Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell wrote:Cześć laski.Ja jutro z rana jadę na krzywą cukrową i insulinową,trzymajcie kciuki,żebym się nie pożygała. ..
Wróbel ładny samochód
Lavende86 tak to nasz jedyny samochód.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 23:04
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja już po pobraniu krwi. Dzisiaj po południu będą wyniki.
No zobaczymy. Jak nic z tego to znowu wykupuję receptę na clo i jedziemy dalej z tym koksem.
Multi Krzyś ładnie, mi się podoba, ale ja bym tak nie dała, bo mój ojciec jest Krzysztof to po co powtarzać w tak bliskiej rodzinie. Ale gdyby nie to, to bym się zastanawiała
Lavende jak tam córcia? Lepiej się czuje?Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida robisz Betę? Trzymam mocno kciuki!!! Daj znać!!! Tez mam receptę na clo i pregnyl, które kupie dopiero gdy przyjdzie okres, no moze nie przyjdzie... Ps zaprosiłam Cie, to zobacz i bedziemy mogły pisać na priv jeżeli chcesz
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Dzień dobry .
Ja nawet nie myślę o tym badaniu, mam dziwne wrażenie że mi wyjdzie wysoko eh.
Dobrze że dałaś radę
Mam dość tej pogody. Depresję można złapać. Dziś pizdzi gwizdzi
A dlaczego tak uważasz,że ci wyjdzie wysoko ? Trzeba myślec pozytywnie.
No pogoda chujowa niestety,mi się juz nie chce a tu jeszcze ponad godzinę musze czekać... -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hej dziewczyny
Ja już po pobraniu krwi. Dzisiaj po południu będą wyniki.
No zobaczymy. Jak nic z tego to znowu wykupuję receptę na clo i jedziemy dalej z tym koksem.
Multi Krzyś ładnie, mi się podoba, ale ja bym tak nie dała, bo mój ojciec jest Krzysztof to po co powtarzać w tak bliskiej rodzinie. Ale gdyby nie to, to bym się zastanawiała
Lavende jak tam córcia? Lepiej się czuje?
Trzymam kciuki kochana daj koniecznie znaća testami się nie przejmuj i zrób w dniu @...
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Dziadek od strony matki cukrzyk, Babka od strony ojca na insulinie, Ojciec ostatnio 500 cukru..
A to rozumiem .No u mnie mam z tata też cukrzyki z tym,ze mama musi brać insulinę.
Krzyś ładne imięmój mąż ma tak na imię...Gabryś też ładnie
-
Zozo u mnie dzień cyklu 48
Ale u mnie to bez większego znaczenia. 12 dni po owu.
Ag1988 ja też trzymam kciuki za CiebieZaakceptowałam zaproszenie
Multi mi z tych imion najbardziej się podoba Krzyś i Mateusz
No cieszę się, że była ta owu, wiem że to już coś i że nawet zdrowe pary z owulacją nie od razu zaskakują. Ale chciałabym, żeby wyszła chociaż biochemiczna, to już ulga, że coś tam może się udać i że nie jest ze mną źle. A tak to ciągle się boję, że coś jeszcze o czym nie wiem jest nie tak oprócz pcos.
Ale dziś już na nic się nie nastawiam. Temperatura niby nadal wysoka, cycki mam jakbym sobie stanik wypchałaAle brzuch mnie pobolewa jak na okres. I bądź tu mądry.
Evell ciekawe co Ci tam wyjdzie w Twoim badaniu... Dziś będziesz miała wyniki?
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Zozo u mnie dzień cyklu 48
Ale u mnie to bez większego znaczenia. 12 dni po owu.
Ag1988 ja też trzymam kciuki za CiebieZaakceptowałam zaproszenie
Multi mi z tych imion najbardziej się podoba Krzyś i Mateusz
No cieszę się, że była ta owu, wiem że to już coś i że nawet zdrowe pary z owulacją nie od razu zaskakują. Ale chciałabym, żeby wyszła chociaż biochemiczna, to już ulga, że coś tam może się udać i że nie jest ze mną źle. A tak to ciągle się boję, że coś jeszcze o czym nie wiem jest nie tak oprócz pcos.
Ale dziś już na nic się nie nastawiam. Temperatura niby nadal wysoka, cycki mam jakbym sobie stanik wypchałaAle brzuch mnie pobolewa jak na okres. I bądź tu mądry.
Evell ciekawe co Ci tam wyjdzie w Twoim badaniu... Dziś będziesz miała wyniki?
Jutro dopiero będę miała około 13:00 .... -
nick nieaktualny
-
Zozo no okaże się za parę godzin
Evell no ciężko to wypić, nawet jak ktoś lubi słodkie...
Echh ciężkie są takie poniedziałki jak w weekend gdzieś się wyjeżdża. Wróciliśmy ok 12 w nocy i dziś jestem nieprzytomna i wybita zupełnie z codziennego rytmu... Pewnie i z siłowni nici bo nie będę miała siły.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
ta glukoza jest ohydna, ja tam wśród tego gluta słodkości nie czułam poza obrzydzeniem, łeee
Frida ja też trzymam kciuki za wynik!!!MUSI się udać!
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Czekamynadzidzię - musi, jak nie teraz to innym razem
Osttnio jakoś dziwnie reaguję na dzieci w moim otoczeniu. Byliśmy w weekend u znajomych z bobasem i jakoś tak przykro mi trochę było. Unikam takich kontaktów i jakoś tak nie chce mi się brać innych dzieci na ręce itp. Wolę spotykać się z nie-dzieciatymi...czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:Czekamynadzidzię - musi, jak nie teraz to innym razem
Osttnio jakoś dziwnie reaguję na dzieci w moim otoczeniu. Byliśmy w weekend u znajomych z bobasem i jakoś tak przykro mi trochę było. Unikam takich kontaktów i jakoś tak nie chce mi się brać innych dzieci na ręce itp. Wolę spotykać się z nie-dzieciatymi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 10:12
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czekamynadzidzie wrote:ta glukoza jest ohydna, ja tam wśród tego gluta słodkości nie czułam poza obrzydzeniem, łeee
Frida ja też trzymam kciuki za wynik!!!MUSI się udać!
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry mam to samo
Aż czasem się dziwię, bo bardzo chcę mieć swoje dziecko/dzieci, ale do obcych dzieci nie pałam jakąś wielką miłością. Nie jaram się jakoś, nie pragnę od razu jechać zobaczyć, jak komuś się urodzi. Nie chce mi się słuchać ciągle tego tematu itp.
Z jednej strony pewnie jest mi przykro a może jestem trochę zazdrosna, to na pewno. Ale też chyba to nie tylko to
Co lepsze jestem z wykształcenia pedaogiem hahaTeraz nie pracuję z dziećmi, ale jak pracowałam, to też niektóre tak mi działały na nerwy... Niektóre są super kochane, no ale nie jestem taką osobą która uwielbia wszystkie dzieci
Adry lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙