Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypromyk89 my też dziś potrenujemy! a co! ch** z tym, że w tym miesiącu nie będzie ani owu ani dobrych plemników, ale przyjemności sobie nie będziemy odbierać
i ba! dziś też będziemy pić wino- ja planuje się wstawić! a co! dziś sobie nie będziemy żałować, jeszcze zdążymy "ograniczać" w drodze do super wyników..
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Ag cudne wieści
Niech małż w luźnych gaciach lata, albo najlepiej bez i niech nieustannie Cię pokrywa
Dzień dobry robaczki Wy moje kochane.
No właśnie wyniki nie są dobre.. 2% morfologia... także póki co to czeka nas orka .. hahaha
Nefre_ms skrót bomba!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 14:50
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Ag tak naprawdę wystarczy 1 sprytny plemnik:D
Nefre doprecyzuje, mamy o 2 uderzenia poniżej normy!
Dobra to będę Go pilnie szukaćNajlepiej jak najczęściej
I jak najintensywniej
Wiecie, że ja mam płodny śluz? dla mnie to jakieś odkrycie
Nefre_ ms, Frida91, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Mój mąż w pierwszym badaniu miał 4% i jakoś 2 czy 3 mln /ml, po 3 miesiącach suplementacji zwiększył tą ilość do około 7-8 mln na ml i tyle wystarczyło..., żeby zajść naturalnie. Nie mieliśmy w ogóle ruchu typu A.
Trzeba wierzyc kochana, trzeba wierzyć!czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:A my się dziś pakujemy a jutro wyprowadzka... Ech smuteczek trochę...
Będzie dobrze
a jakby coś to możesz się tutaj "wypłakać" i my Cię tu najpierw przytulimy a potem damy kopniaka w dupkę
Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Nie no aż na płacz to mi się nie zbiera ale szkoda mi że nie mogę żyć tu na Warmii tylko musimy emigrować za pracą tak daleko... Ja tak lubię ten region a nie dane mi tu mieszkać niestety. Tego mi szkoda. I znowu mieszkać w takim wielkim mieście. No ale cóż może jakoś to będzie. Do mojego dzwonią ciągle w sprawie pracy więc już o tyle jest lepiej.
Damy radęKolejna wspólna przygoda i 4 wspólne miasto
Nefre_ ms, Ag1988, Adry, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:mój siedzi przy komputerze przez większość czasu. wyniki naprawde można poprawić, poza tym musisz pamietać, że jednorazowy pomiar nie jest absolutnie podstawą do jakiejkolwiek diagnozy.
można brac nieco suplementów, więcej jajka wietrzyć i powtórzyć badanie za 3 miesiące i może wyjść kompletnie coś innego. niestety minus jest taki, ze nawet przy radykalnej zmianie życia na nowych/lepszych kolegów trzeba poczekać 3 miesiące...
będziemy walczyć ... Jak dziś wróci z pracy, to po tym jak się w końcu trochę rozluźnimy to ustalimy co tam dalej działamy..Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Nie no aż na płacz to mi się nie zbiera ale szkoda mi że nie mogę żyć tu na Warmii tylko musimy emigrować za pracą tak daleko... Ja tak lubię ten region a nie dane mi tu mieszkać niestety. Tego mi szkoda. I znowu mieszkać w takim wielkim mieście. No ale cóż może jakoś to będzie. Do mojego dzwonią ciągle w sprawie pracy więc już o tyle jest lepiej.
Damy radęKolejna wspólna przygoda i 4 wspólne miasto
Trzymam kciuki za WasFrida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Multi zgadzam sie z Twoim zdaniem. Dlategp tez napisałam ze nie trzeba chłopu teraz nic wynagradzać. Kurde czy oni tak o nas mówią?
albo tak nas chronią? No chronią ale nie w taki sposób. Nie bądźmy ich matkami
-
Nefre masz rację. Dlatego tak zdecydowalismy i tego sie trzymamy. Nie myslimy juz czy to dobry wybor i ze najwyzej za pol roku wrocimy. Juz staramy sie byc konsekwentni. Że trochę smutno wiadomo, ze stres tez. No ale to nasz wybor nikt nas nie zmusił i staramy sie podejść zadaniowo i widziec pozytywy tej całej sytuacji.
-
nick nieaktualny