Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo twoje problemy są typowe dla osoby po rozwodzie. Jak córka będzie starsza to zrozumie i doceni coś więcej niż tylko luz. Moja siostra też po rozwodzie ma życie bardziej skomplikowane zwłaszcza że jej obecny partner nie jest polakiem i mają związek wyjazdowy
-
Zozo małe dzieci często są bardzo egoistyczne i przekonane że to one są pępkiem świata z czasem to mija. Z czasem zaczynają doceniać obydwoje rodziców. Obydwoje są potrzebni im. Może powinnaś pójść porozmawiać z jakimś mądrym psycholigiem o tym. Czasem wygadanie się komuś obcemu ale w bezpośrednim kotakcie ustawia sprawy we właściwym świetle.
Zozo lubi tę wiadomość
-
No niestety obawiam się że Adry ma rację może być ciężko ale z czasem jak już odkryje że i ojciec nie jest ideałem (czyli kilka poważniejszych kłótni jak będzie chciała czegoś co absolutnie nie może dostać) i wtedy do ciebie wróci. Idź pogadać, przeczekać i tak będziesz musiała ale może mniej nerwów cię to będzie kosztowało.
-
no owu była później, ale nie miewam okresów dłuższych niż 28 dni. ale wiesz jak to jest. Człowiek sie nakreca jak głupi. DObrze, że nie mam wiecej testów bo bym codziennie robiłaAdry wrote:A może jak się spóźnia to owu była później i test został za wcześnie zrobiony?
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
dopiero jeden dzień się spóźnia wiec nie ma sie co jarać, a poza tym tak jak Adry pisze - owulacja była wyjątkowo późno, więc wg owulacji dzień X powinien przypadać w sobotę (to bedzie 32dc! nie mam tak długich cykli!). A już liczyłam, ze coś z tego wyjdzieZozo wrote:Czekamy a ile ci się spóźnia? Może jeszcze test nic nie pokazał

Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
właśnie ciekawe co u Lavende, mam mam nadzieje, że nie popadła w jakąś czarną rozpacz, bo ona to tak lubi...Wróbel wrote:Melunia chyba Lavande miała podobnie ale ona rzadziej ostatnio tu bywa.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Hej. Żyję, żyję tylko ostatnio czasu na forum brak. Dużo się działo. I nie, nie popadłam w otchłań deprechy

Mała przywlokła ze szpitala jelitówkę i pochorowała się moja mama i mąż. Potem im przeszło i myślałam, że mi się upiekło lecz niestety... w nocy z 1. na 2. dzień świąt miałam mega wymioty. Nie mogłam przyjąć żadnego płynu bo od razu haft. Myślałam, że umrę. Rano mój ojciec to samo
Tak źle mi było, że pojechałam do szpitala. No i leżę. Dziś 3 kroplówki i jest poprawa. Mogę się przynajmniej napić. Jestem osłabiona i muli mnie strasznie. Przynajmniej już nie wymiotuję. Także przygody świąteczne w pełni. Trzymajcie za mnie kciuki. Jutro chyba wyjdę.
Nefre_ ms, malutka_mycha, Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam suszarke . Suszy ciuchy elegancko . Ale jedna wada suszarek to to ze delikatnie kurczy niektore ciuchy . Np reczniki sa ok pozostaja takie same ,meza podkoszulki.. ale np niektore dzieciece , czy skarpetki moje lub jakies legginsy troche kurczy ..Zozo wrote:Heheh no Evell mi się marzy właśnie suszarka ale jakoś wiecznie co innego trzeba kupić. Ale na bank jak będę miała maleństwo to bez niej już się nie ogarnę. Mój z trasy wróci zasypie mnie praniem jeszcze prac ciągle bobasa rzeczy właśnie zima ciężko wysuszyć szybko
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry ja w Pl tez nie mam .. ale w No Cały rok brzydka pogoda nawet lato sie zdarza bardzo rzadko ladne zazwyczaj padaAdry wrote:Ja nie mam suszarki
właściwie to nie wiem czy chciałabym kupić. Te 3 najzimniejsze miesiące w roku są do przetrwania a tak to suszę na zewnątrz. Lubię jak ubrania,posciel pachną wiatrem 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 17:51
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity

mam nadzieje,ze miałyście udane święta!