Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida gratulacje!
Czarnulka myślami z Tobą, wyobrażam sobie co czujesz. Będzie dobrze bo dużo za tym przemawia-masz leki, urodziłaś bliźniaki więc organizm wie teraz ci i jak. O której masz wizytę? Aha nie widziałam foty Twojej.
Objawami się nie sugeruj. Ja dziś w domu i rano nie wymiotowałam, może dlatego że nie było gonitwy z rana i się wyspałam choć troszkę było mi niedobrze póki śniadania nie zjadłam.
Teraz będę się stresować przed 1 prenatalnymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 19:48
Frida91, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie jest tak:
Dostałam receptę na siofor 500 (metformina) gin mówił,że kiepskie wyniki .Mam też iść do diabetologa. W łikend ma być owulacja potem w poniedziałek do szpitala na usg mam się zgłosić czy była ovu...
Multi ty mi chyba wymodliłaś do Boga ten aromek bo mi zmienił na letrozol ;*no ale zastrzyku nie mam.
No i tyle tych rewelacji.I tak jestem jakaś przybita mimo że taka zmiana u gina...Multiwitamina, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Frida gratulacje!
Czarnulka myślami z Tobą, wyobrażam sobie co czujesz. Będzie dobrze bo dużo za tym przemawia-masz leki, urodziłaś bliźniaki więc organizm wie teraz ci i jak. O której masz wizytę? Aha nie widziałam foty Twojej.
Objawami się nie sugeruj. Ja dziś w domu i rano nie wymiotowałam, może dlatego że nie było gonitwy z rana i się wyspałam choć troszkę było mi niedobrze póki śniadania nie zjadłam.
Teraz będę się stresować przed 1 prenatalnym i.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 19:02
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Multiwitamina wrote:Poprawiłam . Na szybko wysłałam... podwajać. Ja to czasem jestem mózg
umowie sie na wizyte tak za 2-3 tygodnie. Już myślałam ze mnie z wątku wyganiasz i pytasz czy tu będę się jeszcxe pojawiać
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze nie gratulujcie i nie mówcie o prezencie na święta bo dla mnie nadal jest to zbyt piękne żeby było prawdziwe... Staram się myśleć pozytywnie i nie świrować. Będzie co ma być. Nie mam na to wpływu niestety. Narazie mam zamiar traktować tą ciążę jakby jej nie było bo nie chcę się zawieść.
Robiłam też crp i wyszło w normie. Czy to oznacza że niepotrzebnie biore antybiotyk? Już jestem cała głupia.
-
Lavende-mój synek miał CRP robione bo pediatra chciała sprawdzić czy ma infekcje bakteryjną czy wirus. Miał w normie więc nie dała antybiotyku. Ja na Twoim miejscu poszła jutro do lekarza co teraz robić.
Ja miałam w ciąży antybiotyk bo miałam CRP 20 prawdopodobnie z nerek albo pęcherza i to był duomox zdaje się ale to był 22tc.
Nażarłam się kwaśnego dżemu domowej roboty z czarnej i czerwonej porzeczki, aronii i agrestu. Do tego pije sok z żurawiny. Chyba potrzebuję bo mi ciągle ślinka cieknie na takie rzeczy.Żurawinę suszoną sobie też kupię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 20:01
-
No i zaczął mnie boleć brzuch na @. Momantami dosyć mocno i promieniuje aż do krzyża. Ciekawe czy @ się jednak nie pojawi.
A teraz jak wiem o ciąży to zauważyłam, że mam podejrzanie ładną cerę, rumieńce (myślałam, że z choroby) no i to mulenie na okres. Za to cycki to flaki. Totalnie miękkie. Jak nigdy.