Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Zozo kochana jesteś
No ja mam trochę mniej stresu, bo się i tak cieszę, że pękło, że jest podwójna szansa. No i że jeśli teraz się nie uda, to i w przyszłym mcu się powinno udać wywołać owulację itd.
Serio już tylko modlitwa mi została i wiara, że wszystko będzie dokładnie wtedy kiedy ma byćJuż w kalendarzu sobie zaznaczyłam daty testowania itd. hehe
Zozo lubi tę wiadomość
-
No dobra sprawa taki monitoring. Wiele się można dowiedzieć, chociaż upierdliwe jest to latanie co 2 dzień. Ja już miałam dosyć. Ale dużo lekarz może po tym zobaczyć. Tak samo po badaniach krwi w odpowiednich dniach cyklu.
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
A propo modlitwy dziś idę na mszę dla zaciążonych.
Niech ten mój Okruszek dostanie błogosławieństwo.
Frida ja zaszłam gdy biegałam 6 km co drugi dzień. Też się zastanawiałam czy biegać czy nie, ale to taki truchcik wolniutki więc truchtałam dla oczyszczenia głowy.Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.Ja się wkurwiłam na maxa i właśnie wracam od rodzinnego nie dostałam skierowania na IO tylko na glukozę nie rozumiem dlaczego nie chciała mi dać totalny wkurw. .. niby gdzie mam teraz iść po to skierowanie ? Chyba do dupytania se pójdę.
-
nick nieaktualny
-
Evell to może do endokrynologa prywatnie? Jemu nie będzie zależeć, ważne że kasa się zgadza.
Ja w weekend będę tworzyć takie postaci z bajek. Mama mnie poprosiła do pracy jako ozdoby zimowe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cec5585ac878.jpgEvell, Arienkas83, Frida91, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Evell to może do endokrynologa prywatnie? Jemu nie będzie zależeć, ważne że kasa się zgadza.
Ja w weekend będę tworzyć takie postaci z bajek. Mama mnie poprosiła do pracy jako ozdoby zimowe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cec5585ac878.jpg
To endokrynolog daje takie skierowanią? Myślałam że biabetolog ? Jest fajny u nas lekarz myślę że on by mi dał ale nie odbiera -
Przyszedl mi termin usg na 14 grudnia ja pieprze nawet to nie wchodzi w gre .. ide prywatnie 28-29 listopada akurat bedzie to jakis 10+1 a serduszko stawalo 9+3 wiec bede wiedziec na czym stoje .. o ile do tego czasu coś sie nie wydarzy ..
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
U mnie powiedzieli że zrobią i parę lat temu robiłam w innym i też na własną rękę. No ale to zależy jak się trafi.
W ostateczności można zrobić po prostu badanie glukozy i insuliny bez obciażęnia i obliczyć wskaźnik homa-ir.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 14:01
-
Nefre no a z drugiej strony nie dziwi mnie to, bo często nawet na zwykłą morfologię nie można się doprosić
Robią problemy jakby z własnej kieszeni za to płacili. A w końcu to my płacimy składki do cholery i żeby nawet badań nie można było zrobić...
-
Moja znajoma nie miała morfologii ileś lat i chciała zrobić tak profilaktycznie czy wszystko jest ok, to lekarka jej powiedziała, że jak nic jej nie jest to nie da skierowania
Tak samo jest z cytologią i z innymi badaniami. Jeden lekarz kieruje regularnie innego trzeba się prosić.Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny