Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:No od momentu tych bóli brałam. Wcześniej nie. Tylko suplement dla ciężarnych. Ograniczałam tabsy do minimum przez mdłości (które nadal mam tylko słabsze).
-
Fakt Adry, za mało zjadłas. Z tego nawet 1000 kalorii nie ma. Więc jutro na tych skokach jeszcze gorzej się możesz czuć. Samopoczucie na detoksie wygląda właśnie tak jak odpisałaś a Ty juz dzisiaj organizm trochę w ten stan wprowadziłas.
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
Oby to nie jakieś chorobsko bobo teraz wszyscy chorzy
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyAdry zdrówka!
Nefre_ms kciuki za cały ten tydzien oby poszło wszystko gładkoa potem walentynkowych przyjemności z Mężem
Miłego tygodnia! Chyba bedzie mnie mniej, bo musze sobie zrobic detoks od tematu .. dzis śniło mi sie, ze lekarz mi powiedział, ze u mnie nie ma sensu robić hsg i od razu zrobimy laparoskopię... heh..chyba przeciążenie... ale moze dobra dusza mi bedzie streszczać co tam nowego
Kciuki za nasze Rodzące i Dziewczyny z brzuszkamiAdry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Dziewczyny tak na szybko. Infekcja, dzisiaj to już typowo na chorobę.
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Cześć dziewczyny, ja jeszcze w w wyrku ale po mału się zbieram do sprzątania i zakupów. Jak zwykle niewyspana. No i obolała nie tylko brzuch ale i ręce. Od pewnego czasu w nocy stale zaciskam pięści - potem rano bolą. Nie potrafię nad tym zaoanować....
-
Może nerwowe a może reakcja ból w nocy jak mała kopie. Co do nerwów też są powody ale nigdy z rękami tak nie miałam wcześniej a stres to jest ciągle. Ja bardzo niespokojnie śpię, rzucam się, jęczę i.... duszenie, duszeniem ale wargę to mu rozwaliłam parę dni temu - głupio mi jak cholera z tego powodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:15
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Nie wiem laski co tu za bardzo pisać ? bo nic sensownego mi nie przychodzi do głowy,czuję podbrzusze i wiem,że @ przyjdzie niestety jak zwykle kurwa ...
za jaką kare to wszystko ? serio nie pojmuje
Boje się tej laparoskopi i tyle w temacie nie wiem co robić chyba uciekne w pizdu...przed tym wszystkim
nie wiem czy jest sens brać ten letrozol teraz przed laparo i kiedy mam odstawic mętę nic nie wiem oustka w głowie. -
Nefre_ ms wrote:Adry
Widzisz Równie dobrze mogła być pełnia haha
A i tak uważam że za mało zjadłas hih Mycha ma lepsze oko do liczenia to jeśli to 1000 kcal to słabo.
Sa aplikacje do liczenia jeśli Cie to interesuje. Wpisujesz produkty co zjadłas i wychodza kcal.
Ja nie korzystam heh
Ja dziś badań kreatynina W środę rezonansjej jak to szybko leci.
Kuruj się Adry i faktycznie deteoks odpuść. Organizm musi być przy tym w pełni sił -
Krystyna123 wrote:Jak ja nienawidze poniedzialkow!
Nawet psu sie rano wstawac nie chcialo. Ale teraz cwaniak pewnie spi sobie w najlepsze, a ja siedze i mu na karme ciezko pracujeKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Witajcie.
Nie wiem laski co tu za bardzo pisać ? bo nic sensownego mi nie przychodzi do głowy,czuję podbrzusze i wiem,że @ przyjdzie niestety jak zwykle kurwa ...
za jaką kare to wszystko ? serio nie pojmuje
Boje się tej laparoskopi i tyle w temacie nie wiem co robić chyba uciekne w pizdu...przed tym wszystkim
nie wiem czy jest sens brać ten letrozol teraz przed laparo i kiedy mam odstawic mętę nic nie wiem oustka w głowie.
Może skontaktuj się z lekarzem w sprawie leków? Nie dostałaś żadnych wytycznych?
Powkurzaj się kochana, pokrzycz, połącz (ale dopiero jak @ przyjdzie) a później stalowe posady i laparo. Z tego co dziewczyny piszą to jest na prawdę rutynowy zabieg a a nuż Wam pomoże. Spróbuj o tym pomyśleć jak o szansie a nie tragedii.Evell, Zozo lubią tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Evell
co do letrozolu to Ci nie powiem, ale ja nie mam odstawiać mety na swój zabieg. Za to mam się nie starać w cyklu z laparo więc jeżeli to by było clo to chyba nie ma sensu brać. Ale nie wiem jak działa letrozol. Powinnaś zapytać lekarza.
W momencie laparo nie powinno być ryzyka ciąży..
A poza tym to czekaj aż @ przyjdzie, bo dopóki jej nie ma nic nie wiadomo
Mycha
Ja nigdy nie liczyłam tak kalorii, ale intuicyjnie wydaje mi się, że jest minimum białka i węglowodanów jakie musisz w ciągu dnia zjeść. Ilośc warzyw, przynajmniej większości , to jest kwestia objętości posiłku, ale kalorie z tego są raczej niegroźne. Nie wiem ile by człowiek przytył gdyby jadł samą kapuste. -
Evell nie bój się laparo, już Ci mówiłam. To jest szansa że albo coś znajdą i naprawią albo nie znajdą to tym lepiej bo będziesz wiedzieć że chodzi o jakość owulacji. Wtedy bym się do kliniki wybrała chyba.
Nie lubię gdy Synek tak kopie nisko wczoraj aż podskoczyłam bo chyba walnął w pęcherz. Macie metody żeby się przesunął?Wtedy podkładam poduchy pod tyłek ale wtedy brzuch trochę twardy się robi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:03
-
Arienkas83 wrote:Evell nie bój się laparo, już Ci mówiłam. To jest szansa że albo coś znajdą i naprawią albo nie znajdą to tym lepiej bo będziesz wiedzieć że chodzi o jakość owulacji. Wtedy bym się do kliniki wybrała chyba.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Nefre_ ms wrote:Adry
W Polsce to trzeba mieć zdrowie żeby chorowaćPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱