Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam BMI 17,6
badania dla niego
-anty HBc
-anty HCV ab
-HBs antygen
-anty HIV 1,2
-CMV IgG, IgM
-grupa krwi
-WR
dla niej
-anty HBc
-anty HCV ab
-HBs antygen
-anty HIV 1,2
-CMV IgG, IgM
-grupa krwi
-WR
-chamydia trachomatis -jakościowo - wymaz z szyjki metoda PCR
-cytologia
-czystośc pochwy
-rubella IgG IgM
-Toxoplazmoza gondi -p/c IgG IgM
-USG piersiStarania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Lavende86 wrote:Dziewczyny, a ile brałyście duphastonu? Ja biorę 3x1. Nie mialyście mdłości po nim?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
No to po pierwszym zastrzyku.
Igla 12 mm robi wrażenie. KiepskieStarania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Frida91 wrote:Lavende a już brzuch Ci urósł?
Sorry za opisy. Po wizycie w WC już lepiej
Uroki ciąży. Rano mam całkiem nieduży, ale widać, że odstaje. W drugiej ciąży szybciej wyłazi niestety. W pierwszej to długo nie było nic widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 20:16
Frida91, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Adry napisz jak u Ciebie sytuacja w pracy
i w życiu
Byłam dziś w 3 aptekach i dostałam 3 z 8 składników do ziół ojca Sroki.. heh.. jutro odwiedzam Zielarski jeszcze tylko muszę się wcześniej z pracy urwać..Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zozo - może być i na ciążę i na okres.
U mnie w tej ciąży cycki późno stały się typowo ciążowe. Na początku były normalne. Dopiero może w 6 tygodniu zaczęły boleć. W pierwszej za to już przed testem widziałam, że coś jest nie tak bo były obolałe, duże i dla mnie znak to zawsze takie żyłki niebieskie na nich prześwitują. -
nick nieaktualnyAdry zdrówka dla Was! i w weekend żebyś się wyspała i odpoczęła!
Jak czytam o Twojej pracy, to wypisz wymaluj moja.. Wczoraj musiałam wysiadywać do 18tej, bo okazało się,że usługa, która została sprzedana klientowi po naszej stronie nie działa tak jak powinna i to co niby miało być ułatwieniem, okazało się, że jest problematyczne i bardziej czasochłonne.. no ale cóż..
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim Paniom w ten chłodny poranek
Zozo obiecująco to wygląda. Chociaż u mnie to też tak wygląda po owulacji co miesiąc. Jest owulacja, pyk i cycki duże i baaardzo krąglutkie. A kiedy masz planowanie dostać @? Mi jak okres się dziś nie zjawi to jutro spróbuję,ale nie pytajcie jakiego mam cykora. Takie spóźnialstwo zawsze da mi tyle nadziei, a zazwyczaj jest blada dooopka, albo test-jak kto woli.
Zozo a skąd jesteś jak mogę zapytać?
Adry cieszę się, że ci się powoli udaje ogarnąć ten cały bałagan. Jesteś dzielna kobita. Serio podziwiam cię, że ci się tyle chce i udaje ci się to.
Wróbelku zdrówka dla męża i dla ciebie oczywiście też. Oby ciebie tylko nie dopadło.
Promyk dzięki za listę. Jak zniosłaś zastrzyk? Trzymam za ciebie mocniutko kciuki
Ag może spróbuj zamówić zioła przez internet. Może wyjdzie nawet taniej jak dostaniesz je w jednym sklepie -
nick nieaktualnyAdry jeszcze tylko 2 dni i weekend - czas zeby odpocząć chociazby psychicznie ...ja żyje od weekendu do weekendu, bo u mnie w pracy jest mały obozik pracy... a najgorsze, ze ludzie sami sie tak zachowują... chodzą chorzy, na antybiotyku do pracy- chociaz nie mamy żadnej premii za obecność.. i flaki sobie wypruwają w imię idei.. w mojej firmie jest na wszystko budżet - kawki, herbatki, owoce, jak malują to najdroższymi farbami ze stanów, na ścianach panele szklane, tylko zydza na wypłatach... niestety zarabiam dużo za mało na to co musze robić.. a awans - nie ma szans, bo ja jak jestem chora to siedzę w domu, o urlop tez sie kłócę- bo chce chodzić na urlop a nie interesuje mnie gromadzenie zaległego ... buntuje sie na nadgodziny - zostaje tylko jak musze... ale doświadczenie leci, osobowościowo sie bardzo umocniłam, bo musze walczyć zeby mnie nie zniszczyli a Klienci nie weszli na głowę.. teraz chce zostać Mama, a potem przyjdzie czas na zmiane pracy.. sie rozpisałam
chociaz moja praca ma mnóstwo minusów, to sie ciesze, ze ja mam i moge z domu wyjsć i działać!
Ziółka jeszcze dzis skończę kompletować w Zielarskim, a następnym razem w necie zamowie, bo to szukanie..
Miłego dnia Dziewczyny
Zozo odliczamy daleju mnie juz 27 dc - moze moze moze ten okres przyjdzie w weekend! Takze Tobie życzę zeby go nie było - niech bedzie czerwono na teście, a sobie właśnie czerwieni @
-
Boszzz ale się nie wyspałam. Nie wiem jak dziecko znalazło się u nas w łóżku. Nie pamiętam. Leżała między nami głową w dół i zarzucała mi nogi na głowę
I tam wygląda noc matki. Od 2:00 nie mogłam spać. Aż zrobiłam jej fotke bo to komiczne było. Teraz wyszła ze starym do przedszkola, a ja w łóżku.
Mi trochę brakuje pracy. Siedzenie w domu to nie moja bajka. No ale z takim samopoczuciem to cieszę się, że mogę być na L4 bo w pracy ciężko by było. Teraz myślę czy wracać tam jeszczcze czy zrobić sobie wolne już do końca.