X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende a mąż w tygodniu ma wolne? Bo jeśli tak to przecież możecie wybrać inne 2 dni w środku tygodnia, niekoniecznie w weekend :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Lavende a mąż w tygodniu ma wolne? Bo jeśli tak to przecież możecie wybrać inne 2 dni w środku tygodnia, niekoniecznie w weekend :)
    2 dni z rzędu rzadko :-/ A nawet jeśli to nie chcę teraz w zimie zwalać na mamę odprowadzania małej do przedszkola bo to jednak męczące, a ona mieszka dalej od przedszkola i nie jeździ autem. Ale może w końcu się uda. Może w wakacje...

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile w wakacje dasz radę bo to już będzie półmetek ;)

Lavende86 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    O ile w wakacje dasz radę bo to już będzie półmetek ;)
    O kurde :-D Zapomniałam znowu żem w ciąży :-D Fakt. W wakacje słabo hahaha :-P

Nefre_ ms, Frida91, IssaMelissa lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Ogólnie ta Warszawę to muszę ogarnąć wg tego co pisalyscie. ALE za dużo nie ms co planować bo raczej ma być leniwie
    Najważniejszy relaksik we dwoje :-)

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D U mnie zaczynamy dzień od bajek. Dziś tata do pracy, a my do babci i cioci zobaczyć się z kuzynem.
    O dziwo się w miarę wyspałam :-)
    Miłego dnia laseczki!

IssaMelissa lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak średnio z wyspaniem, może odbije sobie po południu. Biorę się za sprzątanie to szybko będę miała z głowy. Miłej soboty :)

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Ja za to dziś pospałam jak nie wiem. Nadrobiłam chyba cały tydzień - 10 godzin nieprzerwanego snu. Normalnie szok

Promyk, dzięki. Tobie życzę z całego serca tych bliźniaków. Na darmo się nie kłujesz.

Evell:-* nie chcę cię widzieć na forum do poniedziałku. No chyba że bedziasz chciała złapać oddech pomiędzy hahaha... Masz nam tu bobaska zrobić z tego pięknego jajka. Trzymam kciukasy.

Adry stronka wygląda naprawdę obiecująco, widzę że zaraz zaczną nam się rodzić forumowe dzieciaczki. Wooow jak super. Ale będzie oczekiwanie w napięciu hihihi...

Adry, Evell lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja waga zawsze kłamie. Wredna zawsze zwyża, nie ważne czy rano czy wieczorem stanę hahaha ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 08:27

Nefre_ ms, malutka_mycha lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry super pierwsza stronka ;)

Ja dopiero wstałam. Czekam aż mój skoczy po pieczywo i zjemy śniadanie. Nie wiem co ze mną jest ale ostatnio ciągle sni mi się dziecko i karmienie piersią :P

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 15:33

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo no chyba tak, jakaś podświadomość ciągle o tym myśli :P Wcześniej też co chwilę mi się śniło że jestem w ciąży... Ale dziś 3 dzień z rzedu to już przesada :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:13

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo dni płodowe haha :D

Zozo lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ciężko z tym leżeniem. Biodra i nogi bolą po nocy a tu znowu w dzień leżenie. Mąż i synek idą na swoje urodzinki do restauracji ale ja jednak nie idę,bo w sumie po co ryzykować. Przyniosą mi jakieś resztki. :P
    Pessara nie czuję ale przy robieniu 2jki boję się przeć. ;) Za toprzy wkładaniu luteiny i przeciwzapalnej wyczuwam go palcem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:47

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre szybko się uwinelam i teraz mam spokój. A kręcić się w łóżku bez sensu to nie lubię :D ale ogólnie o tej porze to mnie na nogach nie uswiadczysz :D

Zozo chyba faktycznie nerwowa przed @ jesteś. Nie przeżywa już tego dzisiaj bo tylko nerwy sobie psujesz :) nowy dzień i nowa Ty ( w świetnym humorze :D)

Zozo lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Issa, fajnie się składa, bo 5 marca mamy forumowa rocznicę, moje imieniny i być może już jakaś ciężarówka się rozładuje ;)
    Będzie co świętować. Jak zaczniemy maraton to nie skończymy tak szybko hahaha...

Dziewczyny ja to też bym coś dziś dla siebie przyjemnego zrobiła, ale ale ostatnio jedyne co mi w głowie siedzi to żeby się wyrobić z pakowaniem rzeczy na przeprowadzkę, rozkręcaniem dużych mebli i odmalowaniem mieszkania do końca lutego. Czyli stary dres na dooopkę i do roboty. Tyle z moich przyjemności i sexy looku hahaha...

Nefre jak twój przyjedzie z delegacji to ci żyć nie da z tej tęsknoty. Przez 2 dni cię z sypialni nie wypuści hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Zozo, nie rozpisze się, bo laptop mi nie działa a z tel mi ciężko.
    Facet to tylko facet. Dam Ci dobra radę cioci kloci.
    Jak chcesz go nauczyć podejmowania decyzji w zakresie zakupów NIGDY nie mów mi, żeby sam wybrał COS...
    To trochę tak jak z wychowywaniem małych dzieci - dajesz wybór pomiędzy 2 rzeczami chcesz herbatkę czy wodę? Malujemy kredkami czy farbami? Układamy klocki czy puzzle?
    Jemu rzuć - Kup piwo Żywiec lub piwo lech, kup wino białe słodkie lub likier kawowy, jak będziesz miał problem na miejscu to zadzwoń do mnie i na coś się zdecydujemy.
    Uwierz, to działa :) mój mąż już sam robi zakupy, s bardzo często w trakcie dzwoni i konsultuje.
    Kup cokolwiek nigdy nie działa :) to tak jakby ci powiedział, ugotuj cokolwiek, a Ty byś chciała jakiej konkretnej podpowiedzi :)
    Fajnie się tak docieracie :P
    Ja to już jestem stara wyga. 5 lutego minie nam 14 lat razem ;)
    Adry normalnie w punkt, ja nawet nie wiedziałam że też tę taktykę stosuję. Ty mi dopiero uświadomiłaś. Facetom nie można dać zbyt dużego wyboru bo styki zaczną się kopcić hahaha, albo wyskoczy błąd systemu.

Ja z moim 15 ale w sierpniu... Jeeezu to jak kazirodztwo prawie hahaha

Krystyna123 lubi tę wiadomość

• czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    Oj ciężko z tym leżeniem. Biodra i nogi bolą po nocy a tu znowu w dzień leżenie. Mąż i synek idą na swoje urodzinki do restauracji ale ja jednak nie idę,bo w sumie po co ryzykować. Przyniosą mi jakieś resztki. :P
    Pessara nie czuję ale przy robieniu 2jki boję się przeć. ;) Za toprzy wkładaniu luteiny i przeciwzapalnej wyczuwam go palcem.
    Arienka ja z pessarem nie lezalam , chyba ze mi sie nudzilo .. wazne tylko zebys sie duzo nie zginala nie szalala z zakupami czy sprzataniem .. a tak mysle ze spokojnie mozesz siedziec czy sie poruszac .. lezenie w ciazy tez jest zle bo moga sie zakrzepy robic , itd

Arienkas83 lubi tę wiadomość

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Zozo Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka a czmeu nie chcesz iść na urodziny? Przecież nie będziesz tam tańczyć ani nic dźwigać. Też sobie usiądziesz i będziesz odpoczywać, przeciez lekarz też Ci pozwolil iść :)

👧 Córka 26. 08.2011
    Starania od 09.2017
    1 cykl na clo grudzień 2018
    01.19 cb
    12.05.19 [*] 8tc
    2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
    👶🏻 Synek 02. 08.2020
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo przyznaj się - za długo siedzieliście sami i po prostu miałaś ochotę na małą kłótnie ;) tylko czekałaś na pretekst.
    Moja znajoma zawsze mówiła że "trzeba się z facetem co jakiś czas pokłucić coby nie zapomniał że kobitę w domu ma".

IssaMelissa, Krystyna123, malutka_mycha lubią tę wiadomość

npV2p1.png
‹‹ 789 790 791 792 793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ