Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende gratkiPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Frida91 wrote:Lavende a mąż co na te wieści?
Chociaż wiem, że gdyby było to drugie to by oszalał na jego punkcie tak jak było z córką. On wie ile stresu przeszliśmy i nerwów poprzednio i chyba też ma mieszane odczucia.
-
Arienkas83 wrote:Lavende poradź się lekarza i powtórz betę w piątek i tyle. Niby przed okresem bez znaczenia czy bierze się leki czy alkohol itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 20:22
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Ja po wizycie jest tak:
Dostałam receptę na siofor 500 (metformina) gin mówił,że kiepskie wyniki .Mam też iść do diabetologa. W łikend ma być owulacja potem w poniedziałek do szpitala na usg mam się zgłosić czy była ovu...
Multi ty mi chyba wymodliłaś do Boga ten aromek bo mi zmienił na letrozol ;*no ale zastrzyku nie mam.
No i tyle tych rewelacji.I tak jestem jakaś przybita mimo że taka zmiana u gina...
Będzie dobrze! Leki zadziałają i tra la la będzie ciąża już niedługoTrzymam mocno kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 20:22
Evell lubi tę wiadomość
-
Lavende racja nie ma co od razu skakać bo jeszcze wcześnie. Chociaż z drugiej strony jak cos ma sie stac to i tak nie da sie na to przygotować... Wiec równie dobrze można sie cieszyć. Ja trzymam kciuki za Ciebie zeby w koncu Ci sie udało, już się dość naczekałaś
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Plus jest taki, że moja córa wróciła do normalności. Jest grzeczna, słodka i miła dla mnie. Super się teraz dogadujemy. Dziś cały dzień się bawiłyśmy. Przy niej nie mam czasu na zamartwianie. No i ma z dnia na dzień lepsze teksty. Niektóre z dzisiaj:
"To co ci teraz pokazuję jest niezwykłe!" (skacząc po łóżku)
"Posikałam getry, a także majtki" (elokwentnie)
"Mój ty mały grubasku!" (Do mnie)
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Hej, ale miałam intensywny dzień. Od rana dopiero teraz miałam chwilę żeby Was nadrobić i coś skrobnac. Po polowkowych na 100% dziewczynka. Wszystko w porządku, idealnie w terminie nadal jestem więc też nie ma mowy o hipotrofii. Przepływy i łożysko na razie ok. Waga 360 g
Ale szybko to zrobił, zdjęcia średnie. To moja lekarka lepiej to ogarnia. Ale nieważne.
Odebralismy też dzisiaj wózek, jutro będziemy mieć następna dostawę ubranek. Więc tempo przyspieszył, już powoli nie mam gdzie tego składowac bo musimy pomalować ściany. Już powoli czuje ze to się na prawdę dzieje
Lavende mocno trzymam kciuki, wiem że się stresujesz ale mocno wierzę że będzie wszystko w porządku. Frida gratulacje. Super wiadomości
Czarnulka spróbuj się nie stresować, w Twoim przypadku też wierzę że będą fantastyczne wiadomości po usgMultiwitamina, Arienkas83, Adry, Frida91, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrido,przepraszam zapomniałam o tobie .Super wieśći kochana,że beta w porządku
to forum to jest szczęsliwe dla nas może i mnie i nefre też się uda zaniedługo zajść oby!!
Czarnulka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ;*Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:To ja tutaj zostaję
i czekam na swoje szczęście
Evell który to Twój cykl z clo będzie teraz?
ależ proszę bardzo zostań
no teraz 4 cykl niestety z Clo teraz jak nie zajdę w ciąże to zmieniam na letrozol i zobaczymy co z tego wyjdzie,narazie mam śćisłą dietę a jutro zaczynam bieganie musze szybko schudnąć dziś kużwa wchodzę na wagę a tu 79,8 kg zbijcie mnieAg1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell wrote:ależ proszę bardzo zostań
no teraz 4 cykl niestety z Clo teraz jak nie zajdę w ciąże to zmieniam na letrozol i zobaczymy co z tego wyjdzie,narazie mam śćisłą dietę a jutro zaczynam bieganie musze szybko schudnąć dziś kużwa wchodzę na wagę a tu 79,8 kg zbijcie mnieEvell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki laski .Ja wiem,że dam rade,juz nie raz jak chciałam schudnąć to schudłam trzeba tylko silnej woli i samo zaparcia.To juz i tak plus odstawiłam słodycze kebaby które tak uwielbiałam i nie mogłam bez nich żyć tak samo cole.Czasami są pokusy ale jestem nieugięta i walczę dalej dla dziecka zrobię wszystko
...
Adry jak się ustawia ten suwaczek który masz pod spodem?
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frida ja tak samo mam
u nas dzisiaj wieje i jest mrozno. Mnie jajniki napierdzielaja ostro aż przez sen je czułam. Nie chcę @@ buuuu
(
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020