Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że zobaczę już jajko
W ogóle tak mnie kusi się wygadać w rodzinie, ale jeszcze nie chcemy mówić... I tak trzymamy w tajemnicy, wiemy tylko my dwoje i jedna moja koleżanka. No i forum oczywiście heheMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie też dziś kłuje prawy jajnik jak nigdy,może mi w końcu w tym cyklu coś ruszy .
Frido trzymam kciuki za wizytę; )
Dziewczyny a wy stosujecie jakieś suple wspomagające odchudzanie? Ja nie biorę ale podobno ta metformina działa cuda nie licząc tych jebanych skutków ubocznych aż się boje ja brać. ..Frida91 lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś też brałam bromergon. Zdarzało mi się coś tam wypić przy nim, ale wystarczyło 1 piwko czy lampka wina a już się czułam pijana. Straszne to było. Nawet po odstawieniu jeszcze jakiś czas miałam strasznie słabą głowę.
Ale z tą metforminą nie można, bo coś tam z cukrem się wtedy dzieje i można mieć hipoglikemię. -
nick nieaktualnyZ alkocholem to ja akurat problemu nie mam bo go w ogóle nie pije czasami tak sporadycznie jak święto jest zdaży mi się wypić lampkę wina.
Adry no podobno skutki są kiepskie.Bóle brzucha nudnosci,wymioty,zawroty głowy.Chociaż nie u każdego one występują.Ja się już modla żebym ich nie miała. -
Multiwitamina wrote:O której wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:48
Evell lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka wytrzymasz, już tyle wytrzymałaś to dasz radę.
Ja na drugim usg po wejściu do gabinetu jakoś wyluzowałam. Jak się kładłam na leżankę to nawet nie chciałam patrzeć na monitor ale w końcu spojrzałam a tam już spory Maluch, a nie taki bezkształtny i niewyraźny jak w 7tc
Trzymam mocno kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:57
czarnulka24 lubi tę wiadomość