Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Czekamynadzidzie
Ja też tak sobie myślałam, że trzeba było wcześniej zacząć... Ale już nic nie poradzisz... Poza tym nie wiesz jak długo jeszcze to potrwa. W sumie każdy cykl może być właśnie TYM. A przypomnij, na jakim teraz jesteś etapie? Jakieś leczenie, czekasz na jakieś badania?
Jakie masz to amh? Też słyszałam że po laparo trochę się zmniejsza ale nie wiem jak bardzo.mogłam wziąć inny
Czekamy do marca czy coś ruszy czy nie, na razie wszystkie badania sa idealne. Badania męża sa też ok. Robilismy HBA trochę obniżone więc pewnie nie uda sie za pierwszym razem, ale nie jest tak źle. Ogólnie wszystko jest OK, żeby zachodzić w ciążęi nie zachodzę
a jak nie, to ide na laparo+histero. wiec w sumie czekam do marca póki coPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Czekamynadzizie
Rozumiem... Niby z boku dobrze to wygląda, bo jesteście zdrowi itd. a z drugiej tym większa frustracja... Jak jest źle to chociaż wiadomo co robić, jakiś plan a tak to tylko czekać. Pewnie milion razy już słyszałaś żeby wyluzować i nie myśleć o tym...
Niedługo macie urlop tak? Serio może to Wam pomoże, nie mówię, że w zajściu ale ogólnie odpoczniecie psychicznie
Najgorzej jak się tak żyje tylko tym... Jak nie ma czym się podeprzeć w codzienności co jakoś daje nadzieję i pozwala nie myśleć. Ale Wy po przeprowadzce to chyba na brak zajęcia nie narzekacie, co? -
Nefre
Ja jestem mistrzem spiny
A u mnie to ostatnio wszystko się kręciło wokół tego, bo nie dość że robota ch...owa to siedzimy tu, bo czekamy na ciążę... Więc presja, żeby szybko się udało
A jakbym miała inną robotę, ciekawą, z jakimś towarzystwem w pracy to chociaż trochę lżej i można się oderwać od myślenia o tym samym w kółko. -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Nefre
Ja jestem mistrzem spiny
A u mnie to ostatnio wszystko się kręciło wokół tego, bo nie dość że robota ch...owa to siedzimy tu, bo czekamy na ciążę... Więc presja, żeby szybko się udało
A jakbym miała inną robotę, ciekawą, z jakimś towarzystwem w pracy to chociaż trochę lżej i można się oderwać od myślenia o tym samym w kółko. -
Dziewczyny strasznie sie boje jutrzejszego usg ze uslysze jakas zla wiadomosc.. próbuje caly czas sie czyms zając ale w wolnej chwili caly czas o tym mysle i nie potrafie przestac27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja mam 1 niedrozny jajowod. Mialam 2 cykle pod rząd po droznej stronie i nic. I cholera mnie bierze. Mija 15 miesiąc starań a wszystkie wyniki ok. I co dalej? Ten cykl odpuscilam. Nie mierzylam. Mialam zastanowić sie co feraz i w sumie to nie wiem
-
Czarnulka spokojnie
Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki
Mi pomaga jak się modlę w chwilach największego stresu... Żeby było dobrze a jak nie to żebym miała siły przetrwać to..
Musi być dobrze, za dużo przeszłaś, żeby znowu coś miało pójść nie tak!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Czarnulka spokojnie
Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki
Mi pomaga jak się modlę w chwilach największego stresu... Żeby było dobrze a jak nie to żebym miała siły przetrwać to..
Musi być dobrze, za dużo przeszłaś, żeby znowu coś miało pójść nie tak!bedzie czekal z dziecmi w aucie bo nie mamy ich z kim zostawic
Czasem mam okropne mysli ale potem sobie mysle ze na tych lekach sie udalo donosic blizniaki wiec moze teraz tez pomoga ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 14:43
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre
Ja to cały czas uważałam, że luz tu nie ma nic do rzeczyMoże nie jakaś nerwica, ale takie spinanie i myślenie o tym to chyba normalne i i tak jakoś niektórym wychodzi.
Ja nadal jestem spięta...Teraz to już w ogóle, bo czekam na ten jebany wynik
A tu dalej nic... Boję się, że jednak nic z tego, może tamten wynik to pomyłka czy co?
-
Ja tez mam swoje włosy ciemne , ale czasem farbuje na czarno. Dwa lata temu mialam blond27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
No racja
Chociaż ma swój urok
Moim zdaniem zwykle natura się nie myli i najlepiej się wygląda w odcieniu zbliżonym do naturalnego. Nie musi być zupełnie naturalny, ale z różnicą paru tonów a nie totalne przeciwieństwo