Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • czekamynadzidzie Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Hm

Ciekawe która następna

Evell moze już jest w ciąży bo cis się nie odzywa =)
    Albo Adry zaraz zajdzie mimo że się oczywiście nie stara =)
    może chwilę poczekamy i wszystkie zaciążą i będzie wielka kumulacja jak w totku? :D

Frida91, Angelika1313, Ag1988 lubią tę wiadomość

Prawie 5 lat starań...
    33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
    26cs ---> IUI nieudane
    1) IMSI (długi protokół) Angelius
    6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
    2) ICSI (długi protokół) Novum
    11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
    7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
    3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
    9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
    4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
    FET 4AA--> 6dpt beta 22
    8dpt beta 78
    10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
    14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II

Córeczka 🥰🥰🥰
    5.10.2022 ❤️
    Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 15:12

Adry, Angelika1313, Ag1988, Lavende86, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przydałby się kolejny "rzut" hi hi hi

Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam moja fizjologiczna bliźniaczka Beatrix go coś dawno się nie odzywała...

npV2p1.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciekawe która następna ;) Mi też się wydaje że dopiero co się cieszyłam z owulacji... Potem na początku w 5-6 tygodniu tak mi się dłużyło... A tu już prawie zlecial 1 trymestr. Tak samo reszta dziewczyn ledwo się dowiedziała a już mają brzuchy i juz bliżej niż dalej ;)

Ag1988 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 20 stycznia 2019, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Adry, Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi dasz radę zobaczysz :) Przynajmniej już niedługo zobaczysz i przytulisz swojego maluszka :)

Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 20 stycznia 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 15:13

Adry lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo no raczej, ze hot! A w koncu Wam sie udało i razem zazyliscie przyjemności? ;) moj Maz cały weekend jest taki cudowny, ze szok!!! Chce tak zawsze!!! Obyśmy na te wakacje pojechali zeby w koncu sie udało znowu często sie kochac... ostatnio w ciagu tygodnia zmęczenie bierze gore.. a weekend za krótki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 20:58

• AlkaT89 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Dopiero założyłam konto i nie mogę nigdzie znaleźć postów... Czy są tu osoby które miały więcej niż jedną CC?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie straszcie, ze taka posucha jak juz dziecko jest... swoją droga to pamietam jeszcze czasy jak co sie widzieliśmy to był seks nawet jak sie spotykaliśmy na króciutko - to były czasy ;)

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Mycha, jak tam? Swędzi dalej czy już trochę lepiej? A smarowalas czymś brzuch?
    Swędzi, ale chyba nie tak koszmarnie jak wczoraj. Idę jutro na próby watrobowe, więc wieczorem będę wiedzieć o co kaman.
    Wczoraj nie smarowalam ale we wcześniejsze dni smarowalam olejkiem nawilżającym na rozstępy i nie przynosiło to ulgi. Więc albo kosmetyk jest za słaby albo to nie kwestia rozciągające się skory

f1d9680377.png

Wysłany: 20 stycznia 2019, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Cześć wam.
    Ag wszystkiego najlepszego.
    Mycha mnie też swędział brzuch ale niezbyt mocno, przy cholestazie podobno dostaje się szału https://mamaginekolog.pl/swedzenie-skory-czy-to-cholestaza-ciezarnych/
    Ale wczoraj już szału dostawałam, miałam tak czerwony brzuch od drapania że mąż się wystraszyl

f1d9680377.png

Wysłany: 20 stycznia 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, Beatrix się dawno nie odzywała, może poczuje się wywołana do odpowiedzi :)

Lavende a to że miałaś te niskie białko pappa w pierwszej ciąży to taka natura i teraz też jest duże prawdopodobieństwo? Pytałaś lekarza? Ty jesteś dla mnie przykładem że to nie znaczy nic złego więc mi się tu nie stresuj bo ja też znowu zacznę :)

Ag sto lat! Spełnienia marzeń :)

Ag1988, Lavende86 lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag wszystkiego najlepszego. Aby się układało z mężem, bez kłótni i wzajemnych pretensji,wspierania się nawzajem i ujrzenia II kreseczek.:)

Ag1988 lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo tez szalałas widze! U nas kiedyś było w samochodzie parku na takim parkingu, potem sie zorientowaliśmy ze to parking przed kościołem.. ale sie udało bez przygód ;) mnie sie jeszcze marzy egzotyczna plaża, mieliśmy okazje w podróży poslubnej, ale nie wiem w sumie czemu pokój wygrywał. A Nefre_ms i noc i dzien sa długie, tylko te siły... ja jestem śpiochem, wiec moge po prosu chcieć bardziej drzemki. Chociaz ostatnio Koleżanka mi mówiła, ze Jej 3miesieczne dziecko spi po 12 godzin w nocy - wow!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 08:36

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my podczas starań się zamykaliśmy po południu na klucz gdy synek coś tam oglądał w pokoju. Raz nam by wszedł gdyby nie były zamknięte drzwi na klucz. A tak to na spokojnie jedynie weekendy rano gdy synek spał ale też się zamykaliśmy. Teraz to posucha :P

Z ekstremalnych miejsc to też kiedyś las w Borach Tucholskich zaliczyliśmy na jego bluzie żeby mnie igły nie kłuły w tyłek :P Nigdy w aucie choć chciałabym. :)

Wczoraj koło 15 się kawy napiłam to czułam Malutkiego cały wieczór. Delikatne przesuwania albo trzepnięcia. Jeszcze jadłam frytki późnym popołudniem bo kupiliśmy frytkownicę i potem tak mnie zaczął brzuch boleć jak już chciałam spać. Jakieś wzdęcia i skurcze aż się przeraziłam, ale po nospie i wymuszonej dwójce przeszło także to po tych frytkach. :/ Już zasypiałam to mi takiego kopa walnął że znów się rozbudziłam. :D Chyba o drugiej usnęłam. Nigdy więcej kawy i frytek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 09:17

Ag1988 lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Ja już po prenatalnych. Wszystko idealnie!!! Nic nie odbiega od normy. Krew też ok. Pappa teraz wyszło 0,628 MoM. Z córą było coś koło 0,3 MoM. Cieszę się. Dzidzia fikała i miała czkawkę. Ma już 51mm. Widziałam malutkie dłonie i paluszki. Płeć nieznana narazie chociaż wydawało mi się w jednym momencie, że mi siurak mignął, ale to chyba moja wyobraźnia :-D

Zozo, Angelika1313, czekamynadzidzie, Ag1988, Arienkas83, Frida91, Multiwitamina, malutka_mycha, Beatrix_ lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Właśnie, Beatrix się dawno nie odzywała, może poczuje się wywołana do odpowiedzi :)

Lavende a to że miałaś te niskie białko pappa w pierwszej ciąży to taka natura i teraz też jest duże prawdopodobieństwo? Pytałaś lekarza? Ty jesteś dla mnie przykładem że to nie znaczy nic złego więc mi się tu nie stresuj bo ja też znowu zacznę :)

Ag sto lat! Spełnienia marzeń :)
    Mycha to nic strasznego i przeżyłabym to gdyby mi to znowu niskie wyszło :-) No ale marzyłam raz mieć wszystko w normie :-P Nie stresuj się! Moja córa ma się super :-D

Ag1988, malutka_mycha lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
‹‹ 737 738 739 740 741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ