Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, my jakoś przetrwaliśmy wigilię u siostry chociaż ciężko było. Mnie bolą plecy, tak jakbym sobie mięsień jakiś naciągneła (nic takiego sobie nie przypominam). Siostra ma strasznie niewygodne krzesła i nie byłam w stanie wysiedzieć dłużej niż 10 min i musiałam po każdym daniu robić przerwę i lecieć kłaść się na fotel.
-
Szefowa zrobiła mi kretyńską awanturę bo zapomniałam jej zapytać czy mogę następnego dnia wyjść wcześniej. Od razu mówiłam że jak nie to trudno, wiem moja wina. Ona wprawdzie wyjść pozwoliła ale nakrzuczała na mnie że ją oszukuje i że tak się nie robi o w ogóle. Popłakałam w kącie i poszłam jej powiedzieć że od stycznia mnie nie będzie. Nie była zadowolona i przyznała że ma kłopoty i... No ale cóż nie będzie na mnie stresów rozładować - zwłaszcza teraz.
-
Tak, od początku wiedziałam gdzie idę. Wybrałam bielański, kiedyś mi tam torbiel wycinali i byłam bardzo zadowolona z opieki. Do tej samej lekarki chodzę od wielu lat. Poza tym że względu na prof. Dębskiegp (jakby co to badania i leczenie prenatalne na najwyższym poziomie). Profesor niestety zmarł parę dni temu.
Adry lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja też objedzona... Do tego kiepsko śpię ostatnio a rano dziś wsyalismy wczesnie bo pojechalismy do teściów. To od mojej mamy ok 300km więc już caly dzien jestem wykonczona. Mój pojechał z tesciem do kościoła a ja nie dałam rady i leżę pod kocykiem i czytam książkę. Co lepsze nie chce mi się spać ale jestem zmęczona jakbym przyszła tu na piechotę
Ale fajnie, że przyjechaliśmy. U mnie nasluchalismy sie samych dobrych rad i "miłych" uwag a teściowa na szczęście jeat zupełnie inna i nie wtrąca się. Już zmęczyl mnie po moich rodzicach temat mojej ciąży i czego nie.mogę a co powinnam.
Miłego leniuchowania Wam życzęAdry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka laseczki. Jak spedzacie te święta? Pewnie już objedzone jesteście
Nefre a ty jak tam nic się nie odzywasz .
Ja już jestem w swoim domu i bardzo jestem z tego rada...
Teraz leżę bo coś mnie brzuch boli nie wiem czy od jedzenia ? Dziś 7 dc.wczoraj skończyłam ostatnią tabletkę letrozolu w piątek idę na monitoring i już się stresuje czy tam co rośnie. -
nick nieaktualnyPrzywitam sie niesmialo...
Mam 28lat za chwile. Syna lat 7. Meza.
I jestem 83dni po łyżeczkowaniu. Od 5.10 nie mam @. Z mezem kochamy sie bez zabezpieczenia.
Ginekolog zleca co chwila hcg. 2.5tyg temu bylo 9. Zrobilam w piatek ostatnie i czekam na szpilkach.
Piersi mi spuchly w ostatnim tygodniu. Palce tez. Od 2tyg kibelek 4razy na dzien. I nie wiem co myslec. Czy to moze jednak ciaza czy wariacje hormonalne
.. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Witam sie w 15 tyg :)ale ten czas leci
mam nadzieję ze u was wszystko ok i ze dobrze spędzicie święta
Multiwitamina, Frida91, Beatrix_, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Witam się i ja. Tak się obżarłam przez te 2 dni że wieczorami brzuch jak w 6,7 m-cu.
Czarnulka czujesz ruchy? Ja coś tam czuję ale jak tak się wsłuchuję i nie czuję nic to się stresuję tylko więc przestałam się tak obserwować.
Dziewczyny kiedy poczułyścue ruchy takie że byłyście pewne że to dzidzia?
-
nick nieaktualny