Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też myślę że ta kreska to mogła tak fabrycznie wyjść bo na serio była ledwo ledwo. Albo biochemiczna. Już nawet kminiłam czy po poronieniu jakaś beta została...
Kurde nie mieści mi się to w głowie. Nic nie czuję.
Nawet nie wiem czy chcę żeby to była ciąża. Boję się że taki początek - choroba i antybiotyk - zaszkodzi i skończy się źle... -
To czekamy na betę Fridy i Lavende, trzymam kciuki
Ja dziś w domu się byczę, tak wyszło w pracy. Obudziłam się o 10.30.Muszę coś posprzątać,zakupy i obiad na jutro wymyśleć. Prenatalne mam w poniedziałek na 12.00, to już będzie 12sty tydzień. Gin mi kazał robić między 30-14.12, w sumie dobrze że szybko bo mniej czekania.Frida91, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:To czekamy na betę Fridy i Lavende, trzymam kciuki
Ja dziś w domu się byczę, tak wyszło w pracy. Obudziłam się o 10.30.Muszę coś posprzątać,zakupy i obiad na jutro wymyśleć. Prenatalne mam w poniedziałek na 12.00, to już będzie 12sty tydzień. Gin mi kazał robić między 30-14.12, w sumie dobrze że szybko bo mniej czekania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 12:11
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Frida91 wrote:Lavende ja dzis mialam taka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4d29888cf68.jpg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lavende86 wrote:Frida - to nie ma znaczenia. U mnie poprzednio super rosła. Do czasu
U mnie beta dopiero wieczorem. Mogłam kurna iść do innego labu ale tu miałam blisko (jestem u rodziców).ostatnio tak się wypowiadałaś jaka to beta zła
już zmieniłaś zdanie?
trzymam kciuki za wynik mimo wszystkoMultiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Lavende86 wrote:Ja też myślę że ta kreska to mogła tak fabrycznie wyjść bo na serio była ledwo ledwo. Albo biochemiczna. Już nawet kminiłam czy po poronieniu jakaś beta została...
Kurde nie mieści mi się to w głowie. Nic nie czuję.
Nawet nie wiem czy chcę żeby to była ciąża. Boję się że taki początek - choroba i antybiotyk - zaszkodzi i skończy się źle...
Co do biochemicZnej mi normalnie wychodzily testy nawet bardzo intensywne ale tak przez 3 dni po 3 dniach krecha zeczela jasniec ana drugi dzien ledwo widoczna
Jesli masz mozliwosc idz na bete lub zrob jutro testa kreska powinna ciemniec . W tej ciazy test wyszedl 10dni po owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 12:23
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
u mnie 2dc... także tego... dołączam powoli do tych długoterminowych staraczek
smutna historia
wczoraj morze wylanych łez... zdałam sobie sprawę, że aktualny cykl jest cyklem w którym mija dokładnie 1,5 roku odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko. Wymyśliłam głupi nick, bo miałam być tutaj tylko na chwilę... Gdybym wiedziała, że to tak będzie wyglądać to byśmy zaczęli się starać od razu po ślubie, a nie tyle czekać
ale czasu nie cofnę...
Dziewczyny czytałam, że po laparoskopii zmniejsza sie rezerwa jajnikowa, dużo się zmniejsza czy to jakieś drobnostki? Mam spore amh, ale niefajnie by było jakby sie miało okazac, że po laparo zostanie mi mniej niz 1wiecie coś na ten temat?
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Czekamynadzidzie
Ja też tak sobie myślałam, że trzeba było wcześniej zacząć... Ale już nic nie poradzisz... Poza tym nie wiesz jak długo jeszcze to potrwa. W sumie każdy cykl może być właśnie TYM. A przypomnij, na jakim teraz jesteś etapie? Jakieś leczenie, czekasz na jakieś badania?
Jakie masz to amh? Też słyszałam że po laparo trochę się zmniejsza ale nie wiem jak bardzo. -
Ja tak na chwilę od tematu. Mąż mnie rozbawił. Jemy dzisiaj na śniadanie wyjątkowo kupne kanapki. On nagle w pewnym momęcie przerywa jedzenie i otwiera kanapkę z wyraźnym przerażeniem i wpatruje się w nią. Ja też patrzę ale nie widzę nic szczególnego. Wreszcie głosem pełnym obrzydzenie mówi "zjadłem oliwkę". To zabrzmiało jakby mówił "zjadłem karalucha" - myślałam że padnę że śmiechu.
Frida91, Multiwitamina, Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:a miałaś nie robić bety
ostatnio tak się wypowiadałaś jaka to beta zła
już zmieniłaś zdanie?
trzymam kciuki za wynik mimo wszystko