhalacje lekami rozkurczowymi i przeciwzapalnymi. Miał świsty w oddechu. Dzięki inhalacjom unikał antybiotyków i infekcja nie schodziła niżej na płuca.
    Aha żadnych olejków się do nebulizatora nie daje bo można go tym zniszczyc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 18:30

Adry lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:12

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam na monitoringu... Z tych 4 pęcherzyków co były teraz największy ma 25mm, 2 po 19mm i jeden 15mm. Znowu mam przyjść do niego w czwartek i oglądać co tam się dzieje. Juz mam kurwa szczerze mówiąc dość tego... Nic z moich przeczuc sie nie sprawdza, ten największy jest za duży chyba juz wiec znowu gowno z tego będzie... A ja mam latać tylko sprawdzać co 2 dzień i nic z tego nie wychodzi.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to znaczy rozlezc się w biodrach? Przytyć w tym miejscu?

f1d9680377.png

Wysłany: 13 listopada 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi no nie dal mi zastrzyku i jeszcze mam szlaban na seks do czwartku bo nie wiadomo czy ten maly 15mm nie urosnie jeszcze a wg niego 4 to juz za dużo. Już mnie serio to dobilo że znowu latania tyle i chuja z tego... Albo nic nie rośnie albo za dużo a i tak nic z tego

speakyourmind93 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 13 listopada 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to się mierzy w miejscu kości bioder czy w najszerszym miejscu? Bo w tyłku mi przybyło ale to też pewnie tłuszcz. Z moją dieta słabo :)

f1d9680377.png

Wysłany: 13 listopada 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Frida91 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Multi. Dziś to nawet nie mam juz sily i chęci się seksic na gwizdek. Zdołowałam się strasznie bo jak zwykle się napaliłam głupia a i tak wiecznie albo za malbo za duzo za wczesnie albo za pozno. Nawet nie wiem jaki on ma niby pomysł co teraz zrobić w ten czwartek. Nie wiem po co ten szlaban na seks bo nie wierzę w takie cuda ze nagle wszystko peknie. Ten duży pewnie przerosnie wiec i tak nie da mi chyba zastrzyku.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Co to znaczy rozlezc się w biodrach? Przytyć w tym miejscu?
    Ja jestem szerszą w biodrach nie z powodu tłuszczu mam szerszą szyję macicy tak jakby kości miednicy mi mi się luzują. Organizm się szykuje do porodu. Ja się tego spodziewałam bo przyjaciółką mnie uprzedzał że tak się może zdarzyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 21:10

npV2p1.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre no tak i nawet nie wiem co dalej,jakie są szanse i co robić. Kit juz z tą ciążą na ten moment,jak ja nawet głupiej owulacji nie mogę mieć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 21:33

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Ja jestem szerszą w biodrach nie z powodu tłuszczu mam szerszą szyję macicy tak jakby kości miednicy mi mi się luzują. Organizm się szykuje do porodu. Ja się tego spodziewałam bo przyjaciółką mnie uprzedzał że tak się może zdarzyć.
    No niestety ciało się zmienia przez ciążę. No chyba że ćwiczysz duzo jak te Lewandowskie i reszta modelek, ale to ich praca i one tylko to codzień robia. Ja np. za ch.ja nie mogę wrócić do figury sprzed ciąży :-/ Nie żeby było źle, ale kiedyś było duuuużo lepiej. Byłam szprycha :-D a teraz.... bez szału... Najgorzej z brzuchem. Tłuszczyk mi się odkłada. Fakt faktem, że nie staram się za bardzo bo zawsze mało czasu, ale kiedyś też mało robiłam i żarłam wszystko, a figura była zajebista.

Z tej okazji nalałam sobie winka :-D

Adry lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre no pociesza mnie tylko ze moze jakas szansa jest skoro kazal mi przyjść jeszczr w czwartek to chyba nie spisal cyklu na straty... Już sama nie wiem dziś miałam kryzys wszechczasów dopiero teraz jako tako uspokoilam się.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89f1decb289a.jpg

:D:D ja zaczęłam tyc jak zamieszkałam że swoim przyszłym mężem, wcześniej też byłam szprycha. A później zaczęło się przesiadywanie przez tv, przekąski, wino itd. Nie udało mi się wrócić do poprzednich, zdrowych nawyków.
    według mojego męża lepiej mi z tymi dodatkowymi kilogramami, ale jednak lepiej się czułam w poprzedniej wersji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 22:36

Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ja może się specjalnie nie odchudzałam nigdy ale mam 160 cm i 75 kg. Tyłam mega od 18 roku życia i jak doszłam do tych 75 kg tak to się zatrzymało. Potem w czasie przygotowań do ivf schudłam szybko kilka kg ale po tym całym invitro przytyłam i chyba dobi£am do 80kg. Póki co na wagę nie wchodzę. Boję się.

Ooo no to ja mam tak samo. Kiedyś przy 160 ważyłam 53, po 25 rż tendencja wzrostowa. Zaszłam w ciążę ważąc 63, po porodzie 74 i od tego czasu waga leci góra i dół. Najwięcej ważyłam juz ponad 80 :/ Rok temu w lipcu 64 i potem znowu do góry. Nie wiem ile teraz miałam przed ciążą oraz ile mam teraz. No niestety musze się dowiedzieć w końcu ale na pewno już przytyłam. Przestałam biegać i ograniczać się, wpierdalam jasny chleb z masłem i serem. No nie mogę patrzec na chleb ten razowy ciemny i jeść bez masła. Nie mam ochoty na warzywa, generalnie mam różne fazy. Teraz nam fazę na kluski, pierogi, na jutro zrobiłam leniwe z cukrem i masełkiem. Mam to w dupie bo albo będę jeść na co mam ochotę albo nie jeść i żygać. Jutro chyba zrobię zupkę brokułowo kalafiorową i zmiksuję i jakoś wcisnę. Aż dziwne bo normalnie uwielbiałam warzywka i jadłam w każdym posiłku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 22:39

Lavende86, hipisiątko lubią tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Frida..
    A ja nawey nie wiem co powiedzieć tak was czytam to wy tyle wiecie na ten temat, ja jestem niewyedukowana daleko w tyle za mamutami.. Z tymi pęcherzykami i innymi rzeczami :((
    Zozo - duża wiedza nie gwarantuje sukcesu ;-) Tak naprawdę czasami może szkodzić. My nie jesteśmy lekarzami, a czytanie w necie daje nam złudne wrażenie, że wszystko wiemy. Przed pierwszą ciążą wiedziałam tylko, że trzeba się starać w dni kiedy jest śluz płodny i za pierwszym razem pykło, a teraz czytam fora, kminię, inne rodzą, a ja czytam :-D :-P

Krystyna123, Adry, Zozo lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka - też nie umiem być na diecie. Staram się ograniczać porcje i nie podjadać, ale kurczaki na parze to nie moje klimaty. Obiad muszę mieć taki żeby też mała zjadła. Poza tym ciężko zmienić nawyki jak całe życie człowiek jadł co chciał i ile chciał i był chudy.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do momentu ciąży nie lubiłam wręcz słodkiego. Nawet w dzieciństwie nie przepadałam za słodkim. Dziwna byłam :-D Jak dostałam od babci czekoladę to tak sobie leżała w lodówce. Za to miałam słabość do dziadostwa typu chipsy, orzeszki i inne popcorny. W ciąży wzięło mnie na słodkie i niestety zostało mimo, że teraz nie jem bo narzuciłam sobie szlaban :-D

Krystyna123, hipisiątko lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    O Kurde ale mi smaka narobiłaś na coś. Ale chłop dopiero wyjechał i to pewnie wkurzony bo już 3 tyg nie wie do czego w.nocy żona służy ;)
    Hipi, ja kilka dni temu miałam taką chcicę, że hej, a teraz leżę z moim winkiem i myślę: "Eee.. not today" :-P

Krystyna123, Adry, hipisiątko, Multiwitamina lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
‹‹ 515 516 517 518 519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ