Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam ambiwalentne uczucia co do wiary. Wierzę w siłę wyższa ale księża i ich zasady mnie nie przekonują. Więc do kościoła rzadko chodzę. Z mężem planujemy z dzieckiem chodzić, żeby dać mu wybór ale co zdecyduje w wieku nastoletni, dorosłym to już jego sprawa. Akurat w naszej parafii się fajny proboszcz trafił, więc aż tak nie boli
-
Adry wrote:Ty się nie liczysz. Ty już jestes tak przeżarta stresem, że Twój wyjątek tylko potwierdza moja regułę
Łatwo się mówi jak nie ma się powodów do stresu
Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie mogę spać.
Martwię się o małą miała rano stan podgoraczkowy i jakaś marudna była.
Co do księży to ich nie lubię .Już się tyle złego nasluchalam na ich temat,że to już ludzkie pojęcie przechodzi .Do kościoła chodzę jak chcę wystarczy mi modlitwa w domu i to pomaga... -
Evell moj synus od wczoraj tez goraczka co godzine -dwie wstaje sprawdzam jak sytuacja bo goraczka rosnie, chwile spada itd
nie wiem co mu jest ani kataru ani kaszlu a juz drugi dzien goraczki co spadnie to znowu rosnie, nie widać ogolie zeby cos sie dzialo powaznego tylko ta goraczka.. leki przeciwbólowe dzialaja na 3-4 h i znowu goraczka rosnie dzisiaj zjadal wszystko bo myślałam ze gardlo ale chyba nie ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 02:24
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Evell moj synus od wczoraj tez goraczka co godzine -dwie wstaje sprawdzam jak sytuacja bo goraczka rosnie, chwile spada itd
nie wiem co mu jest ani kataru ani kaszlu a juz drugi dzien goraczki co spadnie to znowu rosnie, nie widać ogolie zeby cos sie dzialo powaznego tylko ta goraczka.. leki przeciwbólowe dzialaja na 3-4 h i znowu goraczka rosnie dzisiaj zjadal wszystko bo myślałam ze gardlo ale chyba nie ..
To spróbuj mu robić wilgotne okłady ja tak małej robiłam w tamtym roku gdzie gorączka jej sięgała do prawie 40 .Robiłam jej okłady chłodne bo też temperatura spaść nie chciała tylko na 3,4 godz i potem znów rosła na 3 dzień już było lepiej,a ile strachu się najadłam i nie spałam to nie moje .Ehhh -
Cóż ja wierząca ale nie w kościół tylko boga. Jakoś z czasem mi się rozeszły drogi z polskim kk. Już wwiele lat temu a teraz to tym bardziej. Mąż nie wierzący.
A na USG wszystko dobrze wyszło.chociaż ciężko bbyło zzrobić ładne zdjęcie bo mała jogę ćwiczy i nogi na głowę założyła a potem się jeszcze łapkami zakryła hi hi. Ale widziałam utwarte śliczne usteczka.Nefre_ ms, Zozo, Multiwitamina, czarnulka24, czekamynadzidzie, Arienkas83, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Jak jest wysoka goraczka to octem wiem ze sie wyciaga , tylko skórę dobrze kremem nasmarowac trzeba. Stopki dłonie i ewentualnie czoło woda i octem przecierać, właśnie posmarowanej kremem jakimś niwea żeby skóry nie opatrzyć.
Dzień dobry. Migdały i mleko pomogły wczoraj uff
Ja jej dawałam cytryny do mokrych skarpetek i jej ubierając na nóżki i potem już na drugi dzień było lepiej.Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żelazo bardzo slabo sie wchlania z warzyw. Wiecej miesa wolowego powinnas jesc, ono ma najwiecej zelaza. Ew. Szpinak ma tez sporo (ale tak jak pisalam duzo gorzej sie wchlania niz zelazo z miesa).Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
No jajka to w ogole fantastyczne zrodlo witamin
Frida91 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱