Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry a szkoda gadać, tu taką mają metodę zarządzania. Jeszcze zastrzegli, żeby przyjechał sam beze mnie a ich będzie 3 i tak będą go "motywować".
Długo by opowiadać, ale ten oddział to taki tonący okręt, już na długo przed naszym zatrudnieniem, a oni liczą, że jak płacą nam za mieszkanie to my tu zdziałamy cuda niczym Magda Gessler w kuchennych rewolucjach i odczarujemy to. A że nadal się nie kręci to co chwilę zbieramy zjeby.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Nefre no tak. Co miesiac sobie mówię, że jeszcze chwilkę wytrzymać
Zaraz grudzień, to święta itd. to też jakoś szybko zleci.
No chyba, że będzie jajo to może wcześniej pójdę na zwolnienie hehe
Ale jak nawet nie to tak myślimy do stycznia. Wcześniej chcieliśmy chociaż do wiosny, ale chyba nie damy rady.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Adry
Dokładnie. Tym bardziej, że my tu nie budujemy marki, ale mamy poprawić zepsutą renomę... Więc to jest jeszcze trudniejsze. A tak wzięli sobie nas, omamili nas tym mieszkaniem itd. i teraz mają oczekiwania z kosmosu... A do tego tu rynek jest specyficzny, raczej biedny bym powiedziała. I właśnie takie straszenie to żadna motywacja, wręcz przeciwnie człowiekowi już w ogóle się odechciewa dawać coś z siebie.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Tak czy siak, czy będzie jajo czy nie to zamierzamy po nowym roku wyjechać do Poznania chyba. Po prostu jak będzie jajo to o tyle łatwiej że będę na zwolnieniu i nie będę musiała tam od razu szukać pracy. A mój sobie znajdzie na pewno
Po prostu na razie nie uciekamy, bo chciałam chociaż ze 2 cykle dać sobie szansę tu z tym lekarzem, a poza tym Święta i koniec roku to chyba słaby moment na przeprowadzki i zmianę pracy...Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Zozo wrote:Frida a Poznań to Wasze miasto rodzinne?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Multi
No to naprawdę nieciekawa sytuacja... Nie rozumiem tej reszty rodziny, że się tak wypięli na dziadków. Brak słów.
To chociaż w domu jak jesteś to nie bierz za dużo obowiązków na siebie. Musisz trochę odpocząć bo tak się nie da.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:Nie, ale do Warszawy już nie chcemy a jednak nasze małe miasta to bez sensu... Nie chce mi się już wracać do siebie, bo nic lepszego mnie tam nie czeka. Już rok spróbowaliśmy i chyba jednak lepiej uderzać w większe miasta, gdzie jest lepiej z pracą i z zarobkami.
Wydaje mi się że Poznań ma akurat dosyć szeroką ofertę pracy i w ogóle przyjemne miasto. Nie takie wielkie jak warszawa a duże możliwości
Dlatego mimo że mieliśmy okazję wyjechać nawet za granicę to zostaliśmy, zapuściliśmy korzonki najpierw w Poznaniu potem pod Poznaniem gdzie kupiliśmy dom, a do Poznania dojezdzamypolecam
Frida91, Frida91, Frida91 lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Ja mam koleżankę, zdrowa na duchu ale nie na ciele. Silne pcos, lekarze nie dali jej jakiejkolwiek szansy na naturalne poczęcie więc wszystkie objawy do 5 czy 6 miesiąca zwalala na problemy ze zdrowiem. Ze zgaga poszła do lekarza i się dowiedziała. Więc zgadzam się z Wróbel że właśnie te dziewczyny które nie mają nadziei mogą być takimi przypadkami
Multi Nefre jedno mądre zdanie powiedziała (no nie jedno, ale to było najmadrzejsze;)) nikt się nie zmobilizuje bo wiedzą że Ty w końcu pekniesz i zrobisz to za nich. Niestety taki typ ma później przekichane w życiu. A Ty musisz się oszczędzać.
Frida pomysł jaka satysfakcję będziecie mieć jak im wypowiedzeniem w końcu rzucicieAdry, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Multi dziewczyny dobrze prawią.
Zozo moje miasto rodzinne niby nie takie małe, bo wojewódzkie, ale tam beznadziejnie z pracą... Stąd ten Poznań. A mam tam znajomych i wiem, że nie jest tak tak źle. W Warszawie mieszkaliśmy i to jednak nie dla nas.
Mycha no tak, to mnie pociesza hehe
Martek coś mi się zawiesiło i polubiłam 3 razyZozo lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙