Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale to przy nowotworze nie ma już jajeczek? Oczywiście mam nadzieję ze to nie to ale pytam tak hipotetycznie.
No przed operacją to już nie zdążysz
Ale myślę że nie będzie tak zle. Jeden w ostateczności jajnik można poświęcić ale drugi już musi być ok! -
Nefre
Masz rację. Gin mówił że moge na siedząco jeść. Poduch pod tyłek nie muszę dawać w ogóle się zdziwił że taki pomysł miałam. Biodra wyżej to w szpitalu gdy rozwarcie i skurcze. Ja w ciągu 2 tyg może z 6 razy miałam spięty brzuch.
Przepraszam że nic nie piszę o Twojej sytuacji. Po prostu sama się cholernie boję raka,dla mnie ciężki temat, w rodzinie też był.
Po prostu nie wiem co pisać,jedynie że nie wydaje mi się żeby to było to. Miałabyś chyba też inne objawy. Będzie dobrze,musi być, po operacji będziesz mamą.
-
Nefre to o wiele lepsza diagnoza. Tego się warto teraz trzymać.
Ja jeszcze czekam na kardiologia i wypuszczają mnie do domu albo dziś albo jutro. Skurcze są przepiwiadające ba razie. Ale badanie rozwarcia jest takie k... paskudne że mam ochotę prztkopać lekarzowi. Pewnie takie musi być ale okropnie nieprzyjemnie. Z całej siły pakuje ci pół dłoni w pochwę.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Ło ludzie brzuch mnie wczoraj tak bolał ze aż wstać nie mogłam.
Dziś już o niebo lepiej.
Poza tym mała niechce lekarstw pić co z tego ze jej daje w strzykawce to wszystko wypluwa i co jej mam zrobić he ileż można tłumaczyć nie mam sił.Chciałam jej krople do nosa dać to wszeszczała w niebo głosy.
Wróbel współczuję z tego porodu to tylko to pamiętam położna nie dość ze wstrętne babsko nie miła taka na siłę mi tą łapę tam wciskala no myślałam że babie przyjebie. .. no ale niestety trza to jakoś przetrwać . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Olek. Jest szybciej i taniej.
Mam do niego też większe zaufanie bo działa efekt wieku i niemieckiej placówki. Co oczywiście krycha może wysmiac.
Najważniejsze że uwierzyłam że rąk to tylko kilka procent prawdopodobieństwa. Z tyłu głowy zostaje.
Wszystko wyjdzie w trakcie operacji.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre_ ms wrote:Nie ms co analizować. Szansę są małe, markery w normie, młody wiek i może to być zmiana endometrislba. Olek o tym nie powiedział nic dopóki go nie zapytałam. Dla niego to tak mało prawdopodobne że nie uważał żeby mnie tym straszyć. Tego się będę trzymać,
Zozo, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
A ja chora jestem
ja nie wiem jak to działa wczoraj jeszcze byłam zdrowa, dobrze się czułam, na wieczór jak mnie zmogło tak o 22 położyłam się spać, potem się w nocy obudziłam, drugie pół nocy się męczyłam, nie mogłam zasnąć a dzisiaj dramat - katar, kaszel, osłabienie, a do roboty trzeba iść
cudna perspektywa
a za chwilę urlop - nie ma to jak być chorym. Cudownie
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multi
biorę luteinę 2x100mg Magne B6 forte 6x1,nospę mam brać doraźnie gdy mi się brzuch stawia albo jakieś bóle. I to nie ciągiem przez tydzień tylko przerwy robić. Do tego jakieś czopki jakby nospa nie pomagała. Więc wczoraj wzięłam jakoś 2 tabletki bo spiął mi się u niego i przed snem kurde jakieś dziwne kłucia i ciągnięcia miałam w dole. Chyba zatwardzenie bo nie umiałam zrobić. Dziś rano to samo,jednak dwójka na 2 raty i jedna nospa poszła już. Zdrzemnęłam się ale już wstaje cos do jedzenia sobie zrobic.
Co do wkładania łapy oj pamiętam przy porodzie na skurczu mi wkładali. Ale to i tak wszystko bolało więc było mi obojętne czy łapę wkładają czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 11:02
-
Multi nie całą tylko pół, 2 lub 3 palce. Najgorzej że wciska na siłę, bardzo brutalnie i rozpycha tam w środku. Z żelem do USG więc nie na sucho. Nie stresuj się przeżyłam to i wczoraj i dzisiaj więc da się przeżyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 11:06
Nefre_ ms, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co wy dziewczyny piszecie? Maskara ja czasem jak musze jakas tabletke zaaplikowac to ciezko mi palec wlozyc tak ciasno
jak lekarz nietaz badal szyjke bol przeokropny a wy o 3 palcach piszecie?
Co do porodu w NO nie robia lewatywy przed porodem ani nie nacinaja krocza jak w polsce stalo sie to mega popularne czy musza czy nie nacinaja .. fakt moja znajoma popekala wiec musieli zszywac ale bie wiem co lepsze juz czy naciecie czy pekniecie lub nie zalezy jaki porod27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity