Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arienka - trzymaj się tam i leż jak najwięcej. Stresujesz mnie tymi wieściami bo ja mam schize, że mi się też skróci. Bóle mam już o wiele mniejsze, często nic nie boli. Brzuch mi wywaliło nagle. Mimo to w nocy potrafię czuć twardnienie
Wróbel - ty to lepiej nie chodź już sama. Odpoczywaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróbel Multi i Beatrix nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę. Ja się strasznie boję,każdy dzień do dla mnie zwycięstwo. Nawet nie mówie do kiedy bym chciała dociągnąć bo to wydaje się takie odległe.
Naprawdę chciałabym zasnąć i obudzić się za 2 miesiące. Tak bardzo boję się o życie mojego syneczka że sobie nie wyobrażacie.
-
Arienka, a w którym tygodniu zaczęła Ci się szyjka skracać? Tzn. kiedy to wykryto? Mi też się dłuży, ale to raczej przez to, że moje samopoczucie nie jest zbyt dobre
Zero energii, mdłości, brak apetytu, to ciągnięcie w brzuchu i bóle głowy wieczorami. No i bezsenność. W pierwszej czułam się rewelacyjnie w porównianiu do teraz. Już bym chciała być przy końcu. Poczuć się w końcu normalnie. Jak człowiek. Dziś byłam z córką na rowerku i jak wróciłam to zasnęłam, a była 14:00!! Jak się obudziłam to wcale nie czułam się lepiej tylko jakby ktoś mnie walnął obuchem w łeb. Teraz leżę i mi dobrze, ale tak chce mi się spać, że powieki opadają, a jak teraz zasnę to od północy będzie gapienie się w sufit. Eszzz. Musimy się trzymać. Ty i tak masz bliżej ode mnie
-
Arienkas83 wrote:Wróbel Multi i Beatrix nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę. Ja się strasznie boję,każdy dzień do dla mnie zwycięstwo. Nawet nie mówie do kiedy bym chciała dociągnąć bo to wydaje się takie odległe.
Naprawdę chciałabym zasnąć i obudzić się za 2 miesiące. Tak bardzo boję się o życie mojego syneczka że sobie nie wyobrażacie.
-
nick nieaktualnyMy już w domu mała ma zapalenie krtani i oskrzeli
żal mi jej jest taka biedna blada .dostała antybiotyk i syropek... dobrze ze gorączki nie ma ale musze jej dawać profilaktycznie 3 XX przez 3 dni ...
Ludzie ale mnie nawala brzuch i ząb ehhh wszystko się pier.... -
nick nieaktualny