Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Wróbel a chciałabyś żeby się już zaczęło?
Nefre_ ms, Beatrix_, Adry, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja tez nie zaglądałam bo myślałam że do 6 nieczynne
Lavende gratuluję synka, na pewno po pierwszym szoku przyzwyczaisz sie do tej mysli i będziecie wszyscy się cieszyć. A co mąż i córka na to?
Nefre kiedy wracasz do Polski?Kiedy ktoś z Tobą omowi zabieg, co i jak? Tam czy już po powrocie?
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:Adry już mąż wraca? Szybko zleciało
ja po wizycie u lekarza ale jaja miałam owulacje jupi
cykl kompletnie bez objawów nic nie boli od początku cyklu ani piersi ani jajniki a tu owu była
endo jak na mnie też duże 9,7 mm. O dziwo jajniki były pcos a dzisiaj piękne, w zatoce Douglasa ślad płynu. No nie spodziewałam się. Ale clo mi nie chce dać kazał powalczyć jeszcze parę mieiscy bez. Bo od ostatniej wizyty we wrześniu mam spora poprawę. Daje sobie na luz do wakacji co ma być to będzie
ale się cieszę ta owu jak głupi bateryjka
-
Zozo super
obyście się wstrzelili
Babcia miała mieć dziś operacje, przesunelo na jutro. Mam nadzieję że to ostateczny termin bo ileż można się z tym bujac. Już chce żeby było po
Ostatnio mąż ma że mną jazdę bez trzymanki. Co chwilę sobie poplakuje, on pyta dlaczego a ja mu mówię że nie wiemwięc jest wesoło
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Multiwitamina wrote:Beatrix skarbie a Ty jak? Coś już strzyka, boli czy zamknięte na głucho?
Brzuch pobolewa w nocy jak na okres ale nie jakos mocno. Wczoraj w ciągu dnia chyba jakies skurcze ale nie bolesne wiec jakos nie zwracalam szczególnie uwagi. Dzis w nocy znowu pobolewa brzuch. Mam wrażenie ze to jeszcze dluuuugo dluuuugo🙈🙊🙉
We wtorek ide do gina i ma niby zerknąć co tam z moją szyjka. 8.03 mam termin z usg wiec moooze moja cora zechce sie bujnac choc jakoś nie sądzę😂😀
Seksy stosujemy jak widać bezskuteczne 🤣😂
Malutka w 36 tyg i 2 dni miala szacunkowo 3100 wiec mysle ze bedzie dobra klucha😁Multiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zozo super, może właśnie sie uda tak ja spontanie bez liczenia i testów
trzymam kciuki!
Mycha to hormony pewnie dochodzą do głosuMój też jest biedny bo mnie ostatnio denerwuje i też jestem okropna dla niego, ech...
Zozo lubi tę wiadomość