Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienka u mnie papa wyszedl idealnie a co.sie okazalo w 27tc ze przeplywy do d.. i trzeba robic cesarke .. mimo ze ja czułam sie dobrze i smialo moglam jeszcze donosic do 35tc bo wtedy i tak miala byc cesarka także nie zawsze wszystko ok .. a widzisz bralam clexane 0,6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 18:59
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyDziewczyny.Mam problem z małą i nie wiem co robić ona ostatnio sika do majtek nie wiem czemu nie dużo tylko popuści czasami lekko czasami bardzo .Nie mam pojęcia skąd to się u niej wzięło czy mam się tym martwić? Kurde ona ma już prawie 4 lata a tu takie coś?
Lavende ty chyba pisałaś coś ze twoja tez popuszcza? -
Arienkas83 wrote:Ja to jestem pojebana...Jutro dzwonie do mojego do rejestracji czy nie mogę przyjść w piątek. Aż mnie skręca co on powie na te wyniki biochemiczne. Nie wwiem czy nie powinnam Acardu brac.
Malutka Mycha Ty cos mialas po tym Pappa nie tak że dali Ci Acard? -
Arienkas83 wrote:Evell może ma zapalenie pęcherza? Nie musi szczypać przy sikaniu.
Malutka Mycha i dlatego Acard dostałaś? Ja mam jeszcze niską wolną bete.
Tak, bo za niskie papa może wskazywać na późniejsze problemy z łozyskiem. A przy wolnej becie tylko wiem że za wysoka zwiększa ryzyko zd. O za niskiej nie spyszalam -
Nie wiem Adry, naprawdę, taki mam charakter czarnowidztwa. Podobnie do Lavende, możemy sobie przybić piątkę.
A może wyluzuję całkiem po drugich prenatalnych, nie wiem. W ciąży z synem tak nie świrowałam ale też nie siedziałam na necie i nic nie wiedziałam.
Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
Mycha planuję piersią ale na razie myślałam o ciąży stąd te 9 mcy
pewnie jeszcze dluzsza abstynencja mnie czeka.
Arienka nie zamartwiaj sie tak, na najblizszej wizycie pogadasz z lekarzem i na pewno Cię uspokoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 19:58
malutka_mycha, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:A nie była za wcześnie odpieluchowana? Kiedyś jakiś lekarz mówił mi, że jak dziecko jest za wcześniee odpieluchowane to w systuacjach stresowych przykładowo robi siku w majteczki szczególnie w nocy
No ona gdzieś na początku była odpieluchowana nie powiem Ci dokładnie,bo nie pamiętam coś ok 2 lat mniej więcej kurcze nie wiem może faktycznie ma zapalenie pęcherza jutro jej zaniose mocz do labo ... -
Arienka, masz super wyniki. Lepsze niż ja miałam. Ja miałam bardzo niskie białko Pappa i lekarze to olali. Mówili, że to nic takiego. Nic nie brałam. Na końcu faktycznie coś z przepływem wyszło nie tak, ale do końca nie wiadomo no raz miałam super przepływy, a raz nie. Ja na twoim miejscu bym już nie szukała.
Evell - mocz możesz zbadać. Wcale u dziecka nie musi boleć przy zapaleniu. Zobaczysz czy ma leukocyty przekroczone. Moja posikiwała, ale przeszło samo. Po prostu zapominala, że jej się chce i za późno szła siku i już nie wytrzymywała. Teraz już nie sika. Nawet w nocy już nie sika jak jej się zdarzało na początku przedszkola z nerwów chyba.
Nefre - biore Duphaston.
Co do czarnowidztwa to ja raczej nie nastawiam się w ani jedną ani drugą stronę. Czekam co będzie. Nic nie zmienię bo co ma być to będzie. Tylko, że ja jestem po poronieniu, plamię i mam podejrzane cienkie endometrium więc raczej nie napawa to do skakania z radości. Trzeba patrzeć realistycznie...Adry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:A to może być zapalenie pęcherza bez bolu przy oddawaniu moczu? Wszelkie zapalenia, które w życiu przeszłam to... nie dało się nie zauważyć, jakby mi ktoś szpilki w psitę wbijał
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:A to może być zapalenie pęcherza bez bolu przy oddawaniu moczu? Wszelkie zapalenia, które w życiu przeszłam to... nie dało się nie zauważyć, jakby mi ktoś szpilki w psitę wbijał
-
Adry - ja w ciąży miałam sporo stresu i zamartwiałam się bo ciągle coś nie tak wychodziło w badaniach. 3 ostatnie tygodnie byłam w szpitalu w skrajnych nerwach i praktycznie depresji. Straszyli mnie, że mała będzie nerwowa, a ona po porodzie była mega spokojna. Najspokojniejsze dziecko na oddziale. Tylko spała i zero ryku.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Ogólnie muszę się Wam pochwalić, że ostatnio doszłam z córą do ładu i jest bardzo grzeczna i miła. Zaskakuje mnie. Je obiad i mówi: "Dziękuję, że mi taką dobrą zupkę ugotowałaś"
I to sama z siebie. Daje jej herbatę a ona "Dziękuję, że jesteś dla mnie taka miła"
W końcu moje nauki nie idą w las
No i byłyśmy dziś u lekarza i niby mała praktycznie zdrowa. Resztki kaszlu i kataru, ale lekarz był zadowolony, że tylko tyle.Multiwitamina, Frida91 lubią tę wiadomość