Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre
Najważniejsze, to właśnie zdać sobie sprawę, że to wspólny problem, a nie czyjaś "wina". Trzeba się wspierać, bo to naprawdę trudny czas dla obojga. Faceci na swój sposób też to przeżywają, ale oni są często zadaniowi i denerwują się, bo nie wiedzą co konkretnego zrobić, co doradzić. Nie znają się zwykle aż tak. -
Dziewczyny mówiłam wam jak wczoraj sie zdenerwowałam ? Bylam tydzien temu w srode u rodzinnego ze chce zrobic badania tarczucy i bhcg .. jako ze to co przeszlam lekarz wypisal i zaraz poszlam na pobranie krwi . Pobrali krew ale kazali tez siknac do kubka ze musza test zrobić z moczu.
Wczoraj byłam po wyniki a ona daje mi tylko tarczycowe a ja ze brakuje bhcg a ona patrzy w komputer i mowi ze takich nie bylo ze to bylo z moczu niebylo potrzeby tego.. wiecie jak zaczelo sie gotowac we mnie omalo co tam sie nie poryczalam ... :(tak durnego zwyczaju nie rozumie sprawdzanie ciazy u lekarza poprzez test ciazowy27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre
Ja to mojemu wszystko tłumaczęI tak już sporo wie. Czasem śmiesznie to brzmi jak coś tam gada w tym temacie. Ale i tak wie sporo. A np. moja koleżanka jak jej wczoraj napisałam że są 2 pęcherzyki i pękły więc jest szansa a ona odpisała mi "czyli normalnie teraz dostaniesz okres czy jak?"
No kurde ręce opadają, jak czasem kobiety nie mają pojęcia o cyklu
No ciężko tak, niejeden związek się rozpadł z powodu niepłodności.czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Czekam caly czas na wiadomość kiedy mi wiZytę ustala jesli nie przyjdzie do następnego tyg ide prywanie w 10 tc bo u mnie zawsze stawalo serduszko 9+3 wiec nie ma sensu isc teraz wczesniej juz poczekam tydz i bede wiedziala na czym stoję27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Oj nie zdzwiłabym się jakby sądzili że Czarnulka sikańca nie robiła. W takiej Anglii to na wizytę i USG idzie się po 12tc, wcześniej nie traktują ciąży jako ciąży. Biologia robi swoje, nic nie ratują i nie wspomagają.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka ja też trzymam kciuki
I oczywiście jestem oburzona, ale w sumie nie wiem czy zdziwiona, co kraj to obyczaj. Albo trafiłaś na kogoś niekompetnego albo nie mają w zwyczaju robić tego badania. A beta tak na prawdę i tak nic by Ci nie powiedziała, tylko wertowalabys internet żeby sprawdzić czy dla tego tygodnia wynik jest prawidłowy.
Na usg zobaczysz piękne serduszkoA może dwa
Nefre_ ms, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Kiedyś oglądałam taki program że ludzie mieli trojaczki, chcieli sobie zrobić jeszcze jedno dziecko i im wyszły pięcioraczki haha
Czy jakoś tak.
To dopiero psikus od losuNefre_ ms, czarnulka24, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Ja się modlę o jedno chociaż... Bo w końcu 2 pęcherzyki to podwójna szansa na jedno.
Endo ładne było ostatnio ponad 10mm. Musi się w końcu udać. A z drugiej str tak się boję nakręcać i cieszyć, że potem znowu będzie lament. Nie wiem, czy iść normalnie na siłownię, czy uważać jakoś na siebie.
Chyba pochodzę teraz na takie spokojne ćwiczenia, zdrowy kręgosłup ew. chodzenie o bieżni. -
Witam jestem tu nowa więc tak od 23 dnia cyklu po usg lekarz kazał brać duphaston i kazał przyjść na kontrolę byłam wczoraj zrobił i betę hcg i kazał przyjść we wtorek dopiero. Gdy pytałam czy coś tam zobaczył powiedział że wszystkiego się dowiem we wtorek. Mam dalej brać duphaston . Chyba jednak coś musi w tym być skoro kazał zrobić badanie krwi
)) czy któraś tak miała ? Test był wykonany w 30 dniu cyklu cykle mam od 31 do 35 dni . Mogę zrobić test sikany ?
-
Frida a ja tak ciągle o Tobie myślę jakby to mnie dotyczyło, więc ja nie wiem jak ty możesz wytrzymać hihi
Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020