Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:nie nakręcaj mnie jeszcze bardziej
kiedyś mnie bolały na kilka dni przed okresem, strasznie mnie bolały, nie dało się dotknąć ich, ani założyć stanika nawet odkąd mam te torbiele (a to już na pewno kilka lat) to bóle cycków ustały. Ale teraz jak owulacja wraca powoli do normy, to może po prostu znak, że progesteron działa prawidłowo i cycki też zaczynają boleć?
Ostatnio mnie bolały tuż przed owu, ale raczej to nie ból tylko takie tkliwe, ale żeby po owu to nieee.... a do planowanej miesiączki jeszcze niecałe 2 tygodnie - to za długo, żeby już bolały. A może się udało? chociaż bardziej obstawiam, że to moja psychika mi płata figle
No mnie właśnie tak dwa tyg przed@ zaczeły boleć,no ale @ nie przyszła czego i tobie życzę kochana oby to była ciąża :)a jeśli chodzi o progesteron to nie wiedziałam,o tym,że jak działa prawidłowo to mają bolęc cycki mnie nigdy nie bolały to nie wiem jak z tym jest ... -
nick nieaktualny
-
Adry wrote:chciałabym zobaczyć miny "mieszkańców" pokoju kurcze nie miałam możliwosci mieszkać w akademiku, to musi byc mega przeżycie i wspomnienia na lata
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:ze mnie się strasznie leje w pierwszych dniach i mam słaba florę bakteryjną, więc unikam zbliżeń w @, zeby mi sie coś nie przypałętało
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:ja mam ogólnie mega szczęscie i wszyscy sąsiedzi są super. nawet raz na miesiąc (w sezonie) jest organizowany grill osiedlowy i wszyscy są zaproszeni dzięki temu można się bliżej zapoznać, pogadać o problemach, uwagach odnośnie ogrodników czy ochrony. Więc mi nie przeszkadza jak ktoś do mnie wpadnie z zapowiedzią lub nie
Ooo to świetnie, że taka przyjazna atmosfera panuje wśród sąsiadów
Mam nadzieję, że i u mnie w bloku tak będzieAdry lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Adry wrote:A ktory masz dzien cyklu? długo jeszcze do @ która w tym cyklu nie przyjdzie?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Lavende86 wrote:Ja mieszkałam 5 lat w akademiku to to były piękne czasy. Najlepsze lata. Teraz też jest fajnie, ale wtedy to były czasy wolności, znajomych, spotkań, imprez, wyjść itd. Do dziś miło wspominam
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:Mi seks pomaga zaleczyć katar na kilka godzin niczym otrivin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 09:03
-
Wróbel u mnie niestety sex na przeziębienie się nie sprawdza, ale przynajmniej na chwilę pozwala zapomnieć.
Ja dzisiaj mam imprezowy dzień, najpierw widzę się z koleżankami ze studiów a później idziemy na parapetowke. Jutro chyba cały dzień będę odsypiac -
Wróbel wrote:Ooo ja dzisiaj okropnie przeziębiona (gardło i głowa boli) ciekawe czy na to też by pomogło. To chyba możliwe po podobno sex jest przeciwbólowy. A on kórczę w pracy siedzi dziś....
I mnie też rozłożyło
Obym się teraz wyleczyła do hsg
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)