Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak jest słaby progesteron to są często plamienia przed okresem. Jak ja miałam niestymulowane cykle i zdarzało się, że na kilka dni temperatura rosła, ale np. owulacji nie było tylko pęcherzyk urósł i zaczął produkować progesteron, to właśnie po kilku dniach już miałam plamienie i potem okres. Ale to ze 2 razy mi się tylko zdarzyło.
Krótka faza lutealna i plamienia to zwykle objawy niedomogi lutealnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:01
-
Ja w poprzedniej ciazy bralam magne b6 z polecenia lekarza 3x2
Frida91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Po USG i Pappa wyniki: T21 1:5100, T18 1: 1851 T13 1: 14657
Łzy poleciały ze szczęściaAczkolwiek ta T18 mogłaby być niższa ale jest ok.
Jedynie co mnie zaniepokoiło to wolna beta 0,378 Mom a białko Pappa 0,530 Mom. Nie wiem czy to nie powinno być wyżej te wartości. W poniedziałek wizyta u mojego gina to się dowiem.
Frida91, Nefre_ ms, Zozo, Multiwitamina, malutka_mycha, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Po USG i Pappa wyniki: T21 1:5100, T18 1: 1851 T13 1: 14657
Łzy poleciały ze szczęściaAczkolwiek ta T18 mogłaby być niższa ale jest ok.
Jedynie co mnie zaniepokoiło to wolna beta 0,378 Mom a białko Pappa 0,530 Mom. Nie wiem czy to nie powinno być wyżej te wartości. W poniedziałek wizyta u mojego gina to się dowiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:39
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Już goglowałam ale nic nie pisze na temat norm. Że nawet nie podaje się norm do tego tylko porównuje ze sobą i liczy to ryzyko razem z innymi markerami w USG. Jakby to było coś nie tak to pewnie lekarz by mi napisał na wynikach. W poniedziałek wizyta to Dzidzial ma tam zdrowo fikać tak jak go CZUJĘ!! Dziwne ale czuję codziennie motylka
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Zozo ja też właśnie jestem taka niecierpliwa dlatego jestem z siebie dumna hehe
Nefre nic szybciej się nie da? Może w międzyczasie chociaz machniesz jeszcze ta kolonoskopie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 17:28
-
Od rana w trasie, masakra. Ale kupiliśmy samochód! I jestem szczęśliwa że wreszcie to za nami. Tylko na razie trochę się boję nim jeździć, jest dużo dłuższe niż poprzednie a ja miałam kilka stluczek na parkingach tylko. Ale ogarnę.
Nefre świetnie że zaczęłaś działać, obrotna dziewczyna
Kieliszek świetny, też sobie kiedyś chyba sprezentujFrida a Ty jesteś pewna że 9 miesięcy Cie czeka abstynencji? Już zdecydowałas że będziesz karmić mm?
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Ja to jestem pojebana...Jutro dzwonie do mojego do rejestracji czy nie mogę przyjść w piątek. Aż mnie skręca co on powie na te wyniki biochemiczne. Nie wwiem czy nie powinnam Acardu brac.
Malutka Mycha Ty cos mialas po tym Pappa nie tak że dali Ci Acard?