Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:noo u mnie urlop miał pomóc. I co? i doopa blada. Fakt odpoczęłam, bardzo mi to było potrzebne, ale ciąży jakoś z tego nie ma :] po hsg często dziewczynom się udaje
U nas urlop w marcu, ale nastawiam się tylko na odpoczynek!!! i nabranie siły do dalszego działaniaAle plus jest taki, że sobie na maxa skorzystam z tego wyjazdu! Tylko teraz muszę trochę zrzucić .. Co by jakoś tam wyglądać.
Adry Mała to agentka widzę hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 22:15
czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość
-
Adry widziałam! I też się popłakałam
Serio można złamać penisa? A ja coraz cięższa się robię i bardziej niezdatna
Krystyna też to obstawialamdobrze ze w hazard się nie wkrecilam bo nie mam passy. U Fridy z bliźniakami też mi nie wyszło.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Ale dużo piszecie
Ja jutro ostatni dzień byczenia się i do roboty od wtorku. Ale mi się nie chce! I tak długo się byczyłam. Oczywiście jak na złość synek zaczyna jakoś brzydko kaszleć tak głęboko i mokro a do przedszkola też ma iść.Na razie daje mu Herbapect i zobaczymy, ważne że mu się odrywa.
Adry padłam z tą bombką
Przed chwilą dostałam kopniaka jak leżałam aż brzuch mi się ruszył, to musiał być Maluch.Ostatnio też tak miałam 2 dni temu gdy drzemałam to mnie ten "wstrząs" brzucha obudził, sądziłam że mi się zdawało.
I dobrze bo się martwiłam bo wczoraj jakoś tylko 2 razy motylki czułam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 09:07
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Adry z tą bombką to niezły numer hi hi hi
Ag jak już zaczynasz myśleć że facet Cię oszukuje ypto koniecznie trzeba go wykopać na badanie bo to bardzo niedobre dla związku. Może wprost mu powiedz jakie masz odczucia i niech się ogarnie albo wyjaśni z czym problem a wtedy mu jakoś pomożesz. Wielu facetów ma przed tym opory ale zabawa w kotka i myszkę jest bez sensu.Ag1988, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW końcu mam Go jutro umówić.. Ale jeszcze mnie wczoraj wkurzył.. ale to już nawet mi się nie chce o tym pisać.. pół nocy znowu nie mogłam spać.. Ale jutro dzwonię, umawiam, robimy i oby wyszło wszystko ok i będzie spokój.
Pomogło powiedzenie- "Wiesz, to masz rację, ja też przestanę się leczyć, odstawię leki, nie będę się badać, nie będę chodzić do lekarza i wiesz co poczekajmy na cud, albo zacznijmy szukać dziecka w kapuście" - i chyba dotarłohahaha
-
Nefre ja dostałam podwyżkę w pracy od grudnia więc chcę chodzić do pracy jak najdłużej, tak ze 3 m-ce jeszcze bo potem świadczenia są liczone z 12 m-cy. Zresztą w domu z drugiej strony bym się zanudziła sama do 16stej ciągle czytając książki i leżeć i pachcieć.
-
nick nieaktualnyJa zawsze zdycham jak mam @ wiec nie jestem obiektywna.. Zozo tabsiki przeciwbólowe weź, jak masz to zaparz sobie rumianek, trzymaj sie tam jakos! Albo jak możesz to „przelez „ ten dzien..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 12:02
-
nick nieaktualnyTak, drugi dzien juz zawsze ok. Tylko sie zastanawiam kiedy ostatni raz z Mężem... zeby na to badanie jutro sensownie sie zapisać... Moze troche winka na rozluźnienie? Ja dzis winko mam przygotowane, trzeba troche wyluzować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 12:20
-
Zozo może rzeczywiście miałaś ta biochemiczna i stad silniejsze bole.
Ag mi lekarz mowil ze srednio 2-7 dni abstynencji trzeba ale najlepiej tak 3-4.
Ja wczoraj w drodze spalam caly czas, potem po powrocie 3h i potem cala noc do dzis do 10 i już odrobinkę lepiej się czuję. Jednak dobry wypoczynek czasem działa cuda.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiam sie kiedy był ostatni stosunek zeby od tego liczyć Hahaha gdyby termin był na ten tydzien juz, bo moj Królewicz chce tylko o 9 rano... wiec moze bedzie akurat, wiec sru.. wiem, ze 2-7 .. widac u nas ostatnio ch*** pożycie, skoro nawet nie pamietam..
-
nick nieaktualny
-
Jutro ide zrobic badania przed wtorkowa wizyta tsh i toxoplazmoze. Chyba przeziebienie nie zafalszuje wynikow?
W ogole nie moge sie doczekac wtorku żeby zobaczyć tego mojego malucha a z drugiej strony już stres sie zaczal czy wszystko jest ok.Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Jutro ide zrobic badania przed wtorkowa wizyta tsh i toxoplazmoze. Chyba przeziebienie nie zafalszuje wynikow?
W ogole nie moge sie doczekac wtorku żeby zobaczyć tego mojego malucha a z drugiej strony już stres sie zaczal czy wszystko jest ok.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Hehe no tez tak dzisiaj myslalam ze moze jeszcze sie okaże że są dwa
hihi ale by było...
Najbardziej sie boje najczarniejszego scenariusza ze okaze sie ze sie zatrzymało w rozwoju... Ale objawy jakieś mam caly czas, nawet spodnie juz ledwo dopinam więc chyba powinno być ok...Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hehe no tez tak dzisiaj myslalam ze moze jeszcze sie okaże że są dwa
hihi ale by było...
Najbardziej sie boje najczarniejszego scenariusza ze okaze sie ze sie zatrzymało w rozwoju... Ale objawy jakieś mam caly czas, nawet spodnie juz ledwo dopinam więc chyba powinno być ok...Frida91 lubi tę wiadomość