Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie ze słodyczy najbardziej lubię ciasta, drożdżówki, pączki itp. Mniej niż jakieś batony, czekolady, żelki.
Ale ogólnie to kwestia przyzwyczajenia lub odzwyczajenia, jak sie ograniczy i je rzadko to wcale sie nie ma tak ochoty na słodkie. -
Frida91 wrote:Ja właśnie ze słodyczy najbardziej lubię ciasta, drożdżówki, pączki itp. Mniej niż jakieś batony, czekolady, żelki.
Ale ogólnie to kwestia przyzwyczajenia lub odzwyczajenia, jak sie ograniczy i je rzadko to wcale sie nie ma tak ochoty na słodkie.pizze też
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie .Nie jestem laski w stanie was nadrobić...
Męża nie ma jest w delegacji a ja sama
Nefre kochanie jestem z tobą duchem i ciałem myślę o tobie...Trzymam kciuki za całych sił!!
Ag kochanie super ze hsg się powiodło i wszystko drożne ;*
Ja juz za 12 dni do szpitala kiedy to zlecialo ? Aż cała się trzęsie na myśl o tym zabiegu ....
Laski jeśli kogoś pominąłem to bardzo przepraszam.... Życzę dobrego dnia kochane .Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Ja sobie zamówiłam makaronik bo nie mam obiadu. Kurna chyba z pół godziny zamawiałam. Albo jakieś sosy z serami pleśniowymi albo carbonarra z jajkiem wiadomo surowym albo sos z winem czy truflami których nie jadłam i się boję. A bolognese czy lasagne to sama zawsze robiłam. W końcu jakiś pappardele z kurczakiem i pesto.
Mam ochotę na pączka no ale nic nie zrobię.
-
nick nieaktualnyKto mnie dobije?????
Po co ja wracałam do pracy???
Zastępuje 2 osoby, mam sajgon i pretensje czemu nie zrobiłam czegoś wczoraj, ja sie kur** pytam jak? Skoro mnie nie było??? Znowu dostałam od życia po dupie, za to ze nie wzięłam zwolnienia do konca tygodnia.. -
jeju tyle skrobiecie...
Jak tam u Nefre ??
Coś pisała ??
Bo ślepota ludzka nie zna granic i przeoczyłam pewnie info.
* IO
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022
* Kariotyp ✅
* 27.05.2025 💉
* 02, 06, 10, 13.06.2025 👀
* 16.06.2025 punkcja 22dc
* 22.06.2025 0 ❄️
* 24.06.2025 wizyta kontrolna