X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:42

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Multi...sama sobie problemów szukam.Mój gin musi mnie postawić do pionu. Ale jestem uspokojona że te ryzyka niskie.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka u mnie papa wyszedl idealnie a co.sie okazalo w 27tc ze przeplywy do d.. i trzeba robic cesarke .. mimo ze ja czułam sie dobrze i smialo moglam jeszcze donosic do 35tc bo wtedy i tak miala byc cesarka także nie zawsze wszystko ok .. a widzisz bralam clexane 0,6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 18:59

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny.Mam problem z małą i nie wiem co robić ona ostatnio sika do majtek nie wiem czemu nie dużo tylko popuści czasami lekko czasami bardzo .Nie mam pojęcia skąd to się u niej wzięło czy mam się tym martwić? Kurde ona ma już prawie 4 lata a tu takie coś?

Lavende ty chyba pisałaś coś ze twoja tez popuszcza?

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    Ja to jestem pojebana...Jutro dzwonie do mojego do rejestracji czy nie mogę przyjść w piątek. Aż mnie skręca co on powie na te wyniki biochemiczne. Nie wwiem czy nie powinnam Acardu brac.
    Malutka Mycha Ty cos mialas po tym Pappa nie tak że dali Ci Acard?
    Ja miałam obniżone białko pappa, poniżej 0,5 mol jest za mało. Więc Ty masz w normie.

f1d9680377.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell może ma zapalenie pęcherza? Nie musi szczypać przy sikaniu.

Malutka Mycha i dlatego Acard dostałaś? Ja mam jeszcze niską wolną bete.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    Evell może ma zapalenie pęcherza? Nie musi szczypać przy sikaniu.

Malutka Mycha i dlatego Acard dostałaś? Ja mam jeszcze niską wolną bete.

Tak, bo za niskie papa może wskazywać na późniejsze problemy z łozyskiem. A przy wolnej becie tylko wiem że za wysoka zwiększa ryzyko zd. O za niskiej nie spyszalam

f1d9680377.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Adry, naprawdę, taki mam charakter czarnowidztwa. Podobnie do Lavende, możemy sobie przybić piątkę. :D A może wyluzuję całkiem po drugich prenatalnych, nie wiem. W ciąży z synem tak nie świrowałam ale też nie siedziałam na necie i nic nie wiedziałam.

Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie czekam na USG 3d. Trzymajcie kciuki chociaż to bardziej na pamiątkę niż ze wskazań medycznych.

malutka_mycha, czarnulka24, Arienkas83 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha planuję piersią ale na razie myślałam o ciąży stąd te 9 mcy ;) pewnie jeszcze dluzsza abstynencja mnie czeka.

Arienka nie zamartwiaj sie tak, na najblizszej wizycie pogadasz z lekarzem i na pewno Cię uspokoi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 19:58

malutka_mycha, Arienkas83 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    A nie była za wcześnie odpieluchowana? Kiedyś jakiś lekarz mówił mi, że jak dziecko jest za wcześniee odpieluchowane to w systuacjach stresowych przykładowo robi siku w majteczki szczególnie w nocy

No ona gdzieś na początku była odpieluchowana nie powiem Ci dokładnie,bo nie pamiętam coś ok 2 lat mniej więcej kurcze nie wiem może faktycznie ma zapalenie pęcherza jutro jej zaniose mocz do labo ...

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka, masz super wyniki. Lepsze niż ja miałam. Ja miałam bardzo niskie białko Pappa i lekarze to olali. Mówili, że to nic takiego. Nic nie brałam. Na końcu faktycznie coś z przepływem wyszło nie tak, ale do końca nie wiadomo no raz miałam super przepływy, a raz nie. Ja na twoim miejscu bym już nie szukała.

Evell - mocz możesz zbadać. Wcale u dziecka nie musi boleć przy zapaleniu. Zobaczysz czy ma leukocyty przekroczone. Moja posikiwała, ale przeszło samo. Po prostu zapominala, że jej się chce i za późno szła siku i już nie wytrzymywała. Teraz już nie sika. Nawet w nocy już nie sika jak jej się zdarzało na początku przedszkola z nerwów chyba.

Nefre - biore Duphaston.

Co do czarnowidztwa to ja raczej nie nastawiam się w ani jedną ani drugą stronę. Czekam co będzie. Nic nie zmienię bo co ma być to będzie. Tylko, że ja jestem po poronieniu, plamię i mam podejrzane cienkie endometrium więc raczej nie napawa to do skakania z radości. Trzeba patrzeć realistycznie...

Adry lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka ja miałam

Beta hcg 0,882 mom
    Pappa 0,307 mom

Arienkas83 lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c0ff8778e4d.jpg

Arienkas83 lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png

Wysłany: 11 grudnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:44

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    A to może być zapalenie pęcherza bez bolu przy oddawaniu moczu? Wszelkie zapalenia, które w życiu przeszłam to... nie dało się nie zauważyć, jakby mi ktoś szpilki w psitę wbijał:)
    Może. Ja nieraz miałam takie, że po prostu ciągle czułam parcie na pęcherz, doslownie od razu po sikaniu chciałam znowu. I nie bolało. To lepsze niż te bolesne, też wiem coś o tym...

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    A to może być zapalenie pęcherza bez bolu przy oddawaniu moczu? Wszelkie zapalenia, które w życiu przeszłam to... nie dało się nie zauważyć, jakby mi ktoś szpilki w psitę wbijał:)
    Może być. Moja miała i jedynym objawem była wysoka gorączka i złe wyniki moczu. A jak pytałam ją czy ją boli jak sika to mówiła, że nie. Miała z 2 lata. Była na placu zabaw i siadała na huśtawce. Na drugi dzień gorączka w kosmos i dziecko się pokładało. Zrobiłam mocz bo miałam takie przeczucie i wyszło.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry - ja w ciąży miałam sporo stresu i zamartwiałam się bo ciągle coś nie tak wychodziło w badaniach. 3 ostatnie tygodnie byłam w szpitalu w skrajnych nerwach i praktycznie depresji. Straszyli mnie, że mała będzie nerwowa, a ona po porodzie była mega spokojna. Najspokojniejsze dziecko na oddziale. Tylko spała i zero ryku.

Multiwitamina lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie muszę się Wam pochwalić, że ostatnio doszłam z córą do ładu i jest bardzo grzeczna i miła. Zaskakuje mnie. Je obiad i mówi: "Dziękuję, że mi taką dobrą zupkę ugotowałaś" :-D I to sama z siebie. Daje jej herbatę a ona "Dziękuję, że jesteś dla mnie taka miła" :-D W końcu moje nauki nie idą w las :-P

No i byłyśmy dziś u lekarza i niby mała praktycznie zdrowa. Resztki kaszlu i kataru, ale lekarz był zadowolony, że tylko tyle.

Multiwitamina, Frida91 lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png

Wysłany: 11 grudnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:44

Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
‹‹ 610 611 612 613 614 ››