Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. A ja nigdy nie sadzilam ze mi sie bliźniaki dostanie
teraz moja ciocia bedzie miec ale dwu jajowe dziewczynki
juz ma jedna córeczkę takze beda 3 dziewczynki .
Nie pytalam jej czy to samo od siebie czy jakos farmakologiczne bo nie wypadalo pytac o takie cosWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 08:09
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arienkas83 wrote:A ja kupiłam sobie kolorowanki.
To mandale relaksacyjne, jeszcze innego typu zamówiłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc657cfe2ebe.jpg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Multi no ciekawe co z tym laptopem. Dobrze, że zadziałał, ale i tak pewnie naprawa czeka.
Ja mam mój też zdezelowany, bo latem kot mi skoczył i wylał kawę na klawiaturę.. I teraz muszę podłączać pod usb osobną, bo w laptopie połowa przycisków nie działa
Czarnulka a Ty miałaś też 2 pęcherzyki tak? -
Nefre, u mnie podobnie. Temperatura dziś lekko w dół. W szczęśliwym cyklu w 17. i 18. dniu spadła, a 19dc skoczyła. Teraz jest 17dc zobaczymy co będzie dalej, ale mam przeczucia, że coś jest nie teges. No trudno. I tak na nic się nie nastawiałam.
Moja przyjaciółka dziś mi napisała, że była na usg i u niej wszystko ok. Ma termin na lipiec. No i kupili dom. Kurcze, nie wiem dlaczego takie rozmowy mnie dołują. Zaraz zaczynam myśleć, że tylko mi się nie udaje, a zaraz potem besztam się i stawiam do pionu bo przecież mam wspaniałą córkę, męża i nie powinnam marudzić. No ale jednak czegoś mi brakuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 09:10
Zozo lubi tę wiadomość
-
No ta przyjaciółka zaczęła się starać przeszło rok po mnie. Fakt, że mieliśmy trochę przerwy w staraniach w tym czasie, ale jednak
Ona zaszła za 1. razem, ale miała ciążę biochemiczną i w kolejnym cyklu znowu zaszła no i tym razem wszystko ok. Nasze córki są w jednym wieku. Większość moich koleżanek niedawno drugie urodziło. Nawet te których pierwsze dziecko jest młodsze od mojego. Nic nie zrobię. Pewnie ona urodzi, a ja dalej nie będę w ciąży...
-
Frida91 wrote:Multi no ciekawe co z tym laptopem. Dobrze, że zadziałał, ale i tak pewnie naprawa czeka.
Ja mam mój też zdezelowany, bo latem kot mi skoczył i wylał kawę na klawiaturę.. I teraz muszę podłączać pod usb osobną, bo w laptopie połowa przycisków nie działa
Czarnulka a Ty miałaś też 2 pęcherzyki tak?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Multi, u mnie właśnie nie ma stresu. Bardziej rezygnacja. Doszłam do momentu, że już nawet nie potrafię mieć parcia na starania. Myślę, że co ma być to będzie, ale czasami robi mi się smutno jak innym co chwilę się udaje z zajściem a u nas lipa mimo, że niby zdrowi jesteśmy. U nas na serio w towarzystwie jest wysyp dzieci. Co chwilę ktoś.
-
Frida91 wrote:Dziewczyny, które brałyście clo. Zawsze lekarze dają potem po owulacji luteinę albo duphaston? Pytałam lekarza, czy mam coś brać, a on że nie ma takiej potrzeby. Ciekawe, od czego to zależy.
Ja jestem na drugim cyklu z Clo.
W pierwszym zbadałam sobie progesteron 7dpo i miałam wartość 15.90, a z tego co się orientuje prawidłowo (jeśli owulacja była i nie ma problemu z ciałkiem żółtym) to wartość powinna być wartość równa lub większa niż 10.
Jeśli jest prawidłowy nie ma co się szprycować dodatkowo tabsamino chyba że będzie za niski to wtedy warto ale jak nie badałaś i nie wiesz czy jest ok czy nie, to dlatego pewnie lekarz nie daje.
Zbadaj progesteron 7dpo i zobaczysz czy jest prawidłowoi w razie co będziesz wiedziała na przyszłość a i lekarz będzie mieć podkładkę to wypisania duphastonu
Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Dzięki dziewczyny, zbadam tego proga. Co mi szkodzi
Najwyżej zadzwonię do doktorka wtedy jak coś będzie nie tak. Po co mam się stresować.
Zozo
Luteina nie ma wpływu na te włosy. Raczej pcos. Możesz mieć podniesione androgeny, albo insulinę, bo ona też daje takie objawy. Warto zbadać testosteron, dheas, glukozę z insuliną.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj właśnie o tym samym gadaliśmy z mężem. Że te starania to naprawdę duża próba dla związku ogólnie... Jak ciągle nie wychodzi.
A i nie tylko dla związku a w ogóle dla psychiki. Bo bardzo się chce, dużo się robi, dużo nadziei, a tu niepowodzenia.. I niewielki wpływ się ma na toczekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Ogólnie samopoczucie mam bardzo dobre i ostatnio nawet zaczęłam myśleć, że jak nie będzie tego drugiego dziecka to też nie będzie dramat. Jedno dziecko mam także matką będę zawsze. Jedynie jak dowiaduję się o kolejnej ciąży lub urodzobym dziecku to robi mi się ciężko na sercu. Na szczęście to przechodzi i życie toczy się dalej.
Zozo lubi tę wiadomość
-
Jedno mogę powiedzieć. Im dalej w las tym rozczarowanie mniejsze. Człowiek godzi się już z tymi niepowodzeniami. Na początku pamiętam, że byłam strasznie napalona na ciążę. Każdy cykl to był TEN. I płacz, że się nie udało. Teraz już mnie to jakoś mniej rusza.
Zozo lubi tę wiadomość