Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo racja, ale ja w wigilię (chyba) będę od forum odpoczywać. W ogóle święta chyba też zrobię sobie przerwę. Będę cieszyć się tym czasem z Rodziną, a przede wszystkim Mężem, bo jak już ten nasz wyczekiwany Bobas się pojawi, to nie będziemy mieć aż tyle czasu dla siebie co teraz, więc celebruje wspólne chwile - takie to mam ostatnio przemyślenia i postanowienia
W nowym roku to samo! Już myślę o jakieś imprezie w karnawale a potem marcowe wakacje! a w między czasie wiadomo, niech się dzieje co chce!
Poza tym jakaś nagroda mi się należy jak przeżyję to hsg w lutym!
Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Ja mam nadzieję, że Ci to hsg nie będzie potrzebne
to byłby "prezent noworoczny" tudzież urodzinowy
Czekoladę widziałam - bardzo mi się podobała
Miłego wieczoru!Klimatyczny ten czas przed świętami
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie akurat takie bingo by się nie sprawdzilo, jedynie 3 teksty mogłabym nam przypisać, dwa są o piciu
w ogóle na alkoholowa rodzinę przy bliskich męża wychodzimy. Dzisiaj dialog mojego męża że swoją mama:
Mama - to na którą przyjedziecie w drugie święto?
Mąż - na 15, ale nie rób za dużo jedzenia.
Mama - dlaczego?
Mąż - bo w pierwsze święto idziemy do teściów i będę przepity
Przecież to logiczne że idziemy do mnie więc będzie Wodkaa jego rodzina kompletne przeciwieństwo, rzadko cokolwiek postawią
A mnie to w tym roku omija. Jak skończę karmić to po trzech dniach będziecie się dziwić co tak długo się nie odzywam -
Nie, moja teściowa na szczęście do niczego się nie wtrąca
A on ma słaby żołądek i on w dniu picia wygląda spoko, ale na drugi dzień i tak cierpi i nie potrafi za dużo zjeść. Betonu przy mnie jeszcze nie zaliczył
Ale w sumie na każdej imprezie u nas alko jest a u nich wcale i to taki mega przeskok jest. Teściowa na pewno jest niezadowolona ale niech se rządzi u siebie -
O pokerze w święta jeszcze nie słyszałam
U nas też nie ma libacji, 5 letnie dziecko patrzy, nie można go gorszycale mąż praktycznie po każdej ilości alko na następny dzień ma sensacje żołądkowe. W sumie mu się dziwię że dalej chce to tykac, jak ja bym miała tak cierpieć to chyba bym odpuściła
Brat Babci w szpitalu wylądował, jeszcze nas taka podróż dzisiaj czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 13:01
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane.
Wszystkiego dobrego na te święta,spełnienia marzeń dla zafasolkowanych szczęśliwego rozwiązania a nam staraczkom życzę żebyśmy wszystkie zaciążyły w tym lub przyszłym roku.;*
Wesołych Świąt oraz smacznej wigili.Multiwitamina, Adry, czarnulka24, Nefre_ ms, Frida91, czekamynadzidzie, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spełnienia marzeń małych i dużych, zdrówka, szczęścia i mnóstwo miłości.
Żeby ta droga do zafasolkowania była dla Was łatwiejsza a wychowywanie dzieci sama radością i przyjemnością. Cierpliwości i dużo nadziei na lepsze jutro. Wesolych SwiatEvell, Multiwitamina, Adry, czarnulka24, Nefre_ ms, Frida91, Zozo, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
Ja tez życzę wszystkiego co najlepsze! Oby wszystkie z nas trafiły na fioletowa strone mocy, a te zaciazone - szczesliwego rozwiazania
wesołych świąt!
Adry, Frida91, Zozo, Nefre_ ms, Arienkas83 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre to macie święta
my przechorowaliśmy na szczęście tuż przed
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
A ja pojadlam kapusty i nic mi nie było
wyczytałam żeby kminku dodać, pospalam sobie trochę i żadnego problemu nie miałam
My dzisiaj na obiad, później do babci na ciasto i kolędy. A jutro na obiad do teściów więc mi tam pasuje bo nic gotować nie muszę -
Zozo wrote:O to Nefre współczuję akurat na święta go dopadło
( ja to wczoraj takie wzdęcia miałam przez te jedzenie ciągle wszędzie ta kapusta i brzuch wywaliło jakbym w 5 miesiącu była. Nieprzyzwyczajona jestem do takich ilości i tak ciężkiego jedzenia a potem się męczę. My jeszcze w łóżku na 14sta do teściów na obiad
a przed wigilia jak mnie coś w nocy po prawej stronie bolało trochę wyżej jak jajnik ale blisko i się fazowalam że mi torbiel pęka cała noc w strachu
obudziłam sie rano i nawet nie byłam głodna tak sie przeżarłam w wigilie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 11:27
Zozo lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
malutka_mycha wrote:A ja pojadlam kapusty i nic mi nie było
wyczytałam żeby kminku dodać, pospalam sobie trochę i żadnego problemu nie miałam
ja kapusty nie jadłam prawie wcale, więc to nie od tego
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱