Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś nie mogłam się dobudzić. Śniły mi się jakieś głupoty, że byliśmy w górach i jakieś knajpki góralskie i pełno jedzenia. Chciałam się obudzić i się budziłam i zasypiałam znów jakbym pijana była i znowu we śnie chciałam się obudzić i tak w kółko. W końcu udało mi się o 10.30
Taka słaba byłam i niedobrze się czułam póki nie zjadłam. Teraz mam więcej siły w końcu i generalnie z chęcią pojechałabym do jakiegoś hoteliku czy chatki w górach z kominkiem z dobrym jedzeniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 11:45
-
Mycha - mała śpi lepiej bo dostała jakiś środek na alergię i przy okazji on usypia lekko
Ale jest z nią problem bo jest mega niedobra. Co chwile krzyk o byle gówno i pyskowanie. Jesteśmy u dziadków i ledwo żyję. To jest właśnie ten paradoks. Marzymy o dziecku itd, a potem wyrasta taki pyskaty i uparty wojownik i masz ochote się pochlastać. I nie mówcie o konsekwencji, karach, tłumaczeniu - nic nie działa na nią.
Nefre - rozumiem jak musiało to zaboleć. Przesrane. Teściowa pewnie nieświadoma, że to czuły punkt.Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Multi, wiem, że choroba i srele morele, ale to jej nie usprawiedliwia. Zobaczymy czy jej przejdzie jak wyzdrowieje. Ona ma trudny charakter. Jest uparta i lubi postawić na swoim. Najgorsze, że jak nie miałam dzieci to patrzyłam na takie zachowania z niesmakiem i winiłam rodziców. Mówiłam, że nie ma opcji żeby moje dziecko tak robiło. No i proszę
Najlepiej sie wychowuje nieswoje. Ona jest bystra, inteligentna nad swój wiek i umie manipuliwać skubana. Wie kiedy przeprosić i obiecywać poprawę. Mam nadzieję, że to okres przejściowy i minie.
-
Dziewczyny chyba zaczely sie u mnie wahania nastrojow chwilami jest ok a chwilami jak sie wkurze na cos to normalnie rycze
ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 16:02
Evell, Multiwitamina lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Multi, wiem, że choroba i srele morele, ale to jej nie usprawiedliwia. Zobaczymy czy jej przejdzie jak wyzdrowieje. Ona ma trudny charakter. Jest uparta i lubi postawić na swoim. Najgorsze, że jak nie miałam dzieci to patrzyłam na takie zachowania z niesmakiem i winiłam rodziców. Mówiłam, że nie ma opcji żeby moje dziecko tak robiło. No i proszę
Najlepiej sie wychowuje nieswoje. Ona jest bystra, inteligentna nad swój wiek i umie manipuliwać skubana. Wie kiedy przeprosić i obiecywać poprawę. Mam nadzieję, że to okres przejściowy i minie.
Lavendo.Wiem co czujesz bo niestety sama jestem w takiej sytuakcji jak ty.Moje dziecko jak jej czegoś nie dam to potrafi ryczeć w niebogłosy ...Też jest pyskata i jak jej coś wezmę np bo jest niegrzeczna to mówi mi."Nie lubię cie mama,albo że jestem głupia ehhh... a potem mnie przeprasza.Mam nadzieję że jej to minie.Dzieci w wieku 2,3 Lat mają róże bunty,ale nie możemy sobie pozwolić dać wyjść im na głowę....Lavende86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Czarnulka
heh no to maż ma przerąbane27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Evell wrote:Dziewczyny,jest moc dziś 7 dc a ja mokra,mam więcej śluzu niże w zeszłym cyklu ciekawe czy to od tego ovarinu czy wiesiołka biorę jeszcze dodatkowo witaminę d3 ...
to teraz trzeba działać.
Evell lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity