Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Nie szukaj, masz raczej IO.
A nawet jak nie masz tego, to i tak masz takie wyniki, które świadczą co najmniej o hiperinsulinemi :> Wiec i tak musisz to leczyc..
A jak wyleczysz, poprawisz wynik - zaraz bedziemy w ciazy
No kurna w końcu znam powód i tyle czasu zmarnowałam u mojego giną a on nic tylko mi cło wciskał dziewczyny mam do niego zal bo mimo,iż to dobry lekarz cackał się ze mną zamiast mnie już dawno wysłać na to badanie.Chuj z nim!Adry lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Frido podobno metformina przywraca owulację czyli to idzie też w dobrą stronę.Nic tylko usiąść i płakać
U niektórych kobiet takJa tylko mówię, co mój lekarz mówił odnośnie mojego przypadku, ale wiem, że są różne szkoły. Wiem, że wielu kobietom się udaje po metforminie bez żadnej dodatkowej stymulacji. Mi zaproponował co innego.
Skonsultuj się ze swoim i zobaczysz co Tobie powieNie załamuj się!
Evell lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Masakra . Jakiegoś powera dziś dostałam. Skończyłam porządki w szafie. Zmieniłam pościele dziadkom. Zrobiłam obiad. U siebie w piecu rozpalilam, odkurzyłam , zmyłam, posmarowałam pranie puściłam. Jeść podgrzalam zjadłam. Już dawno nie byłam tak aktywna. I te wszystkie pierdołki zajęły mi czas aż do teraz . Tyle co się kawy napilam to przerwę kruciutka.
Ty to jesteśJa padam na pysk po pracy i muszę się położyć i prawie zawsze odlatuję na 20 minut mimo że tv włączone czy dziecko czy mąż coś tam gada.
Dziś obudziłam się znów o 5tej (standard od II kresek) luteina do środka i zamiast spać nadal to czytałam o prenatalnych zamiast spać do tej 7mej.
-
Dlatego trzeba szukać lekarza który patrzy całościowo i trochę się interesuje a nie przepisuje na pałę to co każdemu... Więcej z tego szkody niż pożytku i strata czasu tylko, pieniędzy i nerwów. A tu czasem x czasu się leczysz na coś bez skutku, a wystarczy zmienić lekarza, hop siup i od razu zaskoczy, bo zauważy coś, na co inni nie zwracali uwagi...
Najlepiej jak lekarz ma jakieś doświadczenie w temacie niepłodności, a nie tylko z ciążami. Mam wrażenie, że ci "zwykli" ginekolodzy nie znają się ani na niepłodności ani na hormonach w ogóleNefre_ ms, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Ja rzadko jem, tylko do parówek czasami;)
Ale kiedyś jak byłam nastolatką to każdą kanapkę jadłam z keczupem
Myślę, że to nie takie zło jak majonezA jak nie ma konserwantów i dużo cukru w składzie to chyba nie tragedia.
-
Dziewczyny współczuje wam, że macie tą IO, ale z drugiej strony dostaniecie leki i pewnie szybko zajdziecie, a ja taka niby zdrowa i chuja.... zero dziecka
Czekam na starego i jedziemy do lekarza. Potem mam zamiar jechać do mamy i spać tam coby mnie dziecko nie zapomniało. No i mąż i tak ma robotę w domu. Oklejanie w salonie i szpachlowanie.
Multi - ja od tego kosza wolałabym takie łóżeczko które da się dostawić do dużego łóżka. Jak jeszcze wierzyłam że zajdę to podobało mi się takie łóżeczko: chicco next to me. Można odpiąć z boku i dostawić do dużego łóżka. Fajnie jednak mieć blisko dziecko. Zapewniam cię, że będziesz w nocy 1000 razy wstawać i biegać zaglądać do tego koszaWiem co mówię. W końcu skapitulujesz i mały wyląduje obok ciebie
P.S. Ja ketchup KOCHAM!!!! Do wszystkiego! Lubie różne, np. HeinzWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 15:50
Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
-
Nefre
Ja tak nie dodaję do wszystkiegoMajonezu to prawie wcale odkąd nie jem jaj i nabiału, ewentualnie w sałatce czasem zjem. Keczupu łyżeczka raz na tydzien to też chyba mnie nie zabije
Skład tego Włocławka :
pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Nie jest tragicznie -
Nefre
Masz rację, nie ma co przesadzaćNo ale nawet łyżeczka czystego cukru to nie zabójstwo. Zwłaszcza jak ja np. niczego nie dosładzam, ani kawy ani herbaty. U nas w domu cukier to w sumie jest tylko dla gości
ewentualnie do ciasta.
Też znam takich co jedzą jajecznicę z keczupemMi to jakoś nie pasuje.
-
Ja chciałam żeby mała że mną spała jak była malutka ale ni chu.. Ona wolała spać w łóżeczku
Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Nefre_ ms wrote:Zozo
A Ty jak masz prawie 2 to szału nie maniektórzy dietetycy uważaja , że IO jest od 1,5
Wiec radze Ci sie zaczac pilnować i nie używać w ogóle ketchupu
Albo chociaż ograniczyć słodycze .. bo zmierzasz kochana w moim kierunku
My kupujemy kotlin. Ale ketchup to zło.👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020