X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida na bank hormony. Ostatnio mam znowu rozkminy jak my sobie poradzimy, czy ciężko będzie nam się przestawić. Już nic nie będzie takie samo a ciężko to sobie na razie wyobrazić. Ale źle mi z sama sobą to co dopiero ten biedny mąż ma powiedzieć :D

Ja dziś obiadu nie robię. Mąż ma sobie coś kupić, ja też coś przekasze a później idziemy na urodzinki gdzie zawsze jest pyszne zarelko :)

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha rozumiem to ;) nam samym z tymi hormonami i humorami czasem ciężko ze sobą wytrzymać a co dopiero innym. Na pewno dacie radę :)
    Ja chyba zrobię dziś spaghetti, będzie szybko i smacznie ;)

Adry lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz jak długo pijesz i czy faktycznie tak dzien w dzien.. bo my roznie..

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nadal boli brzuch. Upierdliwe to. Lekarka twierdzi, że to może przez to, że jestem po cc. Może są tam jakieś zrosty i ciągną. Albo bez powodu bo szyjka jest ok. Mówiłam, że czuję się fatalnie. No muszę to przeżyć. Nic nie zrobię.

Adry - wiadomo, że z dwoma dziewczynami łatwiej pod wieloma względami no ale tutaj niestety wybrać się nie da :-P Co się ustrzeli to jest. Może też zazdrość będzie mniejsza bo ja i siostra 90% dzieciństwa byłyśmy wrogami i non stop kłótnie ;-)

Adry lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry - no moje dziecko dziś obudziło się o 4:00 i stwierdziło, że już ranek. Przyszła do nas "spać". Skończyło się na wierceniu, gadaniu, groźbach męża i moich :-D O 5:00 chciała się bawić, ale pokłamałam, że jest środek nocy i na siłę położyłam do łóżka. Musiałam leżeć koło łóżka na dywanie i trzymać ją za rękę. Zrobiłam sobie legowisko z poduszek i kocy jak żul :-D Ona zasnęła do 6:30, a ja nie zmróżyłam oka. Teraz mała ma 100% energii, a ja ledwo żyję :-D Także wesoło było u nas. Dziś chyba zostawię ją u babci na noc bo muszę w końcu kiedyś odespać.

A na forum to fakt. Ja tu często piszę w emocjach, a potem to nieaktualne. To taka terapia. Wczoraj miałam kontrolę u psychiatry. Zalecił mi relaksację jakiegoś kolesia bo martwi go że nie śpię. Ogólnie jestem zdrowa, ale czasem się jeszcze spotykamy tak w razie w :-D Fajny z niego gość. Rozumie mnie chyba bardziej niż mąż i rodzina :-P, co jest mega dziwne...

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre super że tak szybko :) Z super plemnikami Twojego męża to może zaraz będziesz następna w kolejce :D

Lavende mnie też czasem pobolewa. A wczoraj w ogóle złapał mnie taki skurcz, brzuch mi stwardnial tak nagle ze nie mogłam się wyprostować. Aż się wystraszylam. Po paru minutach przeszło. Czytałam wcześniej o tych skurczach, ze macica tak się ćwiczy ale myślałam, że to dopiero po 20 tygodniu.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida - może się to pojawić dużo wcześniej niż 20tc. Z córą miałam to już w 16tc i to dużo. Potem przeszło. Teraz mi nie twardnieje tylko tak muli jak na @.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre, może się udać kilku naraz ;) Oby tak było!

Lavende o to dobrze wiedzieć, że może się tak zdarzać. Ja się trochę wystraszylam bo nie spodziewałam się tego. Ale wczoraj też sporo się nachodziłam i może to się przyczyniło. Takie mulenie od czasu do czasu pewnie jest normalne. W końcu ciągle coś tam się zmienia. A ruchy już zaczelas czuć? Mdłości Ci przeszly?

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Nefre będzie miała od razu trojaczki :D
    O właśnie, za to że mi się z blizniakami nie udało :D Niech ma,dziewczyna!

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida - mdłości mam nadal tylko słabsze. Ogólnie ciężka ta ciąża w porównaniu do pierwszej gdy czułam się od drugiego trymestru super do końca. Teraz mi o wiele gorzej. No ale mówią, że każda ciąża może być inna. Mam mało energii i częste bóle głowy, a do tego ten brzuch... No ale trzeba to znieść. Najważniejsze, że wyniki ok i wszystko z małym ok.

Nefre - będziesz funkiel nówka - nieśmigana po tym zabiegu i raz dwa będzie ciąża.

Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Heh.
    Zrobiłam pierwsze siku. Jestem. Zajebista.
    No gratuluję, pamiętam swoje pierwsze siku po cewniku - myślałam że nie zrobię - zapomniałam jak hi hi hi

npV2p1.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo - córki mają swoje dramaty. Np. ubierasz małej sukienkę i okazuje się, że się nie kręci :-O Dramat 100% . Kto w ogóle produkuje niekręcące się sukienki??? Wariat.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam pierwszą kupę po cc. To było jak poród! Koszmar :-D

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Ja pamiętam pierwszą kupę po cc. To było jak poród! Koszmar :-D

Ja miałam właściwie sraczkę więc gładko poszło. :D

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 08:57

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Zozo Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za gorąco jej by było w rajstopach musiała by sciagac w szkole, bo jest ciepło i mają wf a szatnia wspólna nie praktycznie z rajstopami. Poza tym ona pod spodnie albo leginsy nie założy tylko do sukienek. Więc następna katastrofa :) mi nie przeszkadza to że ona fisiuje ze skarpetami, nie pasują jej to idzie otwiera szufladę i wyciąga inne. Ostatnio 4 razy dziennie przebierala coś sobie ubzdurala w tej główce i tyle :)

👧 Córka 26. 08.2011
    Starania od 09.2017
    1 cykl na clo grudzień 2018
    01.19 cb
    12.05.19 [*] 8tc
    2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
    👶🏻 Synek 02. 08.2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms to rob ta kupę i do domku ;)

Byłam na kawce z Dziewczynami - rozluznilam sie, chociaz każda jest na innym etapie życia, to nagadać sie nie mogłyśmy ;) tak głowę „rozluznilam”, ze wróciłam do domu i sie z Mężem rzuciliśmy na siebie ;) ekstra!!! Tego
    Mi było trzeba!

Teraz imoreza- mierzyłam sukienki - widze pierwsze efekty siłowni - wyglądam seksi ;) kształty znowu klepsydrunia! Takze jestem zadowolona :) a z Kolezanka sie śmiałyśmy( bo chodzimy do tego samego Lekarza, Ona Go średnio lubi, ja bardzo - po za tym dla mnie jest milutki) ze lekarz lubi blondynki w sukienkach (bo ja jestem blondynka i zawsze chodzę do lekarza właśnie w suienksvh) a Ona raczej rozciągnięte koszulki męża... a ja Jej mowie, ze mnie lubi bo ja jestem „wyzwaniem”, a jak mnie zapłodni to sie Mu znudzę...

malutka_mycha lubi tę wiadomość

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 08:57

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a gdybyście mogły wybrać to jaką płeć dziecka byście chciały? Czy mi się tylko wydaje czy wszyscy mają parcie na dziewczynki? :-D Pomijając Multi :-P, no i Arienkę ;-) Pytam z ciekawości :-)

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry, myślę, że praca siedząca nie ma nic do tego :-D Teraz większość osób taką ma :-D A to, że mają córki to pewnie przypadek :-P

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ