Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre
Trzymam mocno kciuki aby było dobrze ❤Nefre_ ms lubi tę wiadomość
* IO
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022
* Kariotyp ✅
* 27.05.2025 💉
* 02, 06, 10, 13.06.2025 👀
* 16.06.2025 punkcja 22dc
* 22.06.2025 0 ❄️
* 24.06.2025 wizyta kontrolna -
nick nieaktualny
-
Nefre słonko, rokowania na płodnośćw tym momęcie to wróżenie z fusów. Po operacji dopiero będzie można cokolwiek rokować. Nie myśl na razie o tym. Teraz najważniejsze jest żebyś wypoczeła przed jutrem a potem żebyś doszła do siebie po operacji. Życie z bólem już nie długo się skończy dla Ciebie na tym się skoncentruj.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nefre - będę trzymać kciuki żebyś dała radę jutro i żeby wszystko gładko poszło. Narazie nie skupiaj się nad rokowaniami. Jeden krok na raz. Będzie dobrze!
Arienko! Dobrze Cię rozumiem, że się martwisz. W każdej ciąży gdzieś w tle jest strach, a ty jeszcze masz komplikacje. Mimo wszystko staraj się nie myśleć negatywnie. Tyle kobiet dało radę z pessarem czy szwem. Mojej kuzynce zdjęli szew to jeszcze z miesiąc chodziła bez szyjki i CISZA. Przenosiła małego 2 tygodnie i musieli robić cc no skurczy nie potrafili wywołaćNiektóre chodzą z rozwarciem i też nic. Myśl pozytywnie.
Czekamynadzidzie - udanych wakacji! Zazdroszczę urlopu i wypoczynkuSuuuper!
A u nas dziś dosyć intensywnie więc zaraz postaram się położyć małą spać. Jestem dziś zdana na siebie bo mąż wraca o 23:00.Arienkas83, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Dziewczyny po hsg- czy któraś miała później problem taki, że ten ból z badania przypominał się Wam podczas seksu?
w sensie psychicznym a nie fizycznym..
Mnie bolało fizycznie badanie wiec mieliśmy chyba tydzień postu
A podczas seksu bolało mnie jak mi się zrobiła torbiel krwotoczna ciałka żółtego. Dostałam bólu po orgaźmie i trzymało mnie kilka dni.
Nefre - trzymam kciuki żeby było okejale pamietaj, że jc jest on vitro. A ja przetre szlaki
Powodzenia !!!!Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualnyMnie badanie bolało strasznie... chyba ten ketonal jeszcze wtedy nie zadziałał.. a teraz mi sie to przypomniało .. fakt, ja to bym chciała „wstac, otrzepać sie i dalej jazda..” a czasem jednak trzeba zluzowac i dac sobie czas.. po badaniu zato w miarę ok. Jutro śmigam do pracy juz.
Jak cos to ja bede pewnie z inseminacja „przecierać”Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:38
-
Dziękuję Wróbel i Lavende. Takie słowa mnie bardzo uspokajają.
Ja od dziś bez majtek śpię, nie w piżamie tylko koszuli nocnej. Niech będzie wietrzenie wg Mamyginekolog. Upławy mam dużo mniejsze, bo tak ciągle coś wypływało. Myślałam że od luteiny i pessara,ponoć można się utopić i wodniste upławy są. Ale może też były zwiększone przez te bakterie.
Nefre
Trzymam kciuki i myślami z Tobą. Jajowody może podczas operacji jakby coś udrożnią. Ale w końcu jeden drożny był i nawet jeśli to pewnie nie jest w złym stanie i da się go udrożnić.Nefre_ ms, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry a tęsknisz za tym swoim Mężem? Jestes dzielna z Mała! A co do tego wolnego to moze najpierw siłownia a potem kosmetyczka czy spa? Tudzież z Koleżanka jakies winko! Zreszta na pewno miło spędzisz czas- nagroda Ci sie należy!
Co do seksu po hsg - bardzo juz chciałam poczuć w sobie cos miłego zamiast żelastwa które mnie chciało rozpie*** od środka ... ale widac za wcześnie.. w weekend sobie zażycze chyba masaż..
Adry co do Bobasa to ja pomyslałam, ze bedziemy w parze, ale zróbmy sobie trójkącik z Nefre!
Miłego dnia Dziewczyny!
Evell jak u Ciebie? Odezwij sie tez Kochana!