Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Lavende a mąż w tygodniu ma wolne? Bo jeśli tak to przecież możecie wybrać inne 2 dni w środku tygodnia, niekoniecznie w weekend
A nawet jeśli to nie chcę teraz w zimie zwalać na mamę odprowadzania małej do przedszkola bo to jednak męczące, a ona mieszka dalej od przedszkola i nie jeździ autem. Ale może w końcu się uda. Może w wakacje...
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja za to dziś pospałam jak nie wiem. Nadrobiłam chyba cały tydzień - 10 godzin nieprzerwanego snu. Normalnie szok
Promyk, dzięki. Tobie życzę z całego serca tych bliźniaków. Na darmo się nie kłujesz.
Evell:-* nie chcę cię widzieć na forum do poniedziałku. No chyba że bedziasz chciała złapać oddech pomiędzy hahaha... Masz nam tu bobaska zrobić z tego pięknego jajka. Trzymam kciukasy.
Adry stronka wygląda naprawdę obiecująco, widzę że zaraz zaczną nam się rodzić forumowe dzieciaczki. Wooow jak super. Ale będzie oczekiwanie w napięciu hihihi...
Adry, Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zozo no chyba tak, jakaś podświadomość ciągle o tym myśli
Wcześniej też co chwilę mi się śniło że jestem w ciąży... Ale dziś 3 dzień z rzedu to już przesada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:13
-
Oj ciężko z tym leżeniem. Biodra i nogi bolą po nocy a tu znowu w dzień leżenie. Mąż i synek idą na swoje urodzinki do restauracji ale ja jednak nie idę,bo w sumie po co ryzykować. Przyniosą mi jakieś resztki.
Pessara nie czuję ale przy robieniu 2jki boję się przeć.Za toprzy wkładaniu luteiny i przeciwzapalnej wyczuwam go palcem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:47
-
Nefre szybko się uwinelam i teraz mam spokój. A kręcić się w łóżku bez sensu to nie lubię
ale ogólnie o tej porze to mnie na nogach nie uswiadczysz
Zozo chyba faktycznie nerwowa przed @ jesteś. Nie przeżywa już tego dzisiaj bo tylko nerwy sobie psujesznowy dzień i nowa Ty ( w świetnym humorze
)
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Issa, fajnie się składa, bo 5 marca mamy forumowa rocznicę, moje imieniny i być może już jakaś ciężarówka się rozładuje
Dziewczyny ja to też bym coś dziś dla siebie przyjemnego zrobiła, ale ale ostatnio jedyne co mi w głowie siedzi to żeby się wyrobić z pakowaniem rzeczy na przeprowadzkę, rozkręcaniem dużych mebli i odmalowaniem mieszkania do końca lutego. Czyli stary dres na dooopkę i do roboty. Tyle z moich przyjemności i sexy looku hahaha...
Nefre jak twój przyjedzie z delegacji to ci żyć nie da z tej tęsknoty. Przez 2 dni cię z sypialni nie wypuści hahaha -
nick nieaktualnyAdry wrote:Zozo, nie rozpisze się, bo laptop mi nie działa a z tel mi ciężko.
Facet to tylko facet. Dam Ci dobra radę cioci kloci.
Jak chcesz go nauczyć podejmowania decyzji w zakresie zakupów NIGDY nie mów mi, żeby sam wybrał COS...
To trochę tak jak z wychowywaniem małych dzieci - dajesz wybór pomiędzy 2 rzeczami chcesz herbatkę czy wodę? Malujemy kredkami czy farbami? Układamy klocki czy puzzle?
Jemu rzuć - Kup piwo Żywiec lub piwo lech, kup wino białe słodkie lub likier kawowy, jak będziesz miał problem na miejscu to zadzwoń do mnie i na coś się zdecydujemy.
Uwierz, to działamój mąż już sam robi zakupy, s bardzo często w trakcie dzwoni i konsultuje.
Kup cokolwiek nigdy nie działato tak jakby ci powiedział, ugotuj cokolwiek, a Ty byś chciała jakiej konkretnej podpowiedzi
Fajnie się tak docieracie
Ja to już jestem stara wyga. 5 lutego minie nam 14 lat razem
Ja z moim 15 ale w sierpniu... Jeeezu to jak kazirodztwo prawie hahahaKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Oj ciężko z tym leżeniem. Biodra i nogi bolą po nocy a tu znowu w dzień leżenie. Mąż i synek idą na swoje urodzinki do restauracji ale ja jednak nie idę,bo w sumie po co ryzykować. Przyniosą mi jakieś resztki.
Pessara nie czuję ale przy robieniu 2jki boję się przeć.Za toprzy wkładaniu luteiny i przeciwzapalnej wyczuwam go palcem.
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arienka a czmeu nie chcesz iść na urodziny? Przecież nie będziesz tam tańczyć ani nic dźwigać. Też sobie usiądziesz i będziesz odpoczywać, przeciez lekarz też Ci pozwolil iść👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo przyznaj się - za długo siedzieliście sami i po prostu miałaś ochotę na małą kłótnie
tylko czekałaś na pretekst.
Moja znajoma zawsze mówiła że "trzeba się z facetem co jakiś czas pokłucić coby nie zapomniał że kobitę w domu ma".IssaMelissa, Krystyna123, malutka_mycha lubią tę wiadomość