Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzekamy no u mnie na początku było najgorzej i jak robiłam stymulację, teraz po prostu wiem, że nic z tego póki co nie będzie, to też tak się nie nakręcam/ nie nastawiam i tyle. A dobry nastrój jakoś ostatnio mam, ale to kwestia pewnie macy i tego, że lżej jem i się ruszam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój nigdy nie chciał mieć dzieci. Jego była chciała bardzo ale on się nie zgadzał. Potem jak zostaliśmy parą to rozmawialiśmy o tym, wiedziałam że on nie chce. Nie naciskałam ale widać było po mnie że chcę bardziej niż sądziłam i w pewnym momencie powiedział mi że też chce.
-
U mnie dziś ciężki dzień. Obleciałam z małą spacer i place zabaw i się zmęczyłam. Ona dziś jakaś wyjątkowo nabuzowana była. Albo Duracel na speedzie albo marudna diwa. Wieczorem już mi głowa pękała. Śpimy dziś u babci. Ja już mogę się kłaść. Padam. Jeszcze dziś miałam najgorsze zaparcie ever! (Uroki ciąży). Masakra.
-
Nefre_ ms wrote:Czekamy
A Ty napisałaś że później jest tak samo ciężko jak na początku.
Ja myślę że u mnie jest lżej. Może dlatego że wiem czemu nie wychodzi a Ty nie.
Ale zanim nie wiedziałam to już było inaczej. Przestałam liczyć na każdy cykl. Zaczęłam szukać badać czytać i konkretnie działac i liczyc że w ogóle będę w ciąży a nie za miesiąc. Najgorsze są takie ważne wydarzenia, świeta, Walentynki, urodziny.. Trzeba uważać żeby nie pomyśleć nawet ze to jest dobra okazja żeby zajść w ciążę i powiedzieć mężowi..
U Ciebie jest inaczej, bo Tobie ciągle mówią że jest ok.
Ja jak tylko przestałam w to wierzyć to się zrobiło łatwiej. Mam gorsze dni, ale nie mam takich jazd
Nefre wiesz, że już w przyszłym tyg mam wizytę? Jak to zleciało. Dobrze, że mnie namówiłaś. Bo tak to pewnie bym nie poszła. A tak to może się czegoś dowiemMultiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyZozo wrote:Witaj
a napisz coś więcej o sobie
czego proboealiscie przez 2 lata, jakieś problemy?
3 miesiace po rozpoczeciu staran zaszlam w ciaze poronilam potem dwa miesiacw pozniej cp krwotok zabieg laparoskopowy mialam szereg badan po tym m.in. hsg jajowod po ktorej byla cp jest nie drozny chodzilam rok na monitoringi bralam leki immunosupresyjne pozniej steryd clexane acard i oczywiscie metyle doszedl tez bromergon bo prolaktyna bardzo wysoka moja owulacja byla praktycznie caly czas z uszkodzonej sttony przez 7 miesiecy. Po porzuceniu w kat lekow powrocila owulka ale ciazy dalej nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Wróbel
Widocznie nie chciał z nią a nie w ogole. Czasami tak jest ze pewne rzeczy są fajne dopiero z kimś innym przy boku.
A oni się rozstali z tego powodu czy ogólnie tak wyszło? -
Frida91 wrote:Czekamynadzidzie a co to za wizyta? Pod jakim kątem?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:żeby sprawdzić czy nie mam endometriozy, do specjalisty sie umówiłam na samo usg
Żeby nie wyszła endo ale żebyś może dowiedziała się czegoś więcej:)
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:To trzymam kciuki
Żeby nie wyszła endo ale żebyś może dowiedziała się czegoś więcej:)
no zobaczymy, dam znać co i jak po wizyciecoś czuje, że bedzie kisiel w mózgu po tej wizycie
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱